Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διπλάσια μίλια για νέες απευθείας πτήσεις από την Αθήνα
Επισης New European routes and double miles
http://www.miles-and-more.com/onlin..._offers/offer?nodeid=2930406&l=en&cid=1000254

From 28 March 2010 Lufthansa will be providing you with even more routes within Europe and from 28 March to 28 June 2010 you can treat yourself to double award miles on these routes.

Γειά σας..Είμαι νέος στο Φόρουμ.Στις 14απριλίου πετάω για φρανκφούρτη..Εκείνη την μέρα θα είναι σε εξέλιξη η απεργία της lufthansa.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να χάσω το εισιτήριο μου; μίλησα με την εταιρία και μου είπαν ότι θα λάβω έμαιλ που θα μου πουν τι να κάνω.Ανησυχώ μην το στείλουν τελευταία στιγμή και τρέχω.Οποίος γνωρίζει κάτι σχετικό ας γράψει..Ευχαριστώ πολύ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί αν κ μάλλον θα τρέχεις αν ακυρωθεί η πτήση, εσύ δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά. Αν ακυρωθεί θα μπορέσεις να πάρεις πίσω τα χρήματα σου ή θα προωθηθείς με άλλη εταιρεία στην Φρανκφούρτη (Α3 ή άλλη με σύνδεση).

Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να μην εχω πρόβλημα καί να με ενημερώσουν έγκαιρα...:)

Δοκιμές είχαν στη FRA και την LHT για το Α380 και τις εγκαταστάσεις συντήρησης του. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα, υποδέχτηκαν κι ένα 380 σταλμένο απ΄ την Airbus.

Εντύπωση μου έκανε και το κόστος της ετοιμασία της ομάδας και των εγκαταστάσεων για την σωστή υποστήριξη του α/φους. :shock:

Τέλος, σχεδόν ανα μήνα θα προστίθεται κι ένα 380 στον στόλο της LH (Μάϊος, Ιούνιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος) για το 2010 και ακόμη 4 αναμένονται μέσα στο 2011.

:arrow: http://www.atwonline.com/news/story.html?storyID=19964

Το πρώτο δρομολόγιο του Α380 θα είναι charter για τις ανάγκες του World Cup και θα γίνει από Frankfurt – Johannesburg στις 6 Ιουνίου η πτήση LH2010 θα μεταφέρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας.

Ψιλομάπα μου φαίνεται το όνομα :D καλοτάξιδο, περιμένω να βγω απ'το στρατό και να προσπαθήσω να κλείσω για ΝYC, να πάω με 380 και να γυρίσω με 747 :banana: