Livery Olympic Air

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Tελικα δεν ημουν ο μοναδικος που του χτυπησε ασχημα το μεγεθος των κυκλων στο φτερό.

Οσο αφορα την τελευταια ερωτηση εχω την εντυπωση (ασ με διορθωση καποιος αν κανω λαθος) η MIG παρολο που εχει αγορασει την τεχνικη βαση, δεν εχει αναλαβει την λειτουργια της ακομη.
Θα μου πεις ποιος ο λογος και παλι να μην το βαψουν εδω. Αυτο δεν το ξερω στα σιγουρα!

Και στις 2 πλευρές έχει αλλάξει η τοποθέτηση των κύκλων στην ουρά του αεροσκάφους, όχι μόνο στην αριστερή.

Όντως οι παλιοί κύκλοι, όπως φαίνονται στην photo του TAKIS, θα είχαν πιο ωραίο αποτέλεσμα!
Ίσως γίνουν αλλαγές/διορθώσεις του livery στην πορεία! :)

Υποθέτω το βάψιμο δεν γίνεται στο υπόστεγο της ΟΑ στο LGAV επειδή δεν έχει αναλάβει ακόμα η MIG την Τεχνική Βάση?
Και επίσης ίσως το βάψιμο των αεροσκαφών που στέλνει η Airbus βάσει της συμφωνίας είναι ευθύνη της Airbus?

Σαφώς και αυτό που έδωσε ο φίλος Τάκης είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο! Το πραγματικό μοιάζει με λάθος του μπογιατζή!!Πάντως αν είναι να το αλλάξουν θα το κάνουν τώρα, που τα αεροπλάνα είναι 2-3 και δεν έχουν πτητικό έργο.Όχι μετά που θα είναι περισσότερα και θα πετάνε..

alexk":3591khqp said:
Και στις 2 πλευρές έχει αλλάξει η τοποθέτηση των κύκλων στην ουρά του αεροσκάφους, όχι μόνο στην αριστερή.

Τόνισα την αναποδιά στην αριστερή πλευρά μιας και χρόνια τώρα αυτή είναι η πλευρά που βλέπει ο επιβάτης και κατά συνεπεία το λογότυπο έχει την σωστή του εμφάνιση. Όχι μόνο στην ΟΑ αλλά και σε άλλες εταιρείες.

Θα ήταν ακόμα πιο περίεργο όμως να βαφτούν οι 2 πλευρές διαφορετικά :lol:

mike2004":1vhr91db said:
[...] Οσο αφορα την τελευταια ερωτηση εχω την εντυπωση (ασ με διορθωση καποιος αν κανω λαθος) η MIG δεν εχει αναλαβει ακομη την τεχνικη βαση.
Θα μου πεις και παλι ποιος ο λογος και παλι να μην το βαψουν εδω. Αυτο δεν το ξερω στα σιγουρα!

Το χα σκεφτεί και γω αυτό, ήθελα όμως να αφήσω κατα μέρος τις φτωχές μου υποψίες και να μάθω εδώ απο κάποιο απο τους ειδήμονες.

Απο την άλλη όμως η κίνηση αυτή, ειδικά αν συνεχιστεί και μετά την ανάληψη της βάσης, δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητες της βάσης στο βάψιμο αεροσκαφών :!: :?:

Δεν έχω καταλάβει.. όσοι το είδατε νομίζατε πως έγινε από λάθος?

Evangelos":2rvmdyuc said:
Σαφώς και αυτό που έδωσε ο φίλος Τάκης είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο! Το πραγματικό μοιάζει με λάθος του μπογιατζή!!Πάντως αν είναι να το αλλάξουν θα το κάνουν τώρα, που τα αεροπλάνα είναι 2-3 και δεν έχουν πτητικό έργο.Όχι μετά που θα είναι περισσότερα και θα πετάνε..

Συμφωνώ και επαυξάνω! Πολύ καλύτερο το σχέδιο του φιλου Τάκη.

Πάραυτα δεν πιστεύω να το αλλάξουν στα ήδη βαμμένα.

Και ούτε θα συγκινηθεί η MIG αν εμας δε μας αρέσει...

Eπισης,
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ 8 ΜΕΤΡΑ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...! :rant:

(Μην το ριξετε στον κουβα το ποστ, επιτηδες εβαλα κεφαλαια, γιατι ΦΩΝΑΖΩ)

Η γραμματοσειρά και οι κύκλοι κάνουν την εταιρεία αναγνωρίσιμη...Και ήδη αλλάξανε χρώμα στους κύκλους και τους @@@@ βάζοντας τους και ανάποδα.Φαντάζεσαι να ήταν και γραμμένη αλλιώς?Μόνο στο άκουσμα θα καταλάβαινε κάποιος πως δεν είναι καμιά θυγατρική ή ποιος ξέρει τι άλλο!