Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
TELEIOOOOOOOOOOOOO

TELEIO KATAPLIKTIKOOOOOOOOOOOOOOOOO
file plekka EGRAPSES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makari na to iothetisune ayto to livery........
theloume fotooooss k apo ta ipoloipa aeroplana ok??????
GONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
το κά8ετο είναι υπέροχο.
έχω ενστάσεις με την κόψη προς το τέλος, πριν το κά8ετο. Οξείες γραμμές που προσωπικά δεν τις βρίσκω τόσο κοντά στα σύγχρονα σχεδιαστικά πρώτυπα των liveries παγκοσμίως. Ίσως μια πιο νορμάλ ροή από το κά8ετο να ήταν (για μένα) θελκτικότερη.
ίσως και το χρώμμα όχι τόσο σκληρό.
ωραία προσπάθεια.

Καλή προσπάθεια, μία μόνο η ένσταση: υπάρχει κι άλλη γραμματοσειρά εκτός απο την ανεμοδαρμένη!

Έχουν ένα από τα πιο κλασικά liveries στον κόσμο και το καταστρέφουν κι αυτό... Και αν σκεφτούμε ότι η αλλαγή γίνεται προφανώς από οικονομία... Άντε, βρε, και στα 340 :evil: :evil: :evil:

Γιά τά 340 προτείνω bare metal (πού να καθόμαστε να βάφουμε τώρα,πρώτον θά λερωθούμε και δεύτερον ξέρετε πόσο έχει πάει το λίτρο η μπογιά ;) ; )καί πάνω από τίς πόρτες τών αεροπλάνων η σφραγίδα τής εταιρείας... :D

Ταχύτης και οικονομία...

Hastaroth":1vfc3wpq said:
Γιά τά 340 προτείνω bare metal ...... καί πάνω από τίς πόρτες τών αεροπλάνων η σφραγίδα τής εταιρείας... :D

Δεν το ειχα προτεινει καποτε? Back to the roots (Hellenic Airlines) 8) :lol:

ennoeite kati tetio san to bare metall modello B707 pou pouliotan prin merikous mines ?? :lol: foto dystihos den eho

makedonas":3s0c743r said:
Hastaroth":3s0c743r said:
Γιά τά 340 προτείνω bare metal ...... καί πάνω από τίς πόρτες τών αεροπλάνων η σφραγίδα τής εταιρείας... :D

Δεν το ειχα προτεινει καποτε? Back to the roots (Hellenic Airlines) 8) :lol:

Πώς το έλεγε και ο Μαρκόπουλος (ο συνθέτης)...."επιστροφή στίς ρίζες" :D

Πάντως ναί,είναι κρίμα νά απεμπολούν έτσι ένα από τά πιό όμορφα (καί κλασσικά) liveries που έχω δεί ποτέ σέ αεροπλάνο.

Προσωπικά θα προτιμούσα να επανέφεραν την έκδοση που είχαν τά 707 και 727,μέ το μπλέ cheatline νά κατεβαίνη πρός τά κάτω στο πίσω μέρος τής ατράκτου.Απ'όσο θυμάμαι,δέν έχω ξαναδεί αυτό το pattern σέ άλλη εταιρεία.