LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο από την Αιγαίου και αναφέρετε σε αυτούς....
 
Τρία πουλάκια κάθονταν.

Η Fraport ανακοίνωσε το τέλος των εργασιών υποδομής, αυτών δηλαδή που ανέλαβε. Τι θα κάνουν οι πελάτες με τους χώρους που νοίκιασαν είναι δικός τους λογαριασμός. Μπορούν να τους αφήσουν γιαπιά. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
 
airfan":2q151d2c said:
Η επίσημη σελίδα της Fraport πάντως άλλα λέει...
https://www.skg-airport.gr/el/shop-deta ... hop_id-130
Το site της Fraport δεν βλέπω να λέει άλλα. Εκτός αν άλλα καταλαβαίνει κανείς.
Δηλαδή και στο https://www.skg-airport.gr/el/shop-deta ... /nd_id-304 που λέει "με ένα από τα γευστικά γλυκά μας" εννοεί τα γλυκά της... Fraport!
Στο νέο terminal της Κέρκυρας πχ, που ακόμα υπολειτουργεί λόγω έλλειψης πτήσεων, το κτίριο είναι έτοιμο. Τα μαγαζιά όμως, πλην ενός καφέ, δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα και είναι απλά οι τοίχοι ή τα χωρίσματα που σε αυτά θα δημιουργηθούν. Όταν θελήσουν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις (φαντάζομαι λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου) θα τα φτιάξουν όπως η κάθε επιχείρηση θέλει να τα διαρρυθμίσει και θα τα στελεχώσουν. Οι χώροι υπάρχουν και έχουν προβλεφθεί.
 
η επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου, όπως και των υπολοπων, ανήκει στη δικαιοδοσία της Fraport. Το περιεχόμενο των σελίδων το επεξεργάζονται οι υπάλληλοι της Fraport. Εκτός αν πιστεύει κάποιος οτι έχουν δώσει το δικαίωμα στους πελάτες τους, όπως η Aegean η flocafe κλπ να μπαίνουν και να γράφουν αυτοί οτι θέλουν. Λογικά, το περιεχόμενο να γράφεται με τη συνεργασία τους, αλλά την τελική ευθύνη και εποπτεία έχει η Fraport. Αλλο, να γράφει κάτι για το lounge στο site της η Aegean και άλλο μέσα στο site της Fraport. Αν δηλαδή ενα Starbucks στη Κέρκυρα, που γράφει ο GP707 είναι κλειστό επειδή γινονται εργασίες,δεν θα πρεπει να φαίνεται οτι ειναι ανοικτό και προσφέρει ωραίους καφέδες στους επιβάτες !! Αυτή ειναι η λογική. !!
 
Μπορείς να μου πεις πώς ακριβώς πας από την κεντρική σελίδα του www.skg-airport.gr στη σελίδα με τα lounges?
 
Κι εγώ δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το Lounge. Προφανώς είναι κάποιο παλιό link, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, ακριβώς γιατί δεν λειτουργεί lounge.

Ενώ στην κεντρική ιστοσελίδα βρίσκω μόνο πληροφορίες για κάποια καταστήματα και εστιατόρια, που είναι λίγο πολύ αυτά που αυτή τη στιγμή όντως είναι ανοιχτά.

Και μέσα είναι ακριβώς όπως το περιέγραψαν κι άλλοι. Έχει ακόμα τοίχους / χωρίσματα, πίσω απ΄τα οποία γίνονται ακόμα έργα των καταστημάτων κλπ. Που με τη μειωμένη κίνηση ή / και λόγω lockdown ούτως ή αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν θα άνοιγαν. Και στην Αθήνα αρκετά από τα υπάρχοντα καταστήματα είναι κλειστά. Όπως και τα lounges (εκτός της LH, που το ανοίγει για τις πτήσεις της LH group, αλλά χωρίς catering και με μόνο μια σακούλα με snacks που μπορείς να πάρεις πριν φύγεις).
 
Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο airfan και ποιο είναι το point του.

Ότι ο αεροσταθμός δεν θεωρείται ολοκληρωμένος αν δεν ανοίξουν τα Everest; Ότι δεν έχει δικαίωμα η εταιρεία να αυξήσει τα τέλη αν είναι γιαπί ένα lounge; Ότι η Fraport δηλώνει ότι ολοκλήρωσε ενώ αυτός έμεινε ανικανοποίητος;
 
Ulrike":3w1pus27 said:
Κι εγώ δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το Lounge. Προφανώς είναι κάποιο παλιό link, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, ακριβώς γιατί δεν λειτουργεί lounge..

Χρησιμοποίησα το "Aegean lounge Μακεδονία" στο Google και μου έβγαλε τη σελίδα. Οτι θα εκανε και ενας τυχαίος επιβάτης.
OveLix":3w1pus27 said:
Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο airfan και ποιο είναι το point του.
Ότι ο αεροσταθμός δεν θεωρείται ολοκληρωμένος αν δεν ανοίξουν τα Everest; Ότι δεν έχει δικαίωμα η εταιρεία να αυξήσει τα τέλη αν είναι γιαπί ένα lounge; Ότι η Fraport δηλώνει ότι ολοκλήρωσε ενώ αυτός έμεινε ανικανοποίητος;
Αν διάβαζες τα σχόλιά μου, θα έβλεπες οτι έγραψα πως το δελτίο Τύπου της εταιρείας που ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών "ξέχασε" να αναφέρει οτι ανακοινώθηκαν και οι παράλληλες αυξήσεις στα τέλη, κάτι που δημοσιεύει ΜΟΝΟ στην ιστοσελίδα με τα τέλη, επειδή ειναι υποχρεωμένη. Τίποτα αλλο. Απλά κάποιοι έπεσαν να με φάνε, επειδή προφανώς τους έθιξα την εταιρεία ή δεν ήθελαν να βγούν παραέξω οι αυξήσεις . Ειναι ενα γεγονός ειτε τους αρέσει ειτε όχι. Οπως γεγονός ειναι και η ολοκλήρωση των εργασιών.
 
Α, ΟΚ. Δηλαδή, η εντελώς νόμιμη και νομότυπη δημοσίευση της αύξησης των τελών δεν είναι, κατά τη γνώμη σου, αρκετά δημόσια επειδή δεν την ανέφεραν στο δελτίο Τύπου και αυτό, πάντα κατά τη γνώμη σου, είναι κατακριτέο και συνιστά απόκρυψη πληροφορίας.

Και όποιος σου επισημαίνει το πόσο όρτσα είναι αυτή η σκέψη μάλλον θίχτηκε προσωπικά ή «δεν θέλει να βγουν παραέξω οι αυξήσεις». Μάλιστα.
 
airfan":2sahd69n said:
Απλά κάποιοι έπεσαν να με φάνε, επειδή προφανώς τους έθιξα την εταιρεία ή δεν ήθελαν να βγούν παραέξω οι αυξήσεις .
Σοβαρά τώρα; Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης αυτού του φόρουμ ακόμα υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται κατ' αυτόν τον τρόπο επειδή κάποιοι διαφωνούν με την άποψη τους;
Δεν έχω λόγια πλέον και προφανώς δεν μπορώ να ακολουθήσω συζήτηση που τίθενται τέτοιου είδους επιχειρήματα σε αντίθετες γνώμες.
 
Top