LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Βεβαια ειμαι εκτος χωρου πολλα χρονια πλεον αλλα εχω κρατησει πολλες επαφες και γνωριζω πανω κατω το τι γινεται.. Δυστυχως οτι βρουνε στο πανερι παιρνουν και με χαμηλες αμοιβες.. Τα lockdown χειροτερεψαν το φαινομενο διοτι δεν εβρισκαν κοσμο να εργαστει με τα χρηματα που εδιναν..Οπως εγινε και σε αλλα αεροδρομια του κοσμου. Και δεν ειναι μονο το χαμηλο επιπεδο πλεον αλλα και σχεδον μετρημενα στα δαχτυλα των 2 χεριων τα ατομα που ειναι πραγματικα επαγγελματιες του χωρου.Προσωπικα ξερω αρκετους υπαλληλους παρα πολυ εμπειρους που εφυγαν στο εξωτερικο με 3πλασια και 4πλασια χρηματα σε σχεση με αυτα που τους προσεφεραν εδω..Και εχουν κατσει εκει λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισουν Ελλαδα! Αλλα ολα αυτα ειναι και παιχνιδια των μανατζαραιων που κοιτανε να βγαλουν τις σεζον(χρονια τωρα) με οσο το δυνατον λιγοτερο προσωπικο(βλεπε μπονους) και ακομα και εαν ερθουν πολυ καλα ατομα στον χωρο δεν καθονται λογω συνθηκων εργασιας και αμοιβων,Ειναι πολυ μεγαλο θεμα διοτι εχω παρατηρησει οτι εδω και πολλα χρονια πρωτα γινεται η "μπαταφονγκα" και μετα τρεχουν να καλυψουν τα κενα οπως μπορουν.. Με κακα αποτελεσματα συνηθως..
 
Όταν λες μάνατζερ, εννοείς τα γνωστά ανθρωπάκια!; Τέτοιοι τύποι είναι να τους έχεις για να σου βγάζουν τα σκουπίδια έξω και αν. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι συγκεκριμένοι καρπαζοεισπράκτορες (που περπατούν όμως με την μύτη ψηλά και ύφος 10 καρδιναλίων) έχουν την ευθύνη και ότι η κορυφή της πυραμίδας είναι άμεμπτου ηθικής. Είναι όλο το στήσιμο της πλάκας, από πάνω μέχρι κάτω. Οι γνωστοί επιχειρηματίες από τα Lidl. Έχουν και ύφος κιόλα ότι είναι πολυεθνική, τρομάρα τους.
 
Με εχεις καλυψει πληρως.. Η κορυφη της πυραμιδας συνηθως δεν εχει κατεβει να εργαστει απο το τσεκιν μεχρι την πιστα εξω.. Τα εχει ολα θεωρητικα στο μυαλο του..
 
Γνωρίζει κάποιος τι counter έχουν στηθεί στις αναχωρήσεις στο ύψος περίπου του ελέγχου B πυλών, αλλά από την πλευρά της εισόδου του αεροδρομίου;
 
μιλάς για το γραφείο εξυπηρέτησης PRM;
 

Attachments

  • Jan23.png
    Jan23.png
    263,7 KB · Προβολές: 23
Φεβρουάριος
Εσωτερικό : 898,969 + 37.3%
Εξωτερικό : 916,764 + 78.1%

Σύνολο Φεβρουαρίου : 1,357,979 +62.4%

2023 : 2,805,535 + 74.3%
 
Καλησπέρα, εχει αναφερθεί τι αφορούν τα χωματουργικά στον ΑΙΑ?
 
Σε ποιο σημειο; Προχθες που ηρθα Αθηνα ειδα οτι εχουν σκαψει και περναγαν νεα τσιμεντενια βαση στην εισοδο 4 της Schengen.. Και σημερα που εφυγα απο το λεωφορειο ειδα οτι το ιδιο εχουν κανει και κατω απο τον πυργο..
 
Το τμήμα που γειτνιάζει με τον τερματικό σταθμό της γενικής αεροπορίας και τον πυροσβεστικό σταθμό.
 
Top