LGKV/KVA Kavala "Megas Alexandros"

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σχέδιο αναβάθνισης του Αεροδρομίου Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρς"

Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε την αναβάθμιση του αεροδρομίου Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος" ως απάντηση στην κίνηση των Σλάυων που θα ήθελαν να είναι Μακεδόνες !!!
Η δήλωση έγινε απο τον ίδιο τον Υπουργό στην κοπή της πίτας του επιμελιτηρίου Καβάλας.
Αυτό θα γινει με τρεις τρόπους:
α) Μεταφορά προσωπικού
β) Παροχή νέων υπηρεσιών - διευκολύνσεων στους επιβάτες
γ) Παροχή νέων υπηρεσιών - διευκολύνσεων στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Άντε να δούμε και μακάρι ελπίζω όμως να μην περιορίσουν το Μακεδονία για να προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν το Μέγας Αλέξανδρος.
Δεν φαίνεται άσχημο εκ πρώτης αλλά ... όλα κρίνωνται εκ του αποτελέσματος.

Ο Υπουργός Μακεδονίας θράκης τυγχάνει να είναι καβαλιώτης και συγχωριανός μου αλλά δεν θα του χαριστώ σε σχόλια.
Μα καλά, αυτή είναι αντίδραση σοβαρού φορέα; "Να, τώρα θα σας δείξουμε ποιός έχει τον καλύτερο Αλέξανδος;". Αυτά γίνονται σε μπανανίες. Αντί να βάλεις κάτω ένα στρατηγικό σχέδιο τόσα χρόνια και να δεις εάν το εν λόγω αεροδρόμιο μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη είναι...πουλάς μούρη ότι και καλά θα το κάνουμε το αεροδρόμιο...αεροδρομιάρα...
Καλά μάγκες, είστε σε καλόδρόμο. :twisted:

Κάπoια τελευταία νέα απο το αεροδρόμιο της Καβάλας.

:arrow: Το Tristar που βρίσκετε εκεί θα βγει σε πλειστηριασμό αφου το όλο εγχείρημα που έγινε έπιασε πάτο και τα χρέη έχουν μαζευτεί.

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/reposi ... 4744_1.asp

:arrow: Ένα Dornier Do-28D Skyservant θα σταθμεύσει στο αεροδρόμιο εκ μέρους της πολεμικής αεροπορίας και θα χρησιμοποιηθεί ως έρευνα και διάσωση της ευρύτερης περιοχής.

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/reposi ... 4762_1.asp

Ένα θα φύγει και ένα θα έρθει... :P

EDIT: Ξεχασα τα links..

Βλέποντας τα σχετικά ποστ για τα καλοκαιρινά δρομολόγια σε διάφορα περιφεριακά αεροδρόμια να ρωτήσω, για της Καβάλας υπάρχει καμιά πληροφορία?

σπαράγγια

Την αεροπορική μεταφορά στη Γερμανία των σπαραγγιών της περιοχής Νέστου, πρότεινε ο αερολιμενάρχης Καβάλας σε τοπική σύσκεψη, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των εναέριων μεταφορών από το αεροδρόμιο Καβάλας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.

SARIDAKIS VASILIS":2aaloyo6 said:
Αυτές τις μέρες βορειοανατολικά του αεροδρομίου γίνετε τοποθέτηση ραντάρ καιρού

:arrow: https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9894

Αν και λίγο καθυστερημένο το post, πράγματι.
Ραντάρ καιρου. Είναι σε λειτουργία απο τον Φεβρουάριο περίπου, αλλά δεν εξυπηρετεί ανάγκες του αεροδρομίου.
Ένα ακόμα σχεδόν όμοιό του έχει μπεί και στο LGPZ.

Του χρόνου το καλοκαίρι είμαι καλεσμένος στην Καβαλα σε ένα γάμο. Θέλω να το συνδυάσω με διακοπές στην όμορφη Θάσο με την γuναίκα και την κόρη μου. Γνωρίζει κανεις τι δρομολόγια θα υπάρξουν το καλοκαίρι από την γερμανία και τις γειτονικές χώρες ολλανδία και βέλγιο ??

Γνωριζει κανεις (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΠΩΣ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !)τι εγινε-ναν το TRISTAR που ηταν εκει ?

Στις 5/9 που βρέθηκα στο αεροδρόμιο ήταν ακόμη εκεί. Είχε είτε καινούργια μπροστινή πόρτα είτε την καλύψαν με κάποιο μαύρο κάλυμα.