LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Και εγω αρχιζω ενα update στην δικη μου σελιδα, ιδη υπαρχουν τα δρομολογια "timetable" απο 25 Μαρτιου και μετα. http://www.captain-chris.com
 
omixli kai ptisis

otan exi omixli sto makedonia pragmatopiountai ptisis????litourgi to radar??giati tha petaxo to pasxa apo to makedonia kai tha ertho apo alexandroupoli kai skeftomai an exi omixli tha petaxo gia diakopes i tha akirothi. :?:
 
και με ομίχλη οι πτήσεις γίνονται... με καθυστερήσεις ίσως.. αλλά γίνονται ..
 
thanks

eyxaristo poli!!!!!!!!re paidia ti a330 itan ayto tis cyprus airways???
perimenete nees fotos apo emena meta to pasxa!!! :D
 
makedonia airport business lounge

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ (LOL) :D :D

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ TO BUSINESS LOUNGE TOU MAKEDONIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΙΑ Η ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥ??? :?: :!: :!:
 
Επέκταση του διαδρόμου

Μία ερώτηση...
αφού κάποτε τελειώσουν οι εργασίες στο 10/28..υπάρχουν σχέδια για διηπηρετικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη;

και κάτι λίγο άσχετο: homepage πότε θα κάνουν για το Μακεδονία;
 
είχα ακούσει για μια πιθανότητα skg-yto για ΟΑ με το σκεπτικό ότι στη βόρειο Ελλάδα έχει πολλούς συγγενείς ομογενών κ.τ.λ από τον Καναδά αλλά δε ξέρω κατά πόσο όντως υφίσταται ως ιδέα και φυσικά η ταπεινή προσωπική μου γνώμη είναι ότι οικονομικά δε συμφέρει καθόλου την εταιρεία. Τώρα αν η ΟΑ, η Α3 ή κάποια άλλη ξένη εταιρεία, θεωρήσει ότι μπορεί να επιβιώσει δυηπειρωτικό δρομολόγιο από skg, νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλό για τη γενική εικόνα τόσο του Μακεδονία όσο και της πόλης γενικότερα... Μην αρχίσω και για τον κλάδο που στο SKG υπάρχει μια συνεχή ανακύκλωση -τα΄χουμε ξαναπεί αυτά σε άλλο topic..
 
Re: Επέκταση του διαδρόμου

planespotter":3k6jwy2z said:
και κάτι λίγο άσχετο: homepage πότε θα κάνουν για το Μακεδονία;

Παρε τηλεφωνο την ΥΠΑ και ρωτα τους γιατι δεν εχουνε εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια ισττοσελιδα για το Μακεδονια αλλα για το ΑΙΑ.. Να εισαι σιγουρος οτι η απαντηση δεν θα σε ευχαριστησει!!! Στο χερι της διοικησης του εκαστοτε αεροδρομιου ειναι υποθετω, να γινει μια ιστοσελιδα η οχι. To AIA και AXD εχουνε δικια τους σελιδα. To SKG.. Μην ξεχνας μιλαμε για Ελλαδα!!! ;) Οπου το ιντερνετ σε πολλα μερη θεωρηται διαβολικο κατασκευασμα και η παρατηρηση πολιτικων αεροσκαφων πληγμα στην ασφαλεια των πτησεων!!!! (και το σταματαω εδω γιατι μια επεκταση θα ητανε τελειως οφφ)
 
Re: Επέκταση του διαδρόμου

makedonas":9wly61e8 said:
Παρε τηλεφωνο την ΥΠΑ και ρωτα τους γιατι δεν εχουνε εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια ισττοσελιδα για το Μακεδονια αλλα για το ΑΙΑ..

Δεν είναι η ΥΠΑ υπεύθηνη για τη σελίδα του ΑΙΑ... Για ιδιωτικών συμφερόντων αεροδρόμιο μιλάμε, οπότε η όποια σύγκριση με τα αεροδρόμια που διοικούνται από την ΥΠΑ είναι ατυχής.
 
Top