Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τώρα με την Aegean στην Αστροσυμμαχία θα κερδίζω και status miles όταν χρησιμοποιώ την Miles & More μου στις πτήσεις της;

Βεβαίως. Παρακάτω ένα απόσπασμα από τη σελίδα http://www.miles-and-more.com:

You can earn miles on all scheduled flights operated by Aegean Airlines.
You will receive:
  • - award miles
    - status miles (from 30 June 2010)

How to earn miles with Aegean Airlines
Enter your Miles & More card number when you make your booking or simply present it at the check-in.
The number of miles credited depends on the booking class:
  • - In Europe, fixed mileage levels apply to each individual booking class
    - On international flights, the booking class and the number of distance miles travelled are the determining factors.

Lufthansa Group: Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου '10

Με operating loss έκλεισαν οι LH (€203 εκ.), AUA (€70 εκ.), ΒΜΙ (€93 εκ.) και Germanwings (€39 εκ.). Αντιθέτως, κερδοφόρες οι Swiss (€54 εκ.) και η LH Cargo (€144 εκ.).

To γκρούπ συγκεντρωτικά είχε έσοδα €12.6 δις και ζημιές €171 εκ. Ωστόσο, η ναυαρχίδα LH είχε για το -σημαντικό- 2Q μικτά κέρδη €159 εκ.

:arrow: http://atwonline.com/airline-finance-data/news/lufthansa-incurs-104-million-first-half-loss-0729

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον γνώστη για τον τρόπο που κλείνεις το τραίνο μαζί με το αεροπορικό. Το έκανα τον Μάρτιο αγοράζοντας ον λαιν εισιτήριο από Μόναχο και έκανα κλικ στην επιλογή που σου ανοίγει αφού πληρώσεις.
Χτες αγοράζοντας εισιτήριο για Φρανκφούρτη ενώ είμαι Ελλάδα μου έδωσε πάλι την επιλογή και προχώρησα και σε κάποια φάση το σύστημα της dbahn κόλλησε και έκανε expire την σελίδα. Έτσι προσπάθησα ξανά από την αρχή αλλά πλέον ούτε και η λουφτχανσα μου έδινε την επιλογή.
Τελικά πήρα τηλέφωνο στην λουφτ και ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν ήξερε πως να το ξαναξεκινήσω αλλά προς τιμήν του και βοήθεια μου ακύρωσε το εισιτήριο που είχα κόψει και μου λέει ξανά πήγαινε το από την αρχή.
Βλακώδες κατά την γνώμη μου να μην μπορείς να το ξανά ξεκινήσεις και να χρειάζεται να ακυρώσεις/αγοράσεις νέο εισιτήριο διότι τι θα γίνει άμα σου πέφτει το ιντερνετ, το ρεύμα ενόσω κλείνεις?
Ξέρεις κανείς την λύση? Η κράτηση τραίνου μέσω του call center χρειάζεται 14 μέρες οπότε δεν λέει
any help appreciated που λέμε

Εγώ όσες φορές έκλεισα εισητήριο, το κλείνω ξεχωριστά. Αεροπορικό από τη Lufthansa και τρένο από το http://www.bahn.de. Σίγουρα πράγματα !

Το Rail&Fly μπορείς να το κλείσεις Online μετά την κράτηση του αεροπορικού ταξιδιού ή αργότερα μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Lufthansa. Αυτές είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν στην σελίδα της Lufthansa. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

If you have not bought your Rail&Fly ticket directly after having booked your flight on http://www.lufthansa.com, it is also possible to book this at a later date via our Service Center or at the Lufthansa ticket counter.

Μπορει κανεις να μου πει γιατι το web check-in τους δεν με αφηνει να τσεκαρω μεχρι τον τελικο προορισμο? Στο ιδιο εισητηριο ειναι,ιδια μερα,ενδοευρωπαϊκα...
Φοβερη ευκολια... :rant:

Νομίζω πως γίνεται και για τις δύο πτήσεις. Θα επιλέξεις θέση στην πρώτη πτήση και αυτόματα θα κρατηθεί και για τη δεύτερη (αν το αεροσκάφος διαθέτει τη θέση αυτή). Και θα σου δώσουν boarding pass για τη δεύτερη στο αεροδρόμιο. Τουλάχιστον με μένα έτσι συνέβηκε ...

Αντρεα, σ ευχαριστω.
Τελικα εβγαλα ακρη με ενα κοννε που εχω στην Goldair (οπως,αλλωστε,γινεται στη χωρα μας) :shock:

Γίνεται, υπό την προϋπόθεση ότι και οι δύο πτήσεις βρίσκονται εντός της προθεσμίας που επιτρέπει web-check in (23 ώρες προ της πτήσης). Αν η αναχώρηση της μίας από αυτές βρίσκεται εκτός του 23 ώρου, δε μπορεί να γίνει το web check in για αυτήν. Πηγαίνοντας στην Άγκυρα είχα τις κάρτες και για τις δύο πτήσεις και στο drop off μου τις άλλαξαν με τις δικές τους, όπου αναγραφόταν η θύρα κλπ.

Στην επιστροφή, έκανα το ίδιο και παρέλαβα τις κάρτες από το αεροδρόμιο γιατί δεν είχα εκτυπωτή στο ξενοδοχείο.