Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελπίζω να το γράφω στο σωστό μέρος, έκανα μια αναζήτηση και είδα ότι αντίστοιχες προσφορές είχαν γραφτεί εδώ.

Το πρόγραμμα Miles & More προσφέρει 500 μίλια (όχι status μίλια :wall: συγγνώμη δεν ξέρω πως λέγονται) αν μεταξύ 01 Μαρτίου και 30 Απριλίου συγκεντρώσει κάποιος τουλ. 1000 status μίλια σε πτήσεις που εκτελούνται από τις ακόλουθες εταιρείες: Lufthansa, Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, Luxair ή SWISS

teozan":2oxdl7nc said:
Το πρόγραμμα Miles & More προσφέρει 500 μίλια (όχι status μίλια :wall: συγγνώμη δεν ξέρω πως λέγονται) αν μεταξύ 01 Μαρτίου και 30 Απριλίου συγκεντρώσει κάποιος τουλ. 1000 status μίλια σε πτήσεις που εκτελούνται από τις ακόλουθες εταιρείες: Lufthansa, Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, Luxair ή SWISS

Επίσης 1500 award αν μαζέψεις 3000 κοκ

Του έδωσα name 'The Emperor' :p
Πλάκα έχει..

Καλή η ιδέα τους, αλλά είναι ΤΟΣΟ αργό που δεν παλεύεται! Δυο μέρες έκανα να καταφέρω να δώσω suggestions και δε βλέπω να καταφέρνει κανένας να ψηφίσει κιόλας.

ps. εγώ έριξα δυο suggestions με το χιούμορ του βλαμένου φυσικού που κρύβω μέσα μου :D "Proton Jet" ως λογοπαίγνιο ανάμεσα στο "δέσμη πρωτονίων" και το "πρώτον"="το καλύτερο" και ένα "Higgs Jet" μια και γίνεται πολύς λόγος για το "σωματίδιο του θεού" lately :lol:

Wow...Οταν οι Γερμανοι αποφασιζουν να κανουν απεργεια (και δεν νομιζω οτι ειναι πολυ συχνο αυτο) του δινουν και καταλαβαινει...! :shock:
4ημερη απεργεια? Μου φαινεται αρκετα μεγαλο διαστημα, και μαλιστα δεν ειναι οπως στη ΒΑ που οι πιλοτοι θα επαιρναν τη θεση των απεργων πληρωματων καμπινας...! Εδω μιλαμε για 4ημερη καθηλωση!! Και νομιζω οτι αυτο θα προκαλεσει πολλες ζημιες στην εταιρια... :roll:
Ειναι σιγουρο οτι θα γινει ομως? Η θα κριθει και αυτη η απεργεια παρανομη?

Εντυπωσιακό είναι ότι με την απεργία συμφώνησαν κάτι λιγότερο από το 94% των μελών του Cockpit!

Άσχημο είναι ότι βγήκαν ήδη κάποιοι να κατηγορήσουν τους πιλότους ότι αμοίβονται ήδη αδρά, μάλιστα στο σοβαρό Spiegel ένας αρθρογράφος με δικούς του υπολογισμούς υποστήριξε ότι κάποιοι πιλότοι κερδίζουν όσα και η καγκελάριος, αγνοώντας ή προσπαθώντας να αποκρύψουν ότι αυτήν τη φορά το θέμα δεν είναι τόσο ο μισθός όσο η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

4-ημερη απεργια

και 94% συμμετοχη

σωστοι οι παιχτες! :great:

Passengers already booked on a Lufthansa flight in the period from 22 to 25.02.2010 can rebook once free of charge on another Lufthansa flight, if they wish to change their travel
plans – provided their ticket was issued before 18. February, the new travel date is before 31.03.2010 and no change is made in their departure and arrival destination ...................Αλλαγες για οσους εχουν πτησεις σε αυτες της ημερες θα γινουν δωρεαν και μεχρι 31 Μαρτιου 2010......... http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... &cid=18002