LGAT memories

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια Lufthansa με Α310 (όταν ακόμα ερχόταν με wide body αεροσκάφη) και ένα IL-18 της TAROM σε μια συνηθισμένη Combi version που φόρτωνε μπροστά cargo και πίσω επιβάτες.

...και τέλος 2 Σοβιετικά "τεφαρίκια"
An-24 της Unitair Cameroon σε νυχτερινή ξεκούραση καθ' οδόν για Douala
An-12 της Zenit Air, στο γκρι της Soviet Air Force με σβησμένο το κόκκινο αστέρι

Το An-24 26578 βρίσκεται δίπλα στο SX-CBI που έγινε "Total Loss" στις 12/8/1997 (άρα η φωτογραφία προγενέστερη ! ).

Μία χαμηλής ποιότητας φωτογραφία μεν (για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι δεν μπορούσα να περιμένω το Α300 στην αναχώρηση, το οποίο και δεν ξανάρθε) αλλά μου αρέσει γιατί "δείχνει" τα τζάμια αριστερά του κτιρίου αναχωρήσεων που σκαρφάλωνα (με πολύ μεγάλη δυσκολία) για να βγάλω φωτογραφίες.

:arrow: Α300 Karair

Σχετικό (κατά κάποιο τρόπο) με τα Metro στο Ελληνικό είναι και το περιστατικό με το SX-BGG της KAL, το 1999, όπου το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στην τελική του αεροδρομίου της Ρόδου.
Τα συντρίμια του βρισκόταν για καιρό στο Ελληνικό, στο γνωστό "σκουπιδότοπο" δίπλα στον 03/21.
Δεν φαίνεται να υπάρχει φωτογραφία του με το ελληνικό νηολόγιο (δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον).
GP707 μήπως έχεις κάτι σχετικό;
Μετά από αρκετό καιρό ψάχνοντας για το SX-BGG βρέθηκαν 2 φωτογραφίες (σε δεύτερο πλάνο). Η μία δείχνει την άτρακτο πλην της ουράς και η άλλη ολόκληρο αλλά σε γωνία 3/4 και χαμηλής ποιότητας λόγω του ότι ήταν στο βάθος (το αριστερό metro με τα παράθυρα).

Άψογος! Έχω την εντύπωση ότι το SX-BGG ήταν SA-227 και όχι SA-226.