Livery Olympic Air

Τίποτα για τα ονόματα ξέρουμε;
 
Όσον αφορά τα ονόματα, λογικά όπου νά'ναι θα μας καλέσουν να ψηφίσουμε... :wall:
 
Πολύ αποφασιστικοί είναι αυτοί οι ανθρωποι.Ελπίζω να μην ονομάσουν κανενα ''Σάκης Ρουβάς'' :D
 
Αν το βγάλουν ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ θα είναι το επίσημο α/φ μεταφοράς των αποτυχημένων της Eurovision, θα κάνει "καριέρα" στο εξωτερικό και δε θα γεράσει ποτε... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

:laola: :laola: :laola:
 
Μετα την Ετζηαν, κατατασσεται δευτερο στα χειροτερα Ελληνικα (μη σου πω Ευρωπαικα) λιβεριζ. Σαν νοικιαρικο ΟΑ απο ΜALEV ειναι.
:puke:
 
Μην το βλέπεις έτσι...Θεωρώ πως μια ανανέωση δεν είναι κακή.Και ,ναι, συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι για να κόβεις τις φλέβες σου, αλλά είναι εύπεπτο, αναγνωρίσιμο σχετικά αφού μοιάζει με τα 737 με βάψιμο τύπου BKC και κυρίως εύκολο και οικονομικό. Αλλά οι κύκλοι πίσω από κάθε άποψη είναι απαράδεκτοι...Συμφωνείτε? Προτείνω να κάνουμε μια ομαδική επιστολή να τους εκθέσουμε την άποψη μας επ αυτού μόνο, γιατί αλλιώς ο καθένας μπορεί να ήθελε κάτι άλλο αλλά νομίζω πως η όποια διαφωνία μας επί άλλου ζητήματος θα ήταν ελάσσονος σημασίας σε σχέση με αυτό.Ποιος ξέρει, στο μέλλον θα ήταν ίσως όμορφο και κάποια αεροπλάνα να αναβιώσουν παλιό livery, με bare metal κοιλιά, όπως και μερικά της lufthansa κλασικά βαμμένα...
 
Κατι τετοιο ισως?
 

Attachments

  • A 319.jpg
    A 319.jpg
    110,2 KB · Προβολές: 1.537
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά… πως να το πω τώρα??? Είναι λίγο μ****ες!!!

http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... c-air.html

Στην αριστερή πλευρά έβαλαν τους κύκλους ανάποδα???????? Δηλαδή το concept είναι «κάντε τα όλα ανάποδα για να μην μας μπερδέψουν με την παλιά ΟΑ»???

Πέρα από αυτό... όσο το βλέπω τόσο δε μου αρέσει... μοναδική καλή πινελιά είναι το λογότυπο στους κινητήρες! (επαναλαμβάνω.... που είναι το νικητήριο 3D???)
 
ΦΡΙΚΗ τωρα ειδα οτι και απο την αλλη πλευρα οι κυκλοι κοιτανε αναποδα θα :puke: εντελως και μικροσκοπικοι και αναποδοι ε οχι..... :wall:
 
Και μένα σιγά σιγά αρχίζει και με χαλάει το μέγεθος του σήματος...

Ήθελα να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο.

Η ΜΙΓΚ δεν αγόρασε και την επισκευαστική βάση μαζί; Εκεί βαφές αεροσκαφών δεν γίνονται; Γιατί τα βάφουν λοιπόν έξω;
 
Top