ΜΑLEV attack...

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
imaginas":q77nrsev said:
manos_p":q77nrsev said:
:arrow: Web check in counter στο Βενιζέλο δεν υπάρχει!

Αυτό δεν το κατάλαβα!Τι εννοείς;Πώς μπορεί κάποιος να κάνει check in;
Δεν υπάρχει drop off counter δηλαδή εάν έχεις τσεκάρει από το νετ δεν υπάρχει ειδικό counter που θα παραδώσεις τη βαλίτσα σου με αποτέλεσμα να περιμένεις στην τεράστια ουρά.

Καλά,δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό!Άλλωστε αν τελικά ταξιδέψω,η πτήση είναι στις 05:30 το πρωί οπότε εκτός από τους επιβάτες της πτήσης πόσο κόσμο να έχει;Χώρια ότι έχω μια "παραξενιά" και πάω 2 ώρες πριν την αναχώρηση!!!!

Τελικά έκλεισα εισιτήριο με 129 ευρώ.Εξαιρετική τιμή,αν εξαιρέσουμε ότι φεύγει πολύ νωρίς το πρωί και επιστρέφει αργά.Με τέτοια τιμή ούτε στην Θεσσαλονίκη δεν πάει κάποιος!Οπότε θα δούμε την Ουγγρική ποιότητα!

Το επόμενο καλοκαίρι η Malev θα πραγματοποιήσει εποχικά δρομολόγια μεταξύ Βουδαπέστης και Κέρκυρας/Ηρακλείου. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από 17/6-26/9, όσον αφορά την Κέρκυρα και από 21/6-13/10 όσον αφορά το Ηράκλειο.

:arrow: http://airlineroute.net/2010/10/20/ma-charter-s11/

AirNewZealand":10a0crqe said:
Το επόμενο καλοκαίρι η Malev θα πραγματοποιήσει εποχικά δρομολόγια μεταξύ Βουδαπέστης και Κέρκυρας/Ηρακλείου.

Να υποθέσω ότι είδαν κάτι στις κρατήσεις και προσέθεσαν περισσότερη Ελλάδα οι Ούγγροι? Πέραν των 2 προαναφερθέντων, από 14/7 ξεκινάει η RHO (χ2/w) και από 16/7 η ΖΤΗ (χ1/w).

Η Malev μήπως άνοιξε counter για όσους έχουν κάνει on line checkin στο LGAV;

Έχει συμβεί κάτι με την MALEV;
Η σελίδα τους δε λειτουργεί,γράφει κάτι στα Ουγγρικά.Υπήρχε φήμη ότι θα κλείσει ή θα πουληθεί,ξέρει κάποιος κάτι;Έχω αγοράσει εισιτήριο για 30/3 για τη Βουδαπέστη,τι γινεται σε αυτή την περίπτωση;

,

Η Malev δυστυχος εχει αναστηλη ολες της πτησεις της απο τις 06.00 σημερα το πρωι. Κριμα!

Τηλεφώνησα στα γραφεία τους εδώ και μου είπαν ότι η εταιρεία έκλεισε,και να τους ξανακαλέσω τη Δευτέρα να μου πουν τι θα γινει με τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί.

http://www.bud.hu/english/budapest-airp ... -8954.html

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.