Lufthansa

Πραγματικά πολύ καλή!!!!
 
Θέλω να ρωτήσω κάτι.Έχω βγάλει εισιτήρια με Αιγαίου για DUS και η κατηογρία θέσης είναι P και στα δύο σκέλη.Στο miles and more δεν υπάρχει κατηγορία Ρ. Αυτό σημαίνει πως θα πετάξουν τα μίλια μου στην λούφτι???
 
Αγαπητοί φίλοι, η Lufthansa Italy ξεκινά της πτήσεις της με τα πρώτα 2 Α319. Βαρκελώνη και Παρίσι οι πρώτοι προορισμοί που ξεκινούν από €99. Κάποια γλυκά κορνέ και κάποια σάντουιτς θα είναι η προσφερόμενη τροφή, ενώ στην μπίζνες κλας θα δίνουν και ενα ζεστό φαγητό με ραβιόλια και άλλα ιταλικοειδή. Η ομορφότερη είδηση για τα (Μιλάνο & Βαρέζε = ονομασίες των πρώτων Α319) βρίσκεται κρυμμένη στην χωρητικότητά τους. Με μόνο 138 θέσεις έκαστο, η εγγύηση για μία απελπισμένη σύσφιξη σχέσεων είναι δεδομένη. να θυμήσω ότι τα Α319 της Virgin America πετούν με 122 θέσεις και 32'' στην Υ. Καλά σας ταξίδια.

δικά σας
 
Από 1η απριλίου η LHI θα εκτελεί και δρομολόγια εσωτερικού από το μαλπένσα προς ρώμη, νάπολη και μπάρι..φυσικά σκοπεύει να επεκταθεί και άλλο στην αγορά εσωτερικού,χτυπώντας την Easy και την CAI, και παράλληλα να ξεκινήσει και υπερατλαντικές πτήσεις από μιλάνο. Τουτέστιν το Μαλπένσα να καταστεί άλλο ένα σημαντικό hub της Star..Μιας και από τέλη Μαρτίου πάπαλα το code-sharing Lufthansa-Airone, άρα και Airone-Aegean, μήπως η Aegean να σκεφτεί το cs και με την LHI?
 
Από σημερινό κουτσουμπολιό:

πρώην χειριστής της Airberlin εργάζεται ως Υ/Φ στην LH αφού το πακέτο αποδοχών του είναι τώρα μεγαλύτερο. Θα θέλα πολύ να μάθω νούμερα..
 
Μια ερωτηση..απο την εμπειρια σας..
τα γνωστα της 90 ευρα..τα δινει μια και καλη και οταν σωθουν οι θεσεις τελος η μπορει για την ιδια διαδρομη να βγαλει και παλι...?
Εκανα ενα booking ΓΙΑ χριστουγεννα..αλλα ηθελα για 2 ατομα..το ενα το εκλεισα ΟΚ..(90) και το αλλο μου αυξησε την τιμη..σε..238 ευρω και δεν προχωρησα.. (μαλλον την πατησα...)
καθε γνωμη δεκτη.
(παντως το ελληνικο site αν και το δινει 99 ευρώ , οταν πας στο booking σου πεταει 238 ευρώ ! ) :oops:
Και κατι ακομα..σε περιπτωση cancelation..περνεις ολους τους φόρους κανονικά πισω η υπαρχει και καποιο cancelation fee?
 
oneiro":76rso4y9 said:
τα γνωστα της 90 ευρα..

Παιδιά, συγγνώμη για το λίγο off topic, αλλά μια και βλέπω να το ξαναλέτε και να το ξαναλέτε.... τι παίζει μ'αυτά τα γνωστά-άγνωστα 90ευρα;
 
καποια tickets ειναι , αν κανεις search θα δεις (τα εχει και στο κεντρικο site της Λουφ..) για μοναχο και Φρανκφουρτη.
 
Top