Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
makedonas":1493ybky said:
Afou 3ereis oti exw ola plnv 1-2 skafwv me to rainbow livery!! :D giati de xtupas PM va rwtnseis POIO 8eleis? :D ;) Alla to -OAB dev to eixa!! :oops: exw to -OAC kai -OAD

Εγω καλε το εβαλα γιατι ειδα τη λιστα του Χρηστου με τα rainbow livery και ειπα να ψαχτω να δω τι εχω. Στη λιστα αυτη λοιπον δεν υπηρχε το ΟΑΒ. Επισης δεν υπαρχουν το 742: ΟΑΕ, τα 732:F,G,H,I και τα Α300:C,D,E,F,G.
Ειδωμεν τι θα βρω.

ts ts ts, to forum den einai chat :lol: :lol:

GP707":2d0jmf9g said:

Γι' αυτά Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι δεν πήραν ποτέ το "rainbow" livery.
To μεν SX-BEC έφυγε από την εταιρεία το 1994, με τα κλασσικά χρώματα των '80's. Τα SX-BED & SX-BEE φορούσαν κι αυτά ως τα μέσα του '90 τα πρώτα χρώματα της ΟΑ και πέρασαν κατευθείαν σε άσπρο livery. To SX-BEF ως το 1995 φορούσε κι αυτό τα κλασσικά χρώματα της ΟΑ και από το 1996 βάφτηκε με το σημερινό livery (ρίγες μπλε-άσπρες) ενώ το SX-BEG φορούσε ως το 1996 τουλάχιστον τα παλιά της ΟΑ και στη συνέχεια πέρασε σε άσπρο livery.

By the way, η φωτογραφία του SX-OAB πότε είναι τραβηγμένη?

Basika 8a elega oti auto to livery eivai polu omorfo kai 8a mporouse va parei cult status

Mn barate, n apopsn mou eivai! :P

Kai emena mou aresi afto para poli :D

Alla as erthoun prota ta A330 :wink: kai meta ksanamilame gia ta liverys :!: :!: :great:

Αντέγραψε που αντέγραψε τα παλιά της Syrianair...να αντιγράψει και την Korean? Πάει πολύ! :P

seven4seven":3nmtvbq8 said:
Αντέγραψε που αντέγραψε τα παλιά της Syrianair...να αντιγράψει και την Korean? Πάει πολύ! :P

Kalaaaaa pare tote eva pio original! Kai pes mou poio tns paei pio polu! :P