LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Γινοταν ενα show για καποιον που εβγαινε στην συνταξη μου φενεται.

Οταν παρω εγω θελω Β-2 και SPACE SHUTTLE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρα ετσι ακουσα δεν κανω πλακα. Ενας στην πολεμικη αεροπορια.

SkyHawk":2oy13zuo said:
Σοβαρα ετσι ακουσα δεν κανω πλακα. Ενας στην πολεμικη αεροπορια.
:doubt:

http://www.athensint.gr

Αλλα μην κανετε ορεξη... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ :lol: :lol: :lol:

Ε μ..ιες μου λεγανε λοιπον. 8)

Απ΄ευθείας πτήσεις υπήρχαν με TAP Portugal, αλλά έχουν σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα το καλοκαίρι ήταν χωρίς ενδιάμεσο σταθμό και το χειμώνα με στάση στη Ρώμη. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε charter, αλλά εμένα μου φαίνεται οτί απλά ψάχνει μια πρόφαση για να επιστρέψει Ελλάδα...

Υπήρχε και ένα επεισόδιο από τους "Απαράδεκτους" όπου η παρέα επιβιβαζόταν σε ένα 732 (αν δεν κάνω λάθος) της TAP και πήγαιναν στη Λισαβώνα. Και επειδή η εταιρεία ήταν σπόνσορας του ταξιδιού, είχε πέσει και η ανάλογη διαφήμιση...

Είχα ταξιδέψει για Πορτογαλία τέλη Μαρτίου 1996, την περίοδο που γίνεται η εναλλαγή από χειμερινό σε θερινό πρόγραμμα δρομολογίων. Η πτήση για Λισσαβώνα έγινε μέσω Ρώμης με 737-300. Στη Ρώμη μάλιστα παραμέιναμε μέσα στο αεροσκάφος για τη διάρκεια του transit. Η επιστροφή έγινε απ'ευθείας με 737-200, μάλιστα είχα την απορία αν είχε την απαιτούμενη εμβέλεια για το ταξίδι, διάρκειας 4 ωρών περίπου. Το 1995 που η TAP παρέλαβε τα 340-300, τα έστελνε αρχικά και στην Αθήνα για λόγους εκπαίδευσης των πληρωμάτων της.

Ο Κατσουράνης αν δεν κάνω λάθος πήγε στη Μπενφίκα τη σεζόν 2006-2007. Τότε σίγουρα δεν υπήρχε απευθείας πτήση. Οπότε μάλλον απλά θέλει να φύγει