Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμπτωση επαναλαμβανομενη, παυει να ειναι συμπτωση!!! Τι γινεται τελικα με αυτην τη χρωματικη αλλαγη που δειχνει να εξελλισεται (πιθανως) με οποιο αεροπλανο παει για check??? :roll:

Έχω να πω ότι, το "νέο" ψευτο-livery έχει καταντήσει μάστιγα. :x Παίρνει διαστάσεις επιδημίας στο στόλο των Ο.Α. Ένα ένα τα Β734 παίρνουν αυτά τα χρώματα... Ελπίζω μόνο να μην δούμε και κανένα Α340 με αυτό τον χρωματισμό :!: Υπάρχουν αλήθεια πληροφορίες ως προς το αν θα πάρουν τα τακτικά χρώματα των Ο.Α., ή να το πάρουμε απόφαση ότι οι τρεις γαλάζιες ρίγες κατά μήκος της ατράκτου ανήκουν στο παρελθόν;

... sorry to interrupt your dream, εσένα μόνο οι τρείς ρίγες θα σου λείψουνε;

Αν ειναι αυτο να ειναι το νεο livery των ΟΑ , δε θα ελεγα οχι για να το δω σε Α300 ή ακομα καλυτερα σε Α340!!! :shock:

Αρχικά ναι... στο μέλλον δεν ξέρω! Είμαι εξάλλου της παλαιάς σχολής. Προτιμούσα το rainbow livery, αλλά συμβιβάστηκα με τις τρεις ρίγες. Παρακάτω δεν πάει!

Στις 29/12/05 πέταξα με το ΒΚΙ. Από κοντά είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται απλά για περίπτωση ξεβαψίματος-βαψίματος. Απλά οι ρίγες είναι βαμμένες λευκές, κι η μικρή διαφορά ανάμεσα στο χρώμα της ατράκτου και το χρώμα των ριγών είναι ορατή. Κατά τη δική μου άποψη, αν εξαιρέσουμε τα BKC και BKD, μάλλον πλησιάζουν οι λήξεις κάποιων μισθώσεων και τα εν λόγω αεροσκάφη προετοιμάζονται για επιστροφή.

oaicarus":1zemvxzp said:

Αρχικά ναι... στο μέλλον δεν ξέρω! Είμαι εξάλλου της παλαιάς σχολής. Προτιμούσα το rainbow livery, αλλά συμβιβάστηκα με τις τρεις ρίγες. Παρακάτω δεν πάει!

Εννούσα, ασφαλώς ότι πρέπει να συνηθήσεις στην ιδέα ότι θα σου λείψει ολόκληρη η ΟΑ, και όχι μόνο οι τρείς ρίγες της....

george_a":3heqj3ed said:
oaicarus":3heqj3ed said:

Εννούσα, ασφαλώς ότι πρέπει να συνηθήσεις στην ιδέα ότι θα σου λείψει ολόκληρη η ΟΑ, και όχι μόνο οι τρείς ρίγες της....

O λόγος που δεν το μελετάω αυτό, είναι διότι το απεύχομαι. Think positive σε κάθε περίπτωση!