LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Thessaloniki airport parking fees

Γεια και χαρά σε όλους,

Μήπως γνωρίζει κάποιος τις χρεώσεις στο πάρκινγκ του Μακεδονία?

πετάω Παρασκευή μεσημέρι και επιστρέφω δευτέρα πρωί, θα έπρεπε να δω για long term ή για sort term parking?

ευχαριστώ

φιλικά Νίκος

Μήπως να χρησιμοποιήσεις το λεωφορείο και να αφήσεις το αυτοκίνητο σπίτι σου?
Και μη μου πεις ότι είναι ταλαιπωρία γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ μέχρι τώρα!

Have a nice trip. Περιμένουμε trip report :wink:

Είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί δεν ζώ Θεσσαλονίκη.
Έρχομαι από Πτολεμαϊδα και θα να φύγω κατευθείαν από την δουλειά μου οπότε πιέζει ο χρόνος. Έχω πάει πολλές φορές με κτελ και μετά ταξί ή λεωφορείο. Ειναι ταλαιπωρία γιατι δεν βολεύουν οι ώρες του κτελ.

Τα τηλέφωνα του Parking του ΚΑΘΜ: Τηλ.: 2310 - 985341, 985342.

Λοιπον,για να αλλαξουμε θεμα.Αν και αρκετα μικρος(15) ακουγα και ενημερωνομουνα ολον αυτον το καιρω με ειδησεις,εφημεριδες,κτλ.Διαβαζα για την επισκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονικη για ομιλια.Αναφερομενος λοιπον αυτος ο κυριως στα εργα της θεσσαλονικης τονισε μεταξυ αλλων οτι τα εργα επεκτασης αεροδιαδρομου και αεροδταθμου εχουν ξεκινησει και προχωρανε.Εγω λοιπον καθησα και ειδα μετα απο πολυ ψαξιμο οτι τα λογια του κυριου πρωθηπουργου καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα.Η πραγματικοτητα ειναι η εξης,στασιμοτητα και παλι στασιμοτητα.Ενα μεγαλο τιποτα και δεν λεω,ενταξει,τα εργα ειναι στην αρχη.Αλλα εδω και 1,5 χρονο στην αρχη ειναι και προοδος ανυπαρκτη.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που μετα απο τοσα χρονια η Θεσσαλονικη χαρακτηριζεται ως κεντρο των Βαλκανιων οταν αλλες πολεις ειναι χιλιομετρα μακρια σε παρομοιους τομεις.ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

Εντάξει η επέκταση του αεροσταθμού μέχρι στιγμής είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά ο διάδρομος μια χαρά επεκτείνεται!! Ας διαβάσουμε λίγο τα σχόλια του τόπικ πριν μιλήσουμε..

πηγαινε σε οποιο σχετικο site θες και ελα να μου πεις αμα προχωρανε.εγω απο αναζητηζεις του google και εφημεριδων αλλα ειδα.... :evil: :evil: :evil:

abc":k5wi3m8o said:
πηγαινε σε οποιο σχετικο site θες και ελα να μου πεις αμα προχωρανε.

Ποιο είναι ακριβώς το σχετικό site που αναφέρεις?

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το έργο θα αναφερθεί εδώ. Το να λέμε κάθε μήνα ότι τα έργα εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (διάρκεια κατασκευής 6 χρόνια: 2005-2011), δεν έχει κάποιο νόημα.

http://www.enet.gr/online_text/c=112,id=38358056 η αλλιως πηγιανε google και γραψε ομιλια καραμανλη για αεροδρομιο μακεδονια και θα δεις το σχετικο που εγραψα πιο πανω(τριτο η τεταρτο ειναι στα αποτελεσματα αναζητησης)