ΜΑLEV attack...

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλά πάνε τα δικαιώματα των επιβατών; Τι κάνει η IATA; Παλιά εάν είχες αυτά τα προβλήματα πετούσες με άλλες εταιρείες; Τώρα πρέπει να πληρώσεις…

http://wizzair.com/malev/

Όπως και στην περίπτωση της Spanair. Που πλήρωνες για 3 μέρες €90.

Απ'ότι διάβασα στην ανακοίνωση της εταιρείας που φιλοξενεί η σελίδα του αεροδρομίου της Βουδαπέστης,εντός 3 ημερών θα πληρωθούν τα εισιτήρια των επιβατών.Εγώ έχω πάρει εισιτήριο από τις 9/1.

Προσωπικά δεν πρόκειται να πετάξω με ryanair,easy jet και τα ρέστα.Θέλω αεροπορική εταιρεία όχι ιπτάμενο ΚΤΕΛ.

Wizzair,Ryanair..δρομολόγια, ειδικές τιμές, αλλά δεν βλέπω καμία κίνηση εξυπηρέτησης των επιβατών από και προς Αθήνα!! :rant: :wall:

Αυτούς θα τους πάρει η "μαμά" Lufthansa μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης....Σιγά μην κουνηθεί η Α3 και της φάει το (χοντρό) ψωμί.... :rant:

manos_p":2ovq4bks said:
Wizzair,Ryanair..δρομολόγια, ειδικές τιμές, αλλά δεν βλέπω καμία κίνηση εξυπηρέτησης των επιβατών από και προς Αθήνα!! :rant: :wall:

Οι ultra λοκο αποφεύγουν την Αθήνα(LGAV) με κάθε ευκαιρία..

Αν δεν κάνω λάθος η MALEV ήταν μέλος της one world.Δε θα μπορούσαν να πάρουν τους επιβάτες οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτή τη συμμαχία;

Μίλησα τώρα με την MALEV το γραφείο στην Αθήνα και μου είπαν να στείλω ένα email στο

Code:
claims(at)malev.hu

στο οποίο θα αναφέρω το αίτημα επιστροφής των χρημάτων μου,τον αριθμό της κράτησης και τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτό ισχύει για όσους/ες αγόρασαν το εισιτήριο απευθείας από τη σελίδα της MALEV.Και πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Η Ryanair σίγουρα δεν θα επιχειρήσει καν να συνδέσει την Αθήνα με την Βουδαπέστη.......

Πιστεύω ότι αν υπάρξει άμεσα σύνδεση Αθήνα - Βουδαπέστη - Αθήνα οι υποψήφιοι θα είναι

1) EasyJet
2) Wizzair

Μακάρι να δούμε κάποια Ελληνική εταιρεία αλλά λίγο δύσκολο .. όχι όμως και απίθανο...

Κρίμα για την κατάληξη της πολυετούς αεροπορικής Malev, κρίμα και για το προσωπικό που εργάζονταν .....

περιμένουμε πως και πως τις εξελίξεις.

Η επίσημη ανακοίνωση της MALEV εδώ. Κρίμα, λυπήθηκα πραγματικά καθώς η πρώτη φόρα που πέταξα με αεροπλάνο ήταν το 1990 με TU-154 της MALEV (ATH-BUD-LHR-BUD-ATH)!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.