LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και πριν λιγες βδομάδες συνελήφθη στο αεροδρόμιο ένα άτομο που ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με ενα μαχαίρι.

Και εχτες προστέθηκε και αυτό,σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα των Ιωαννίνων:

"Απειλή για τοποθέτηση βόμβας σε αεροπλάνο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ηπειρωτικός Αγών», άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, λέγοντας πως υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροπλάνο που θα εκτελούσε την πτήση προς Αθήνα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ακολούθησε εξονυχιστικός έλεγχος στις αποσκευές και στους χώρους του αεροπλάνου, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι. Αυτό που έμεινε, ήταν η ταλαιπωρία των επιβατών που αναχώρησαν με καθυστέρηση πολλών ωρών."

Olympic air/Aegean airlines:

ATH IOA - IOA ATH
ΔΕ,ΤΕ,ΠΑ,ΚΥ: 1) 8:55 - 9:55 - 10:20-11:20
2) 20:20 -21:20 - 21:45-22:45
*Σε συνδυασμό αεροσκαφών DH8-400 και Airbus 319,320

Αυξάνεται η συχνότητα των πτήσεων σε τρεις και έτσι έχουμε:

ΑΤΗ ΙΟΑ - - ΙΟΑ ΑΤΗ Υπόψιν η 3η πτήση ξεκινάει από 10/5 έως 30/7

Καθε ΤΡ,ΠΕ,ΣΑ

1) 8:55 - 9:55 10:20 - 11:20
2)12:45-13:50 14:15- 15:15ΝΕΑ
3)20:20-21:20 21:45- 22:45
*Σε συνδυασμό αεροσκαφών DH8-400 και Airbus 319,320

ΥΓ. Έχω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα την αναγγελία τρίτης πτήσης αλλά επέλεξα να το γράψω και εδώ αναλυτικότερα,αν το θεωρήσει η συντονιστική ομάδα διπλότυπο ας το διαγράψει.

http://epirus-tv-news.blogspot.gr/2016/ ... 0.html?m=1

3-5 Ιουνίου γίνεται αεροπρικη γιορτή στα Γιάννενα στην οποία θα συμμετέχουν ελαφρά αεροσκάφη και μπορεί και ένα υδροπλανο.

Όμως έχω μια απορία,ξέρουμε πάνω κάτω πότε θα αφιχθούν τα αεροπλανα στα Γιάννενα,και πόσα θα είναι αν ξέρει κάποιος ας γράψει εδώ ή να στείλει προσωπικό μήνυμα (Π.Μ.);;

Απορία μου κάνει και αν έχουν βρει χορηγούς για αυτήν την εκδήλωση.

Είναι εκδήλωση της AOPA, θα έρθουν περίπου 15 μικρά αεροπλάνα από αερολέσχες το ερχόμενο ΠΣΚ.

:shock:
Πω πω κάτι υπαλληλάρες που διαχειρίζοντια τα ασημικά μας!
Καλά λέει ο Αλεβιζόπουλος, ο Κοπελούζος και η Φραπορτ θα μας καταστρέψουν!!!
Εγω τον πιστευω.

Ως ένας εκ των όποιον επισκέφθηκε το αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα εχω να πω τα εξής.
Στο αεροδρόμιο μετά από κάλεσμα για να οδηγήσω σε ένα εξομοιωτη που τον είχαν τοποθετήσει στον χώρο τον αφίξεων.
Γενικώς απο αυτά που κατάλαβα είναι ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μόνο φιλικό δεν είναι. Από την στιγμή που ήθελαν να έρθουν αεροπορικές και ήθελαν να κατεβάσουν A330. Και τα air ambulance που έρχονται κατά καιρούς φαντάζομαι τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν.
Εν τέλει αυτό που πιστεύω φταιει με το αεροδρόμιο είναι οι άνθρωποι που το διοικούν και την αερολεσχη το ίδιο γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς το εξης: γιατί άραγε η Καλαμάτα μπόρεσε και συνεργάστηκε για την άφιξη των cirrus22 απο την Ευρώπη και δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα και εμείς εδώ ούτε μια μικρής έκτασης "αεροπορική γιορτή" δεν μπορούμε να βγάλουμε εις πέρας. Μήπως φταιει η διοίκηση του αεροδρομίου,μήπως φταίει που όλοι εκεί στο αεροδρόμιο και την αερολεσχη είναι ξεροκεφαλοι και απόλυτοι και κανεις μα κανεις δεν θελει να τους διαταράξει την ησυχία;;;

Τέλος,αυτό ήταν το τελευταίο μου ποστ που αφορά το αεροδρόμιο Ιωαννίνων,δεν έχει καμία σημασία να γράφω. Θα ξαναγράψω μόνο όταν γίνει Διεθνές και αξιοπρεπές,δηλαδή ποτέ.. :rant: :wall: :rant:

Καλησπέρα.

Έχω μια απορία για το αεροδρόμιο και παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου την λύσει.

Εχτές συζητούσα με κάποιον κάτι και μέσα σε αυτά ήταν και το αεροδρόμιο και μου λέει ότι το αεροδρόμιο δεν ήταν να γίνει στην τωρινή τοποθεσία αλλα σε άλλη τοποθεσία,εγώ βέβαια γνωρίζω από παλιά πως το αεροδρόμιο απο το 1932 είναι τοποθετημένο εδώ και ουδέποτε ήταν να πάει αλλού. Ισχύει ο παραπάνω συλλογισμός του ατόμου αυτού δηλαδή ότι το αεροδρόμιο ήταν να γίνει αλλού ή οχι;;;

Ευχαριστώ θα το εκτιμήσω αν μου απαντήσετε.
Καλό βράδυ.

Εσύ δεν έλεγες θα ξαναγράψεις όταν και αν γίνει διεθνές το αεροδρόμιο ;; :twisted:
Δεν είσαι σταθερός :lol:

Εκτός τα 767 και 330 των αμερικάνικων εταιριών που έπαθαν βλάβη στο Βενιζέλος,έρχεται να προστεθεί και C130 της πολεμικής αεροπορίας έπαθε βλάβη και καθηλωθηκε στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει να παραλάβει ένα παιδακι αλλά λόγω της βλάβης επιστρατεύτηκε ένα C27J Spartan.
Σαν επιδημία ξεσπά τώρα τελευταία οι βλάβες στα αεροπλάνα.
:arrow: http://epirusgate.blogspot.gr/2016/06/c-130.html?m=1