LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το α/δ δέχτηκε ~120 α/φη και ~20.000 επιβάτες όλο το ΣΚ, νούμερο που αντιστοιχει σε Kυριακάτικη κίνηση high season. Tα προβλήματα εντός (καθυστερήσεις στην παράδοση αποσκευών κ στους δ/β ελέγχους) κι εκτός (παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα) δείχνουν μια ανετοιμότητα (όχι απαραίτητα μόνο της ΥΠΑ) αλλά 'ντάξει, εδώ το νησι όλο είναι σε ελεεινή κατάσταση, το α/δ θα γλύτωνε?
 
155 κινήσεις (αφίξειςε-αναχωρήσεις) είχε εκείνη την Κυριακή. Σε κόσμο δε γνωρίζω. Η κατάσταση με το πάρκινγκ μπροστά από τον αεροσταθμό είναι τραγική. Η κίνηση του δήμου, αν ευοδώσει θα δημιουργήσει πολύ καλύτερες συνθήκες. Χρειάζεται όμως και αστυνόμευση.
 
ILSz_Approach":lmfwpiz7 said:
155 κινήσεις (αφίξειςε-αναχωρήσεις) είχε εκείνη την Κυριακή.
Mόνο οι αφίξεις μετράνε. Οι αναχωρήσεις είχαν από λίγους εως κανένα. Αρκετά φυγανε ferry για αλλού όπως φαινόταν στο flightradar24 και σε όσα είδα απο κοντά δεν ηρθαν λεωφορεία στην αναχώρηση.

Συσκέπτονται για τα προβλήματα του α/δ
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=252605&catid=5&maincatid=1
 
Προχτες που κοιτουσα το flightstatus ειδα οτι οι Ρωσοι εστειλαν 3 αεροσκαφοι σε μολις μια μερα!!!! μιλαω για την Transaero.... Β738, Β777, Β744!!!!!
 
Σήμερα στείλανε:
772 (ΕΙ-UNU) UN-647 από SVO
744 (EI-XLI) UN 447 από LED
738 (EI-EEA) UN547 από DME
763 (EI-UNB) UN947 από SVX.
Το δεύτερο 772 που λες εσύ πότε ήρθε;
Εχω φωτό για τα πρώτα 2 αλλά και από το EI-UNN (773) που ήρθε την Τρίτη.
 
Είμαι εκτός Ρόδου πλέον και δε μπορώ να δω τα στοιχεία. Αν έχεις υπομονή μερικές μέρες...
 
Η αποβαση των σουηδων γινεται σημερα στη Ροδο, πολλα divert σε διαφορα ελληνικα και τουρκικα αεροδρομια ,πιθανη ελλειψη χωρου σταθμευσεως...
 
Μπααα, δεν είναι απόβαση, νορμάλ είναι. Το α/δ είχε κλείσει το πρωί λόγω ανέμων, πολλά κατέβηκαν DLM (στο συνημμένο μια HV που πέρασε, δεν ακούμπησε τον 7 και συνέχισε όλο ευθεία για DLM)
 
Σύμφωνα με τα στατιστικά Μαίου, οι σφίξεις εσωτερικού έδωσαν +31,5%. :shock: Κάποια αύξηση οφείλεται σίγουρα στο πάσχα που έπεσε τον Μάη, όχι όμως όλη. Μένει να δούμε αν όντως η πτώση των τιμών ανανέωσε την εσωτερική κίνηση ή απλά είναι τα connection μέσω ΑΤΗ που φέρνει κυρίως η Α3 -και παίρνει και bonus απ' τον ΑΙΑ- απ' το εξωτερικο.

Βοnus
To OY-VKD του Θωμά του Σκανδιναβού που προχθές ως DK741 έσπασε τη σιωπή κατεβαίνοντας με ριπές 28kts :cool: Φυσικά, ακολούθησε παρέλαση... :mrgreen:
 

Attachments

  • TC Scandinavia A321 (OY-VKD)small.JPG
    TC Scandinavia A321 (OY-VKD)small.JPG
    173,1 KB · Προβολές: 1.149
Top