Re: Aegean's Airbus Α320 Family
Μου έστειλες ένα PM με τίτλο "Η βλακεία είναι ανίκητη !" σήμερα το πρωί. (ναι, εσύ alex96)
Δεν σου απαντώ επί της ουσίας, ούτε και δημοσιεύω το περιεχόμενο,
γιατί δεν μου αρέσουν οι μαγκιές πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Ό,τι θέλεις εδώ (εκτός PM).
Δυο πράγματα μόνο.
1) Μου λες να ξαναδιαβάσω γραμματική και συντακτικό. Γιατί? Για να μάθω να βγάζω βρώμα στο internet με βάση τελείως ανυπόστατα κουτσομπολιά περί ακυρώσεως παραγγελιών κλπ? Άστο καλύτερα, προτιμώ να διαβάζω δικά μου.
Πάντως, να ξέρεις ότι οι βαθμοί στο σχολείο ήταν άριστοι (δες και το profile), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη γραμματική και το συντακτικό.
2) Αυτό που σου ζήτησα είναι να μας πεις από που προκύπτει η ακύρωση. Ακόμη μάλλον το ψάχνεις...
3) Το παιχνίδι που παίζεις (γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται) εδώ στο forum είναι ανούσιο (με μια λέξη - υπάρχουν και άλλα επίθετα). Με το να διαδίδεις φήμες*, στην ουσία βέβαια δεν βλάπτεις την εταιρεία με αυτά που γράφεις (εσύ και μερικοί άλλοι, εγγεγραμμένοι στο forum τον Ιούλιο 200

γιατί ούτε οι μέτοχοι ασχολούνται με το site αυτό, ούτε οι εμπορικοοικονομικοί παράγοντες της χώρας. Ενοχλείς όμως όλους τους άλλους (και εμένα) που δεν γουστάρουν να διαβάζουν ανυπόστατες φήμες* περί εταιρικών στρατηγικών κλπ, από άτομα που δεν λένε -τουλάχιστον- τι είναι. Αεροσυνοδοί, καθηγητές, χειριστές ανυψωτικών φορτοεκφορτικών μηχανημάτων, παπάδες, manager, σκουπιδιάρηδες, τι?
* πρόκειται για φήμη, εφόσον δεν τεκμηριώνεται από τίποτα απολύτως. Φέρε δημοσίευμα, στοιχεια, κλπ και τα παίρνω όλα πίσω.
4) Λες (στο PM) ότι η δουλειά σου είναι να πετάς αεροπλάνα.
Ειλικρινά, με εκπλήσεις ευχάριστα (συνήθως αυτοί που κολλάνε στο username ένα νούμερο αναφέρονται στο έτος γέννησής τους). Αντί λοιπόν να διαδίδεις άχρηστες και (σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα) ανακριβείς πληροφορίες, πες μας τίποτα χρήσιμο για τις εμπειρίες σου, ποιον τύπο πετάς, σε ποια εταιρεία κλπ. Έτσι θα αποκτήσεις και εσύ κύρος, θα βοηθήσεις και τον κόσμο που γράφτηκε εδώ για να μάθει πέντε ουσιώδη πράγματα.
Επίσης, η αντιπαράθεση επί ουσιαστικών αεροπορικών θεμάτων ανεβάζει και το επίπεδο της συζήτησης, και του forum γενικότερα. Σε αντίθεση με την τρέχουσα (και όλες τις άλλες σχετικές με φήμες, ανακρίβειες, κλπ), η οποία το μαυρίζει