LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Οχι.. ILS CAT II έχει. Γιατί να βάλουν CAT III αφου θα το χρησιμοποιήσουν 1 φορά τα 3 χρόνια και θα πρέπει να εκπαιδευτούν και οι πιλότοι και και.. Δεν συμφέρει.. Τα λέει πιο πάνω ο xristos..

Επίσης δεν θα πρέπει να ειναι εξοπλισμένα και τα αεροσκάφη για CAT III προσγειώσεις? Κάτι για το οποίο μόνο τα Α340 της ΟΑ έχουν απο τα ελληνικά αεροσκάφη. Κάνω λάθος? :|

Νομιζω πως εχουνε και τα α320 της Α3 και τα 737 και της Α3 και της ΟΑ. Οπως και τα περισσοτερα ασ των ξενων εταιριων..

Το κατά πόσο τα 734 της ΟΑ έχουν δυνατότητες CATIII και κατά πόσο η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται ενεργά έχει συζητηθεί στο παρελθόν - κλικ εδώ.

Μόλις με πήραν από την Alitalia να μου πούνε ότι η πτήση μου, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19/03 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!
Φαίνεται ότι την Τετάρτη το αεροδρόμιο θα υπολειτουργεί (πάλι), λόγω απεργίας...
Καθώς οι απογευματινές πτήσεις ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ

Ματαιώσεις πτήσεων την Τετάρτη λόγω κινητοποιήσεων

Δεκάδες πτήσεις ματαιώνονται και πολλές άλλες αλλάζουν ώρα αναχώρησης την προσεχή Τετάρτη, λόγω συμμετοχής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό, στην οποία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με τετράωρη στάση εργασίας από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Περισσότερα:

http://www.capital.gr/news.asp?Details=469404

Εκτρωμα.

Εχει που εχει ομορφα κτιρια αυτο το αεροδρομιο, θα προσθεσουν κ αλλα... :puke:

Βασικα τα υπάρχοντα κτήρια αν και εργονομικά είναι εντελώς αδιάφορα αισθητικά εκτός ίσως του πύργου ελέγχου που παρότι πολύ απλός στο σχήμα έχει μια ομορφία πιστεύω...
Το κακό με την αρχιτεκτονική είναι οτι συνήθως προσπαθεί να μην είναι αδιάφορη...Συνήθως το πετυχαίνει, ομως αυτό δεν σημαίνει πως οι αντιδράσεις είναι θετικές. Σύνηθως το αποτέλεσμ δεν είναι τοσο ευπεπτο με αποτέλεσμα ο μέσος ανθρωπος να μην το αποδέχεται...
Όχι πως μου γεμίζει το μάτι για να είμαι ειλικρινης, αλλά το προτιμώ από το τίποτα... Βέβαια πρέπει να έχουμε υπ όψιν οτι το αποτέλσμα συνήθως δεν ταυτίζεται με τη μακέτα.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει αν και το θεωρώ λίγο άκυρο...Δλδ η γέφυρα τι παραπάνω προσφέρει εκτός απο το να "φάει" μία φισούνα κ ένα taxiway??? Η Α13 μεγαλώνει για να δεχθεί Α346 κτλπ?? Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω και πολλά....Πάντως αν όλο το κτίριο είχε παρόμοια σχεδίαση το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο..Η επέκταση στο ΜΤΒ μου αρέσει αλλα δεν ξέρω το σύνολο πως θα φαίνεται..