LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

ποτε ειπαμε οτι ολοκληρονονται τα εργα του 10/28???
 
abc":1dypipwl said:
ποτε ειπαμε οτι ολοκληρονονται τα εργα του 10/28???

Τα έργα ολοκληρώνονται το Σεπτέμβριο του 2011.
Το έργο πάει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και εργασίες γίνονται μέρα-νύχτα. Στην παρούσα φάση γίνεται εξυγίανση του βυθού. Από Αύγουστο θα αρχίσουν να έρχονται τα αδρανή από το Λιτόχωρο με φορτηγίδες.

(Αν διαβάσεις αυτό το topic θα λύσεις πολλές από τις απορίες σου)
 
παιδια το ανεπισημο site του ''μακεδονια'' ειναι φοβερο!!!ειδα πληροφοριες και για το νεο αεροσταθμο και επαθα πλακα,μπητε και δεν θα χασετε..
 
Μια απορία

Την Πέμπτη ταξίδεψα από Θεσσαλονίκη για Ντύσσελντορφ και είδα δύο μεγάλες ταμπέλες του ΥΠΕΧΟΔΕ στο αεροδρόμιο. Η πρώτη αναφερότανε στην επέκταση του διαδρόμου. Η δεύτερη όμως σε πιο έργο αναφέρεται, ξέρει κανεις :?:
 
Η άλλη αν θυμάμαι καλά αφορά τα έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα (επέκταση-ανακαίνιση–αναδιαρρύθμιση αεροσταθμού, νέος κυκλοφοριακός κόμβος).
 
εγω που γυρνουσα απο σαμο μεσω αθηνας για skg αντι για ολυμπιακη που ηταν να επιστρεψω γυρισαμε με hallas jet(απο αθηνα).γιατι ετσι?και μεσα στο 320 εγραφε ολυμπιακη?επισης οσες φορες γυρνουσα απο lgav παντα προσγειωνομασταν στον 16.γιατι λοιπον οχι στον 34 που βολευει καλυτερα?
 
Εκτος απο τα 737 απο την Hola οι ΟΑ εχουν νοικιασει και ενα 320 της Hellas jet,στο οποιο δεν υπαρχει bussines class.Συνηθως πεταει στη Θεσσαλονικη ,αλλα και πιο σπανια σε προορισμους που οι ΟΑ πετανε με 737 και οχι με ATR.Αν ειναι ιδιος ο 16 με τον 34 τοτε η προσσεγιση εγινε λογω ανεμων,οπου τοτε δεν γινεται οπως βολευει τον καθε πιλοτο.Συνηθως βλεπουμε προσγειωσεις και απογειωσεις απο και προς τον Θερμαικο, και αυτο επειδη οντως βολευει ,αλλα και γιατι στη Θεσσαλονικη επικρατει πολυ απνοια.Οταν ομως οι βοριαδες η οι νοτιαδες δυναμωσουν αυτο δε συμβαινει και ετσι οταν π.χ φυσαει νοτιας το αεροπλανο απογειωνεται προς την Περαια και Χαλκιδικη.Δεν ξερω πως λεγεται ο διαδρομος που επεκτεινεται,αλλα εδω και τοσο καιρο δεν χρησιμοποιειται λογω εργασιων και λογω προσανατολισμου.Σχεδον παντα χρησιμοποιειται αυτος ο οποιος εχει προσανατολισμο Β-Ν.Λογικο.
 
διαδρομες και 10/28

ποιοα ειναι η μεγαλυτερη διαδρομη που μπορει να εκτελεσει ενα αεροσκαφος απο skg?παντως η δικια μου μεγαλυτερη διαδρομη ειναι μεχρι την girona της βαρκελονης με τσαρτερ της slovak.επισης πως πανε τα εργα στον 10/28?
 
Re: διαδρομες και 10/28

abc":1npzl76w said:
ποιοα ειναι η μεγαλυτερη διαδρομη που μπορει να εκτελεσει ενα αεροσκαφος απο skg?

Είναι αρκετά γενικό το ερώτημα σου. Αυτό εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους, τη θερμοκρασία και τον άνεμο που επικρατεί με δεδομένη χρονική στιγμή, το φορτίο του κ.α.
 
ας παρουμε παραδειγμα ενα 757.τα εργα στον 10/28?
 
Top