Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ayto tis lila design einai poly koukli

an kai to galazio den exei na kanei kai poly me to parelthon tis OA (ektos tou rainbow livery)

Όσοι έχετε πει πως η ΟΑ αντιγράφει τον χρωματισμό για τα αεροσκάφη της δεν έχετε παρά να δείτε αυτή την φωτογραφία και μετά να μου πείτε για συμπτώσεις. Όχι ΔΕΝ πρόκειται για ένα από τα πρώην 727 της ΟΑ, αυτό είναι προφανές, απλά τους αρέσουν τα χρώματα της ΟΑ :2: :wall:

an den kanw lathos ayto htan ena apo ta aeroplana pou baftike me ta xromata tou 2004 kai meta to telos twn olympiakwn agwnon anti na to ksana bapsoun esbisan mono ta aparaitita .... dyskoloi kairoi gia eksoda :lol:

ΚΟΣΤΑΣ1":23b1hnif said:
an den kanw lathos ayto htan ena apo ta aeroplana pou baftike me ta xromata tou 2004 kai meta to telos twn olympiakwn agwnon anti na to ksana bapsoun esbisan mono ta aparaitita .... dyskoloi kairoi gia eksoda :lol:

Όχι, δεν είναι ένα από τα αεροπλάνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκείνα ήταν τα SX-BKC και SX-BKD, που πετούν με το συγκεκριμένο livery εδώ και αρκετούς μήνες.
Οι ΟΑ απλώς τείνουν να χρησιμοποιούν αυτό το "εύκολο" livery και σε άλλα αεροσκάφη που επιστρέφουν από συντήρηση, μάλλον, για να γλυτώσουν κάποιες παραπάνω μέρες βαφείου... :roll: :?:

Το είδα κι εγώ σήμερα το ΒΚΗ και μου έκανε εντύπωση...
Πρίν, τις ταινίες δέν φόραγε αυτό?

Κανονικα τις ειχε τις ριγες πριν, καθως και το "μπλε" που ανεβαινει απο τις ριγες στην ουρα...

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω αλλά νομίζω ότι η Ολυμπιακή είναι μια κλασσική αξία και έτσι πρέπει να παραμείνει.....Συνεπώς τα "χρώματα" που έχει τώρα είναι μια χαρά αρκεί να συντονιστεί και να τα χρησιμοποιεί στο ΣΥΝΟΛΟ των αεροσκαφών της και όχι να είναι ανακατεμένος ο ερχόμενος......
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε μερικά αεροσκάφη δεν υπάρχουν ονομασίες (αν θυμάμαι καλά)...Ξέρει κανένας γιατί;Δεν είναι και αυτό μέρος του "στολίσματος"; :?:

Ονομασιες δεν εχουν τα νοικιασμενα 737-400. Οχι δηλαδη οτι θα ηταν δυσκολο να βρουν αλλα μαλλον ειναι πολιτικη της ΟΑ να μην βαζει ονομασιες σε νοικιασμενα αεροσκαφη ακομα κι αν αυτα βαφονται σε full OA c/s, οπως στα 732 (Ν501AV & N505AV), τα Α300 (F-BUAO & F-BUAP), τα αναριθμητα Islander, τα ΑΤR42 (SX-BIX & SX-BIY), τα SKYVAN (SX-BBT & SX-BBW), 733 (LOT), 727 (SAFAIR), YS-11, κλπ.
Που και που ομως υπηρχαν και εξαιρεσεις :wink: οπως:
732 Ν321XV: THESSEUS
732 N322XV: JASON
SUPER FRELON F-OCMF: HERMES
κλπ

GP707":2ewvkoxb said:
Ονομασιες δεν εχουν τα νοικιασμενα 737-400. Οχι δηλαδη οτι θα ηταν δυσκολο να βρουν αλλα μαλλον ειναι πολιτικη της ΟΑ να μην βαζει ονομασιες σε νοικιασμενα αεροσκαφη ακομα κι αν αυτα βαφονται σε full OA c/s, οπως στα 732 (Ν501AV & N505AV), τα Α300 (F-BUAO & F-BUAP), τα αναριθμητα Islander, τα ΑΤR42 (SX-BIX & SX-BIY), τα SKYVAN (SX-BBT & SX-BBW), 733 (LOT), 727 (SAFAIR), YS-11, κλπ.
Που και που ομως υπηρχαν και εξαιρεσεις :wink: οπως:
732 Ν321XV: THESSEUS
732 N322XV: JASON
SUPER FRELON F-OCMF: HERMES
κλπ

Ευχαριστώ για την απάντηση
Απορία:Αφού τα βάφουν που τα βάφουν με τα χρώματα της εταιρείας γιατί δεν δίνουν και ονόματα;Και γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις και να μην είναι όλα;

Εννούσα και αυτό όταν έλεγα να αντιμετοπίζονται όλα με το ίδιο σκεπτικό....Άλλα είναι παιδιά μας και άλλα παραπαίδια;Αλλά έτσι βγαίνω από το θέμα του thread και ζητώ συγγνώμη.......