Επιτρεψτε μου κυριοι να πω και εγω την γνωμη μου, σχετικα με την ΟΑ.
Η εταιρια ΔΕΝ προκειται να κλεισει, οποια κυβερνηση και να βγει απο τις εκλογες.
1. ΔΕΝ συμφερει την ΑΙΓΑΙΟΥ να κλεισει η ΟΑ, διοτι οπως εχω ξαναγραψει, την θεση της ΟΑ, θα αντικαταστησει αμεσα μια η δυο low-cost εταιριες, και τοτε τα "πραγματα" για την ΑΙΓΑΙΟΥ θα ειναι καταστροφικα (βλεπε, δεν θα υπαρχει "ανωθεν εντολη προς τις εταιριες αυτες, για απαξιωση-συρικνωση, προς οφελος της ΑΙΓΑΙΟΥ) οπως μεχρι σημερα εχουν κανει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
2. η εταιρια αυτη, ειναι ΔΕΚΟ. Εξυπηρετει οχι μονο τους εργαζομενους (αν θελετε), αλλα και την Ελλαδα ολη, με φτηνους ναυλους. Μπορει να φανταστει κανεις ποσο θα κοστιζαν τα εισητηρια, αν δεν υηρχε ΟΑ?
3. Τα "συμφεροντα" ειναι πολλα, παρα πολλα, και η διαπλοκη τεραστια. Τα δε χρηματα που διακινουνται, ξεπερνανε το 1 δις ευρω τον χρονο.
4. Ποιος θα εξυπηρετει την ομογενεια? Η ΑΙΓΑΙΟΥ? Απ'οτι γνωριζω, δεν εχουν αυτο το σκοπο...Η μηπως η LH?
Το θεμα δεν ειναι να κλεισει η εταιρια. Το κυριο θεμα ειναι να ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ αυτοι που εν γνωσει τους, εφεραν την εταιρια σε αυτο το ομολογουμενως κακο χαλι.
Πληροφοριακα, την Δευτερα κατατιθεται μηνυση απο την ΕΧΠΑ, για κακοδιαχειρηση, και απιστια, κατα παντος υπευθυνου. Καιρος ηταν!
Η εταιρια εχει ασπονδους εχθρους, αλλα και παρα πολλους φιλους. Οι δε τελευταιοι ειναι πολλοι περισσοτεροι.