LGHL/PKH Porto Heli (Closed)

• Thread starter Thread starter Kyprianos Biris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το καλό θα ήταν να υπάρξει κανονική εκμετάλλευση αεροδρομίου σαν επένδυση. Βέβαια στη χώρα μας τα αεροδρόμια είναι αρκετά πικνά. Αν με ρωτούσατε προσωπικά, σκεφτόμενος τη διεύρυνση των οριζόντων γενικώς ,λόγω παγκοσμιοποίησης, δεν θα θεωρούσα παράλογο να έχει κάθε πρωτεύουσα νομού και αεροδρόμιο. (προσωπική εκτίμηση).

Το αστείο είναι ότι όταν θέλουν οι αρμόδιοι να περάσουν δρόμο από το οικόπεδό σου όυτε που σε ρωτάνε αλλά αν θες να δώσεις χρήμα να φτιάξεις ένα αεροδρόμιο ιδιωτικό σε ιδιωτική έκταση τότε όλοι έχουν λόγο... 8)

GP707":3jgby4t8 said:
https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=10651
Ωραια φωτο εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το μερος σαν αεροδρομιο κλπ. Κριμα που δεν το προλαβα. Εκεινο το A/C τι ειναι? PA28 με tip tank? :!:

χμμμ, καλή ερώτηση. Πάντως το νηολόγιο είναι ξένο και τελειώνει σε "ΚΡΜ"

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω... :roll:

GP707":3khvmneg said:
χμμμ, καλή ερώτηση. Πάντως το νηολόγιο είναι ξένο και τελειώνει σε "ΚΡΜ"

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω... :roll:

Από τον ιδιοκτήτη του LGHL πριν λίγο σε email:

Ανήκε στον κ. 'Ωλντριντζ ο οποίος έμενε Ν.Αφρική. Μια μέρα στο Μαραθώνα πριν αρκετά χρόνια μαζί με την κοπέλα του έκανε test (μαζί με μηχανικό) το Rockwell του Στεργιόπουλου (άλλο α/φος) το οποίο και έπεσε. Αυτοί σκοτώθηκαν, ο μηχανικός τραυματίστηκε σοβαρά αλλά έζησε. Το α/φος αυτό το αναζήτησε αργότερα η σύζηγος από τη Ν.Αφρική αλλά της ερχόταν λίγο ακριβό να το μεταφέρει και έτσι παρέμεινε στο α/δ.

Ακου τι μαθαίνει κανείς. :shock:
Thanks Κυπριανέ :thx:
N. Αφρική!!!??? Να υποθέσω νηολόγιο ZS-KPM?
:roll:

GP707":2yqjxjvm said:
N. Αφρική!!!??? Να υποθέσω νηολόγιο ZS-KPM?

Ο'τι ξέρεις ξέρω πανω σ'αυτό :?
Λογικά ναι, αυτό θα είναι.

Προσπαθώ να θυμηθώ ποιο ελαφρύ α/φος είχε tip tanks.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ...

Καλημερα παιδια! Προσωπικα σε τετοιο style A/C με tip tank γνωριζω μονο το Bonanza. Το συγκεκριμενο ομως δεν φαινεται καθαρα για να πω οτι ειναι Bonanza. Πιο πολυ για Piper Cherokee (PA28-151) μου κανει.

Kyprianos Biris":1kamdixa said:
Ανήκε στον κ. 'Ωλντριντζ ο οποίος έμενε Ν.Αφρική. Μια μέρα στο Μαραθώνα πριν αρκετά χρόνια μαζί με την κοπέλα του έκανε test (μαζί με μηχανικό) το Rockwell του Στεργιόπουλου (άλλο α/φος) το οποίο και έπεσε. Αυτοί σκοτώθηκαν, ο μηχανικός τραυματίστηκε σοβαρά αλλά έζησε. Το α/φος αυτό το αναζήτησε αργότερα η σύζηγος από τη Ν.Αφρική αλλά της ερχόταν λίγο ακριβό να το μεταφέρει και έτσι παρέμεινε στο α/δ.

Sorry για να το εννοήσω: Ο τύπος έκανε βόλτα με τη γκόμενα του στην Ελλάδα, ενώ η γυναικα του στη Νότιο Αφρική δεν είχε ιδέα? Αιιιιιιιιι... A! Και για να μην είμαι και πολύ off: Ο SkyHawk έχει δίκιο, Cherokee είναι! ;) Ίσως κάποια special έκδοση με τα wing tanks.

Re: Γρήγορη αναζήτηση πολιτικών αεροδρομίων

Κοιτουσα τα αεροδρομια στη βάση δεδομένων του site και θα ηθελα να σας πληροφορησω οτι το αεροδρομιο στο πορτο χελι εχει κλεισει εδω και 3-4 χρονια. Απλα για ενημερωση.