LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μαλλον καμία δεν θα πετάει αύριο απο το site του ΑΙΑ

"Λόγω της συμμετοχής της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ δεν εκτελείται καμία πτήση από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθ'ολη τη διάρκεια της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου.


Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αεροπορική σας Εταιρεία
"
 
Μιας και το θέμα αφορά και τις απόψεις μας,να καταθέσω τη δική μου άποψη όσον αφορά την επικοινωνία τους με τον πελάτη.Έχω στείλει εδώ και 15 ημέρες περίπου email για να μου απαντήσουν αν περνάνε και τα φιλμ που είναι σε χειραποσκευή από τα μηχανήματα τους για έλεγχο,και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.Έστειλα αντίστοιχα email και στο αεροδρόμιο της Γενεύης την Παρασκευή το απόγευμα,και εχθές απόγευμα μου απάντησαν...Είναι τόσο δύσκολο να απαντήσουν,ή δεν ξέρουν να διαβάσουν τα Emails και χρησιμοποιούν μόνο φαξ;
 
Κι εγώ είχα -προ πολλών μηνών- συμπληρώσει τη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους υποβάλλοντας μια πρόταση.Σε αυτή τη φόρμα μπορεί κανείς (συν τοις άλλοις) να προτίνει κάποια πράγματα ζητώντας να του απαντήσουν για την πορεία της πρότασης. Καμία απάντηση δεν έχω λάβει (ούτε η πρότασή μου υλοποιήθηκε φυσικά).
 
Κι εγώ μέσω της φόρμας αυτής έστειλα την ερώτηση
 
seven4seven":1bfrwot8 said:
imaginas":1bfrwot8 said:
Δε θα έχω-μάλλον-φιλμ στην μηχανή,αλλά θα έχω αρκετά μαζί μου στην τσάντα.

Μεχρι 1600 ASA δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Απο εκει και πανω, ρωτα το προσωπικο ασφαλειας.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το όριο ασφαλείας για το film είναι τα 1000asa.
Για πιο "χοντρά" φιλμ πάντως, έχω περάσει άπειρες φορές μέχρι και 800άρια από τις ακτίνες χωρίς πρόβλημα στις φωτογραφίες :)
 
Ιστορικό το screenshot. Υπάρχει φωτογραφία με τα αεροσκάφη καθηλωμένα στο αεροδρόμιο και να μην κουνίετε τίποτα?
 
Οι ουρές τεσσάρων αεροπλάνων της A3 (νομίζω ήταν κ άλλο ένα ακόμα που δεν φαίνεται) την μέρα της απεργίας, κατά την ανατολή του ηλίου:
https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=13394
 
Γιατί δε προτιμούν οι εταιρείες τον ΔΑΑ για ενδιάμεσο σταθμό

Είχα διαβάσει παλαιότερα (δε θυμάμαι πού), κάποιες προτάσεις που είχαν γίνει για να αρχίσουν να έρχονται περισσότερες αεροπορικές εταιρείες στον ΔΑΑ.
Ενα παράδειγμα που είχε δωθεί ήταν ότι η Air India δεν θέλει να έρθει στην Αθήνα επειδή πιστεύει ότι το δρομολόγιο αυτό δεν θα έχει την ανάλογη κίνηση. Θα μπορούσε όμως να πάρει την άδεια για να χρησιμοποιεί τον ΔΑΑ, σαν ενδιάμεσο σταθμό, καταλήγοντας σ' ένα ευρωπαικό προορισμό (πχ Λονδίνο)και να μπορεί φυσικά να εκμεταλλευτεί το δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο. Αυτή η κίνηση πιστεύω θα ήταν συμφέρουσα για πολλές Ασιατικές (JAL, Cathay Pacific κλπ) αλλά και Αφρικανικές εταιρείες (Kenya Airways, Ethiopian Airlines, SAA κλπ).
Σίγουρα και ο ανταγωνισμός στα δρομολόγια αυτά θα κρατήσει τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.
Ηθελα να ρωτήσω αν είναι τόσο δύσκολο να πάρει μια εταιρεία αυτή την άδεια και εν τέλει, αν θα ήταν καλό για τον ΔΑΑ να έρθουν αυτές οι εταιρείες.
Ευχαριστώ

Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον θέμα.
 
Top