LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
airport123":wr49gh4n said:
Δηλαδή μπορεί να γίνουν και πριν τον Μάιο του 2018; μακάρι! Τα έργα παρεμπιπτόντως είναι υπέροχα, σύμφωνα με τις μακέτες!

Ποιές μακέτες κοιτάς της obermayer η τις καινούριες;
Αν κοιτάς της obermayer να ξέρεις οτι δεν ισχύουν διότι εχει δοθεί αλλο ποσό χρημάτων για να γίνει αναδιαμόρφωση και επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου (ραβε ξήλωνε δηλαδή) και το πάρκινγκ εκει όπου ανέφερα πριν.
Αν άλλαξαν πάλι δεν ξέρω.

Πάντως άποψη μου τώρα και έτσι οπως τα βλέπω εγώ βγάζω το εξής συμπέρασμα, επειδή έχουν φτιάξει κάτι τσιμεντένια μπλοκ μπροστά απο τον τερματικό σταθμό με σκάλες ενδιάμεσα δρομο κλπ μου παραπέμπει σε μια μίξη σχεδίων δηλαδή έχουν φτιάξει έργα και απο την παλιά μελέτη της obermayer και απο την καινούρια που έβγαλαν κατόπιν συνεννόησης με τον Καλογιάννη.

ΥΓ. Mimithem τιμή μου :lol: :lol: :lol:

Απο αυτά τα σχέδια ισχύει μόνο το τσιμεντένιο μπλοκ με τις σκάλες και το δρομο ανάμεσα απο τα κτίρια και το τσιμεντένιο μπλοκ.

Αν έβαλαν μυαλό οτι πρέπει να κάνουν το κτίριο οπως πρέπει να γινει χωρίς "κουτσορεματα" δεν ξέρω, αυτό θα δείξει στις επόμενες μέρες και μήνες.

Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνουν έστω και μετά από τόσα χρόνια..

Καλησπέρα σας,

Τα τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως αύριο αναμένεται πτήση της Astra Airlines από Αθήνα για συγκεκριμένη επίσκεψη 70 στελεχών στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Στους ιστότοπους όμως http://www.flightstats.com και http://www.flightradar24.com
παρουσιάζεται για την Τετάρτη η πτήση
Sun-Air 911 (AYT) Antalya, TR to (IOA) Ioannina, GR

Πρόκειται για την ίδια πτήση?

Αύριο πάντως αναμένουμε είτε απο την Θεσσαλονίκη,είτε απο την Ολλανδία την Astra Airlines σε πτήση τσάρτερ για να μεταφέρει 74 στελέχη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ προσκεκλημένους της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και μαλλον θα εκτελεστεί απο κάποιο BAE 146-300.

Αυτην απο την Antalya είναι της Sun-Air με Hawker 25 δηλαδή ιδιωτική πτήση μάλλον.
Επειδή τώρα το θυμήθηκα απο αύριο ή μεθαύριο μεχρι και τις 17 Ιουνίου γίνεται ενα μεγάλο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικης και μήπως έρχεται και αυτό το αεροπλάνο για αυτον λόγο.

Στην ουσία πρόκειται για δυο διαφορετικές πτήσεις.

ΥΓ. Mimithem επιβεβαίωσε με αν είναι σωστά αυτά που λέω.

Μερικές πληροφορίες για την αυριανή πτήση τσάρτερ απο την Θεσσαλονίκη που θα εκτελεστεί από την Astra Airlines.

A2700 (AZI 700): SKG: 10:45 - IOA: 11:15 με 11:20 (δεν το γράφει στις αναχωρήσεις τις Θεσσαλονίκης,μόνος μου την υπολογίζω την άφιξη στα Ιωάννινα).

https://www.skg-airport.gr/en/flight-de ... d-79915199

Το αεροσκάφος που θα χρησιμοποιηθεί ειναι το ATR 72-202,άρα οι επιβάτες θα είναι 70.

Τελικά πόσοι ήταν οι επιβάτες ;

Φωτό και βίντεο υπάρχει;

Το ATR 72-202 χρησιμοποιήθηκε και λογικά μετέφερε 70 επιβάτες και οχι 74 που έλεγαν.

Φωτο υπάρχει λίγο πριν την προσγείωση και θα την ανεβάσω το βράδυ.

Μια μικρή ενημέρωση περί έργων και συνέχισης των δρομολογίων απο Κοπεγχάγη.

Τα έργα πάνε σφαίρα εχει γίνει ήδη κατεδάφιση του παλιού αμαξοστασίου,έχει ήδη διαμορφωθεί ο δρόμος που θα συνδέει το πάρκινγκ με την Εθνική Οδό και το χαρμόσυνο νέο είναι οτι πρέπει να πήρανε ρα πολυπόθητα εκατομμύρια που αν δεν κάνω λάθος ηταν 5 εκατομμύρια και ΞΕΚΙΝΗΣΕ η κατασκευή του νεου κτιρίου το οποίο βρίσκεται στα μπετά.
Εχω κάτι φωτο πριν ξεκινήσουν να σηκώνουν το νέο κτίριο και θα τις ανεβάσω απλώς για να έχετε μια εικόνα.

Οσον αφορά τις πτήσεις απο Κοπεγχάγη.
Ο Tour Operator η Apollo Rejser μας ξαναπροτιμησε για να φέρει τους τουρίστες στα Γιάνεννα και να τους προωθεί στα παράλια που είναι γνωστά και δεν τα αναφέρω.
Προφανώς θα είναι ευχαριστημένοι ολοι και ο Tour Operator και οι επιβάτες για να τα επέλεξε.
Τέλος είναι και η πρώτη εταιρεία που εχει προγραμματίσει τα Γιάννενα στους προορισμούς τις για το 2018 και έπονται και άλλες εταιρείες για αυτο λεω.
Η πτήσεις ξεκινάνε πάλι την πρώτη Δευτέρα του Ιουνίου (4 Ιουνίου 2018) και είναι στις ίδιες ώρες.