Thanasis_U2
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Krakow
- Website
- taxidiarapsyxh.wordpress.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- WZZ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EPKK
- YAHOO
- thanasis172003@yahoo.gr
Μετά το ταξίδι μου στις Βρυξέλλες κι στο Βέλγιο γενικά, έπρεπε να βρω ένα τρόπο πώς να γυρίσω στην Ελλάδα για το καλοκαίρι.
Την προσφορά της LOT με 70 ευρώ πήγαινε έλα δυστυχώς δε την πρόλαβα, κι μετά πήγε ο κούκος αηδόνι η τιμή. Κι από έρχεται από μηχανής θεός μια Πολωνούγρεζα συμφοιτήτρια μου η Janka. Από καιρό μου έλεγε ότι μπορώ να νιώθω φιλοξενούμενος της στο σπίτι της στην Βουδαπέστη, κι από εκεί να τσιμπήσω την προσφορά της ΜΑ για Αθήνα, στα 70 ευρώ rtn (άσχετα που ακύρωσα την επιστροφή). Αυτά τα ολίγα για πρόλογο, τα υπόλοιπα με το καλό φάω μεσημεριανό :Ρ.
ΥΓ ο τίτλος προέρχεται από ένα Πολωνικό – Ουγγρικό τραγούδι κι λέει
‘Πολωνός κι Ούγγρος δυο ξαδέρφια, κι στο ποτό κι στο ξύλο’
Την προσφορά της LOT με 70 ευρώ πήγαινε έλα δυστυχώς δε την πρόλαβα, κι μετά πήγε ο κούκος αηδόνι η τιμή. Κι από έρχεται από μηχανής θεός μια Πολωνούγρεζα συμφοιτήτρια μου η Janka. Από καιρό μου έλεγε ότι μπορώ να νιώθω φιλοξενούμενος της στο σπίτι της στην Βουδαπέστη, κι από εκεί να τσιμπήσω την προσφορά της ΜΑ για Αθήνα, στα 70 ευρώ rtn (άσχετα που ακύρωσα την επιστροφή). Αυτά τα ολίγα για πρόλογο, τα υπόλοιπα με το καλό φάω μεσημεριανό :Ρ.
ΥΓ ο τίτλος προέρχεται από ένα Πολωνικό – Ουγγρικό τραγούδι κι λέει
‘Πολωνός κι Ούγγρος δυο ξαδέρφια, κι στο ποτό κι στο ξύλο’