LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα αεροδρομια της χωρας θα ειναι ανοιχτα μεχρι την κυριακη για την γιορτη της αεροποριας. Συμπεριλαμβανεται και η Μικρα σε αυτα? Λεω να παω την Κυριακη το πρωι για επισκεψη και βεβαια για φωτο γιατι το Μακεδονια θα φαινεται τζαμι!! Ξερει κανεις κατι?

να ρωτήσω κάτι: υπό τις σημερινές συνθήκες ποια είναι η declared capacity του αεροδρομίου;
απόσο ξέρω το 2004 ήταν 4 εκατομμύρια επιβάτες, αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο αριθμός λάμβανε υπόψιν του την επέκταση του υπάρχοντος αεροσταθμού.
Ρωτάω γιατί αν η σημερινή χωρητικότητα του αεροδρομίου είναι 4 εκατομμύρια επιβάτες και ο νέος αεροσταθμός κατασκεασεί σε βάθος 10ετίας τότε πολύ σύντομα θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συμφόρησης των επιβατών.

Εξαρταται και απο την μελλοντικη κινηση του αεροδρομιου. Αν Υπαρξει αυξηση σιγουρα θα χρειαστει μεγαλυτερους χωρους.

ναι, εννοείται αυτό. απλά ήθελα να μάθω ποιά είναι η σημερινή declared capacity του αεροδρομίου.

το μακεδονια ειναι πιο μεγαλο απο το ν.καζατζακης του ηρακλειου?το λεο γιατι το τελευταιο διαστημα το αεροδρομιο μακεδονια εχει επεκταθει :twisted: :twisted:

τοσο μεγαλο ειναι το διαγορας?επισης,προβλεπετε καμια συντομη επεκταση η κατι τελος παντων για την αναβαθμιση του......αεροδρομιου

Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

γεια σε ολους ....απαντω στο μελος need4sky για κατι που ειχε γραψει στο θεμα ryanair vs oa νομιζω οτι εδω ταιριαζει καλυτερα ...σε σχεση με τη θεσσαλονικη .

το αν ειναι η οχι χαμπ μια πολη δε σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να κοψει δρομολογια η εταιρεια .

η θεσσαλονικη ας μην γελιομαστε για καμια εταιρεια ουτε αιγαιου ουτε ολυμπιακη ηταν ποτε χαμπ .
απο τισ μονες εταιρειες που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η γκαλαξη που ειχε βαση τη θεσσαλονικη .

οι υπολοιπεσ απλα εχουν καποια δρομολογια απο θεσσαλονικη αν και τα περισσοτερα ειναι διερχομενα απο αθηνα

επισησ πολλες δευτερες και τριτες πολεις στον υπολοιπο κοσμο εχουν και μετρο και μεγαρο και μεγαλο αεροδρομιο και συγχρονο .
αυτο δε σημαινει οτι η θεσσαλονικη δεν μπορει να μην εχει ....
δεν μπορω ειλικρινα να μας καταλαβω ωρες ωρες .... υπαρχει τελικα μεγαλο κολημα απο τουσ ελληνες αυτο το πραγμα

οκ αθηνα ειναι πρωτευουσα και πρεπει να εχει το μεγαλυτερο αεροδρομιο ....σε σχεση με τα ελληνικα δεδομενα μια που ειναι και η μαγελυτερη πολη... οι αλλες πολεισ σημαινει οτι θα ειναι στην αφανεια ???

οπωσ και το ηρακλειο αξιζει ενα καλυτερο αεροδρομιο ετσι αξιζει και η θεσσαλονικη

ωσ εργαζομενος στο μακεδονια γνωριζω πολυ καλα οτι το αεροδρομιο σε ωρεσ αιχμης δεν μπορει να λειτουργησει ....

δεν μπορειτε να το καταλαβετε ...οσο και να ασχολειστε με τα αεροπορικα ...και ειστε ειδικοι στα θεματα ...και που πολλεσ φορες ...μαθαινω παρα πολλα πραγματα απο εσας οτι η κατασταση στο μακεδονια ειναι τραγικη .

δεν νομιζο να ειναι κακο να θελω η οα η αιγαιου η EASY ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NA θελει να κανει βαση στο αεροδρομιο που εργαζομαι ωστε να εχω δουλεια εγω και ο καθε συναδελφος μου .

επισησ γιατι να μην θελω να εχει συνδεση με μετρο το αεροδρομιο που ειναι το δευτερο και τριτο σε καποια αλλα αεροδρομιο τησ χωρας ??? μετα την αθηνα εχει τισ περισοτερες προγραμματισμενες πτησεις .

μπορει μερικεσ εταιρεις να κοβουν δρομολογια ..αλλες ομωσ ερχονται με αλλα δρομολογια ...και με τον καιρο ερχονται και πιο νεα

το οτι ηρθε η easy jet δεν ειναι τυχαιο ...οτι αν θα ερθει ποτε η ραιν η δεν ξερω εγω ποια παλι δεν θα ειναι τυχαιο .

η τελευταια πτηση τησ λουφτχανσα απο θεσσαλονικη ηταν οβερ ...και η τελευταια πτηση της αλιταλια για μιλανο στις 29μαρτιου θα ειναι οβερ.... αλλα η εταιρεια κλεινει το δρομολογιο ...σαν προορισμος η θεσσαλονικη εχει ζητηση ..το τι κανει η εταιρεια ειναι αλλο .

ε ναι λοιπον ...θελω να φτιαξουν το διαδρομο μεσα στη θαλασσα ....θελω μετρο ...θελω υποθαλασια θελω προαστιακο
θελω εξωτερικη περιφερειακη οδο ...θελω υπερσυγχρονο αεροδρομιο ...με καλυτερες συνθηκες εργασιας

δεν ξερω κατα ποσο σας κουρασα και αν ημουν οφ τοπικ ...αλλα επρεπε καποια στιγμη να τα πω

ευχαριστω

Καλημέρα και χρόνια πολλά και από μένα!
Αγαπητέ φίλε Τάσο,
Χαίρομαι πραγματικά που τα γράφεις αυτά, εμένα δε με κούρασαν! Σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι και αγαπάς τη πόλη σου και τη δουλειά σου. Καλό είναι να θέλεις και να απαιτείς, αλλά με επιχειρήματα και χωρίς ακρότητες. Πιστεύω ότι η Θεσ/νίκη έχει αδικηθεί σε πολλά, αλλά ο τρόπος που τα διεκδικεί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της την κάνουν να "χάνει" το κάθε δίκιο της. Το Μακεδονία είναι χτισμένο σε λάθος θέση! Αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες! Τώρα αν θα γίνει λοξός διάδρομος, δε θα διώξει την ομίχλη! (το έχουμε συζητήσει αλλού αν δε κάνω λάθος)
Το Ελ.Βεν. πρέπει να κάνει απόσβεση! Οπότε πολλές πτήσεις "πρέπει" να προωθούνται από την Αθήνα. Οι περισσότεροι που το "πληρώνουμε" είμαστε οι κάτοικοι της περιφέρειας.( γύρω στα 80 Ε σε φόρους σε ένα ταξίδι Μ/Ε με ενδιάμεση στάση την Αθήνα)
Δε θέλω να εμβαθύνω άλλο, γιατί κινδυνεύω να είμαι όφ.
Αυτά για την ώρα, τις ευχές μου και πάλι...

ολος ο κοσμος πλεον ξερει οτι το μακεδονια ειναι προβληματικο αεροδρομιο σε σχεση με τον καιρο

επισησ πολλα μεγαλα αεροδρομια εχουν προβλημα με την ομιχλη τα οποια μπορεσαν και το ελυσαν σε καποιο βαθμό .

εμενα δε με ενδιαφερει αν το αεροδρομιο παραμεινει στη μικρα οπου είναι τωρα η θα μπορουσε να είναι στα δυτικα τησ πολης.

επισησ σε καμια περιπτωση δε συγκρινω το μακεδονια με το βενιζέλος .

δυο παντελώς διαφορετικά αεροδρομια ... εγω απλά θα ήθελα να δω ενα συγχρονο αεροδρομιο τησ ευρωπης . να μπορει να ανταπεξέλθει σε ωρεσ αιχμης.

τεσπα... εγω πιο πολυ νευριασα που συγκρίνουν αθηνα με θεσσαλονικη ..με μετρο αεροδρομια τρενα και δεν ξερω εγω τι αλλο ....

το κόλλημα που έχουν μερικοί δεν μπορω να το καταλαβω

επίσησ να πω ότι το μακεδονία το έχουν πολλεσ εταιρείες σαν εναλλακτικό για τα βαλκάνια ... υπαρχουν πολλα diversion το χειμωνα απο σοφια βελιγραδι πριστινα σκοπια ...γενικά βαλκάνια που έρχονται εδω .... ακόμα οσες φορες έτυχε να κλεισει το βενιζέλος ...βεβαια δε εχει σχεση απλά να το πω ήθελα .

παιδια τεσπα...καλες γιορτες