LGMT/MJT Mytilene "Od. Elytis"

  • Thread starter APO
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Να προσθεσω και ενα εντυπωσιακο και παρα λιγο τραγικο.
Ως φοιτητης στο νησι, σε μια απο τις βολτες προς την περιοχη, εγινα μαρτυρας του εξης περιστατικου...
Οριακα, αεροσκαφος που περπατουσε τον διαδρομο μετα απο προσγειωση ηρθε αντιμετωπο με αλλο το οποιο προσγειωνοταν ακολουθωντας το.
Η αποσταση ηταν το πολυ 500 μετρα μεταξυ τους...μαλιστα αυτο που προσπαθουσε να βγει εδωσε στοιχεια σε τετοιο βαθμο που κοιταχτηκαμε με τον φιλο που ειμασταν μαζι.
 
Τι εκανε, λέει, το αεροσκάφος; Περπατούσε; :)
 
Εκει κολλησες εσυ; :)
Στην διαδικασια ελευθερωσης του διαδρομου τελοσπαντων :)
 
Dreamliner-X":tpv0ztud said:
Για παράδειγμα,πρόσφατα διάβαζα τί συμβαίνει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και όπως τονίζεται στο άρθρο η κατάσταση είναι περίπου ίδια σε όλα τα περιφεριακά αεροδρόμια.

Σταματούν οι νυχτερινές πτήσεις προς τη Μυτιλήνη , το ραδιοβοήθημα των Νέων Κυδωνιών δεν έχει περάσει την ετήσια επιθεώρησή του και κατά συνέπεια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι πτήσεις με τη χρήση του είναι απόλυτα ασφαλείς.
 
Σύμφωνα με το άρθρο και τα 2 α/φη της ΥΠΑ είναι off οπότε υπάρχει άλλος τρόπος να περάσει επιθεώρηση;
 
Εφοσον απαιτειται flight check, μονο αν μας δανεισει αλλη χωρα... :rolleyes:
 
Του αγίου πνεύματος σήμερα οπότε δεν νομίζω να υπήρξε κάτι νεότερο πέραν της αλλαγής ώρας στην βραδυνή της Α3. Μιλάμε αν κάτι τέτοιο συνέβαινε σε τουριστικότερο α/δ θα είχαν πέσει και τα τσιμέντα.

Παρεπιπτόντως, στη Λέσβο φαίνεται να υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον αριθμό των λαθρομεταναστών, κοντεύουν να χιλιάσουν ημερησίως οι αφίξεις και ήδη ΤΟ απειλούν με ακυρώσεις απ' ότι διάβασα...
 
Το Σάββατο τελικά θα πάρουν πιστοποίηση για το ραδιοβοήθημα και οι βραδινές πτήσεις θα γίνονται κανονικά
 
Top