LGKR/CFU Kerkyra "Ioannis Kapodistrias"

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
LGKR/CFU Kerkyra Ioannis Kapodistrias

@corfu75:
Μήπως είναι εύκολο να επαναδιατυπώσεις όσα έγραψες παραπάνω, προσέχοντας λίγο περισσότερο τη σύνταξη της πρότασης, για να καταλάβουμε τι θες να πεις;
Επίσης θα ήταν εύκολο να διευκρινήσεις σε ποιόν αναφέρεσαι;
Μερικοί (κι εγώ μαζί) δεν είμαστε τόσο σαϊνια και δεν τα πιάνουμε με την πρώτη...
Μια ματιά σε αυτό το link ίσως φανεί χρήσιμη.

Re: LGKR/CFU Kerkyra Ioannis Kapodistrias

Ξεχασα να αναφερω και την αλλη ανακοινωση ,που λενε οι εργαζομενοι ,πως η Ναυσικα RIP γκρεμιστικε με τις ευλογιες των duty-free(για να γινει μαγαζι τους) και οχι για εξεικονομιση χωρου οπως μας πιπιλας το μυαλο"πολιτιμα τετραγωνικα"λογια δικα σου λεω. Πως....στα υπογεια του ΑΙΣΧΟΥΣ υπαρχουν σκορπιοι,κοριοι,ψιλοι,και αρουραιοι τα παρκιγκ στον ιδιωτη και τα υπολοιπα στα λεωφορεια και στα ταξι συντομα θα βρω το ink με την πρωτη ανακοινωση και θα το παραθεσω.Αλλο τωρα... κλιμακια διαφορων μυστικων υπηρεσιων που ειναι απο εδω απο τα μεσα μαιου για την συνοδο του ΟΑΣΑ κανουν ελεγχους σε ολες τις περιοχες και απο τι εμαθα ζητουν να κλεισει ο εναεριος χωρος πανω απο την Κερκυρα και το αεροδρομιο, για αυτες τις μερες"κοτσαμ Χιλαρι θα ερθει" ξερει κανεις κατι παραπανω?

fotis":373h1qbf said:
@corfu75:
Μήπως είναι εύκολο να επαναδιατυπώσεις όσα έγραψες παραπάνω, προσέχοντας λίγο περισσότερο τη σύνταξη της πρότασης, για να καταλάβουμε τι θες να πεις;
Επίσης θα ήταν εύκολο να διευκρινήσεις σε ποιόν αναφέρεσαι;
Μερικοί (κι εγώ μαζί) δεν είμαστε τόσο σαϊνια και δεν τα πιάνουμε με την πρώτη...
Μια ματιά σε αυτό το link ίσως φανεί χρήσιμη.
ευχαριστω κυριε Μαμπινιωτη!!!!!!

Ρε συ μας δουλεύεις; Κι εγώ κάτι παρόμοιο είχα γράψει πριν λίγες μέρες. Αν το ξέχασες δες εδώ: viewtopic.php?f=10&t=2412&p=91390#p91390. Ε, όλο και κάτι θα φταίει.

:arrow: Ή γράφεις σωστά ή δεν γράφεις καθόλου. Άντε να τελειώνουμε!!!

Το θέμα ξεκίνησε για τις ενδιαφέρουσες αφίξεις που θα έχουμε εκείνο το τριήμερο κι εσείς αρχίσατε πάλι τη γκρίνια για τα ίδια και τα ίδια!Δεν μας λυπάστε? Στην τελική πηγαίνετε στο Λιστόν να πιείτε ένα καφέ και να τα λύσετε από κοντά! :wall:

οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας,- μέσα στους οποίους είμαι και εγώ - έχουν δηλώσει οτι αν πρέπει να γίνει νέο αεροδρόμιο να γίνει.... αλλά να υπάρχουν αυτά που έλεγε η ανακοίνωση :
"Δηλώνουμε για ακόμη μία φορά ότι ο σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΑ Κερκύρας δεν είναι αντίθετος στην κατασκευή νέου Κρατικού Αεροδρομίου με τις προϋποθέσεις που κάθε καλόπιστος και λογικός σε αυτό το νησί θα έβαζε.
Ητοι:
Α) Μελέτη σκοπιμότητας (γιατί χρειάζεται, μέγεθος κλπ)
Β) Μελέτη χωροθέτησης
Γ) Παράλληλη κατασκευή υποστηρικτικών υποδομών
Δ) Περιβαλλοντικές μελέτες για το σύνολο των Έργων "
το βασικότερο είναι το πρώτο, γιατί δηλαδή χρειάζεται ενα νέο, πόσο μεγάλο κλπ κλπ...και αν αυτό είναι εφικτό σε διαθέσιμες εκτάσεις στο νησι. Επειδή λοιπόν όλα τείνουν οτι η μόνη -- σχεδόν- διαθέσιμη έκταση (αν και έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο επαρκεί) είναι στις Αλυκές Λευκίμμης πάμε και στο Γ... δηλαδή δρόμοι για να φτάσει κανείς εκεί απο το βορεινό τμήμα της Κέρκυρας... γιατί έτσι όπως είμαστε τώρα ο τουρίστας θα θέλει 3 ώρες απο το Gatwick και άλλες 3 για να φτάσει στο ξενοδοχείο του.
Ακόμα έχουμε δηλώσει κατα καιρούς οτι δεν πρέπει να απαξιώνεται το υπάρχον αεροδρόμιο ,γιατί με τις δηλώσεις του Δένδια αρχίζουμε και αποδεχόμαστε οτι εδώ ειναι και φτιάχνεται κιόλας νεο αεροδρόμιο στη Λευκίμμη.
Για να μη ξεχνιόμαστε, είχε δοθει σε ομάδα του ΕΜΠ και μάλιστα με κάποια 70000 Ευρώ η ανάθεση προμελέτης για να δούμε αν μπορεί να γίνει νέο αεροδρόμιο ... αρχικά ήταν να βγεί το πόρισμα τέλος του Σεπτέμβρη 2008, μετά έγινε τέλος 2008, μετά Μάρτη 2009 , μετά Πάσχα 2009 και τώρα έχουμε Ιούνιο και ούτε φωνή ούτε ακρόαση !!! Αυτά για να μη ξεχνιόμαστε...!!! ίσως να το σιγοψήνουν το πόρισμα για να βγεί όπως ο εντολέας τους θέλει !!!
Σε προηγούμενα Posts μου έχω αναφερθεί στους λόγους που εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος σε μια προοπτική νέου αεροδρομίου και επειδή ζούμε στην Ελλάδα είμαι πολύ επιφυλακτικός σε όσες κινήσεις τέτοιες πάνε να γίνουν.
Βλέπουμε το σήριαλ του νέου νοσοκομείου που και να τελειώσει... όταν... θα έχει το μισο προσωπικό που θα χρειάζεται .. κάπως έτσι είναι και το αεροδρόμιο... εδώ υπάρχουν τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό, που πλέον αγγίζουν και τα όρια της ασφάλειας και πλέον θα το γράψω !!!
ΔΕΝ υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να καλύψει emergency καταστάσεις , και ελπίζω να μην χρειαστεί να φανεί και στην πράξη !!!
το προσωπικό αυτό δεν είναι μόνο της ΥΠΑ αλλά και των εταιριών... το ξέρετε οτι αν ένα α/φ κανει divert - κάτι που συχνά γίνεται και έγινε και πρόσφατα- και προσγειωθεί στην Κέρκυρα βράδυ, δεν θα έχει προσωπικό εδάφους να το υποστηρίξει ? αλλά θα έρθουν απο τα σπίτια τους μετα απο ώρα ??
Οι συμβατικές υποχρεώσεις των εταιριών handling είναι ολίγον θολές.. και έτσι δεν κρατάνε προσωπικό σε ώρες που δεν έχουν προγραμματισμένη κίνηση.. ενώ παλιά με την "κακή" Ολυμπιακή υπήρχε προσωπικό σε 24ωρη βάση. Οτι ώρα και να κατέβαινε α/φ υπήρχε εκεί κόσμος για να το υποστηρίξει.
Οσον αφορά ΄πάλι για το θέμα της αίθουσας επισήμων, δεν με ενδιαφέρει ποιός το πλήρωσε, το αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί... Είχαμε μέχρι περσυ 2 αίθουσες VIP , η πρώτη που χρησιμοποιούνταν και η δεύτερη, που είχε πρόσβαση μέσα απο την πρώτη, που ήταν μονίμως κλειστή !!! Ετσι δόθηκε σε γενική χρήση η πρώτη αφήνοντας την " Κλειστή", τη λεγόμενη "προεδρική" να είναι πλεον η αίθουσα VIP σε χρήση. Με κάποιες επιπλέον μετατροπές, όπως την προσθήκη ενός αιθρίου προστέθηκαν πραγματικά πολύτιμα τετραγωνικά σε ένα χώρο που τα είχε ανάγκη... αφού νέο κτίριο δεν βλέπουμε να γίνεται, καλό και αυτό !! To DUTY FREE πλήρωσε - δεν ξέρω πόσα και αν ήταν όλα τα χρήματα - και αυξησε το δικό του χώρο σε μια προσθήκη που έγινε προς την πίστα, εκεί δηλαδή που ήταν μια εσοχή με τζαμαρία, τώρα έγινε ένα μικρό επιπλέον κατάστημα.. δεν βλέπω το μεμπτό σε αυτό το πράγμα.. κακώς ίσως έγινε τέτοια συμφωνία να πληρώσει δηλαδή κάποιος άλλος για κάτι που έπρεπε να πληρώσει το κρατος.. .βεβαια .. αλλα έτσι δεν λειτουργουν και τα ΣΔΙΤ? έτσι δεν θα γίνει ενα νέο αεροδρόμιο που κάποιοι είναι υπέρμαχοι ? πώς δηλαδή κατακρίνουν την παραπάνω ενέργεια, αλλά δεν έχουν πρόβλημα με ιδιώτες να φτιάχνουν αεροδρόμια ? άλλωστε ο υπουργός θέλει να δώσει και το υπάρχον αεροδρόμιο σε ιδώτη με ΣΔΙΤ για να φτιάξει αυτά που εμείς ζητάμε εδώ και χρόνια ( βλέπε mesterplan). Τα έσοδα πάνε στον πρυπολογισμό και βουλώνουν τρύπες αλλού και εμείς φαινόμαστε τριτοκοσμικοί και φέρνουμε ιδιώτες να πάρουν τα κέρδη, να έχουν προσωπικό με 600 Ευρώ και λάστιχο ωράριο και να λέμε οτι δημιουργησαν θέσεις εργασίας !!
Γιατί δεν αυτοδιαχειρίζεται η ΥΠΑ τα χρήματά της ??? εκεί να δείτε τι θα γινονταν.. σιγά μην την άφηναν οι υπουργοί Οικονομικών και μεταφορών να το κάνει!!
Τέλος, όσον αφορά τη διάσκεψη του ΟΑΣΕ στο τέλος του μήνα, δεν έχει έρθει κανένα κλιμάκιο ακόμα, δεν έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο που αναφέρει ο Corfu75, άλλωστε εκείνες τις ημέρες - Παρασκευή και Σάββατο- έχει τη μεγαλύτερη κίνηση και δεν θα μπορούσε να κλείσει εναέριος χώρος. Αν ζητηθεί ή παρθούν κάποια επιπλέον μέτρα θα τα αναφέρω σε επόμενο post. Είμαι σίγουρος οτι τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε κινητικότητα με επιθεωρήσεις, ελέγχους κλπ κλπ και θα γεμίσουμε με "μυστικούς" !!! αλλά δεν είναι η πρώτη φορά... αυτά τα μέσα, έχουμε αυτά προσφέρουμε, σε όποιον αρέσει !!!

corfu75":1ri4atkv said:
Διαβασε την ανακοινωση των συναδελφων σου που θελουν ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΗ δεν ειναι αντιθετοι(μονο εσυ εισαι) αν το αργησουμε και αλλο θα ειναι αργα.http://kerkreports.blogspot.com/2008/10 ... _3668.html

Δηλαδή ρε φίλε Corfu75, για να καταλάβω κάτι:
ΕΣΥ, διάβασες το άρθρο στο λινκ που παραθέτεις και έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι υπάλληλοι ΘΕΛΟΥΝ αεροδρόμιο στη Λευκίμη???
Εγώ διαβάζοντάς το, βλέπω πως μόνο αυτό δεν θέλουν. Εκτός φυσικά αν γίνει επίγεια ζεύξη Λευκίμης-Ηγουμενίτσας.
(επίγεια ζεύξη ξέρεις τι σημαίνει? Ή πρέπει να ρωτήσεις αυτόν που ειρωνεύτηκες ως Μπαμπινιώτη?)
Τεσπά, άλλος ένας στο ignore list. Όσο πάει και μεγαλώνει....

corfu75":1p88a8zl said:
http://kerkreports.blogspot.com/2008/10 ... _3668.html
Όπως λέει και ο vassdel άλλο πράγμα γράφει η (καρα-κομματική.....) ανακοίνωση .
Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε δηλαδή...........

Αγαπητέ satcorfu ,
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται στην χώρα μας όλοι να έχουν λόγο για τα πάντα !!!
satcorfu":1p88a8zl said:
Α) Μελέτη σκοπιμότητας (γιατί χρειάζεται, μέγεθος κλπ)
Β) Μελέτη χωροθέτησης
Γ) Παράλληλη κατασκευή υποστηρικτικών υποδομών
Δ) Περιβαλλοντικές μελέτες για το σύνολο των Έργων "
Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα???
Εδώ και πάρραααααααααα πολλά χρόνια δέν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί (πόσο μάλλον να προχωρήσει) Δημόσιο έργο που να μήν περιλαμβάνει και τα 4 σημεία που αναφέρει η ανακοίνωση.

είχε δοθει σε ομάδα του ΕΜΠ και μάλιστα με κάποια 70000 Ευρώ η ανάθεση προμελέτης για να δούμε αν μπορεί να γίνει νέο αεροδρόμιο ... αρχικά ήταν να βγεί το πόρισμα τέλος του Σεπτέμβρη 2008, μετά έγινε τέλος 2008, μετά Μάρτη 2009 , μετά Πάσχα 2009 και τώρα έχουμε Ιούνιο και ούτε φωνή ούτε ακρόαση !!!

Αυτό να το τονίσεις σε όσους εκστασιάζονται με την "αποτελεσματικότητα" των Ελληνικών Πανεπιστημίων ενώ βγάζουν δε "σπυράκια" έτσι και ακούσουν για "αξιολόγηση" και σύνδεση πανεπιστημίων με την αγορά .
Καλύτερα δε , ας μήν μιλήσουμε για deadlines και τήρηση χρονοδιαγράμματος.
Φυσικά δεν έχει ευθύνες ο αποδέκτης της ανάθεσης αλλά και ο αναθέτων (δηλαδή η δημόσια διοίκηση.....).
Προσωπικά αμφιβάλλω αν υπάρχουν ποινικές ρήτρες κλπ.

και έτσι δεν κρατάνε προσωπικό σε ώρες που δεν έχουν προγραμματισμένη κίνηση.. ενώ παλιά με την "κακή" Ολυμπιακή υπήρχε προσωπικό σε 24ωρη βάση

Μόνο που η "καλή"(όπως το θέτεις Ο.Α) χρεοκόπησε ...........

Συνεχίστε εσείς έτσι και θα δείτε για πότε θα χρεοκοπήσει και το παρόν topic...

Οι μερες για την συνοδο κορυφης του ΟΑΣΕ πλησιαζουν (αν δεν κανω λαθος ειναι 27-30 Ιουνιου). Γνωριζουμε απο ποτε θα αρχισει η κινηση αεροσκαφων στο αεροδρομιο, ποτε και με τι θα ερθουν υψηλα ισταμενα προσωπα και γενικα τι θα γινει τελικα με την υπολοιπη κινηση (τουριστικη) αεροσκαφων? Με το παρκαρισμα βρςθηκε λυση? Αναμενεται χαμος παντως... Βλεπω να την πεφτουμε στο γνωστο σποτερικο σημειο με τις ωρες...