Το θέμα είναι στον τρόπο που θα το πεις. Όταν εγώ λέω γενικώς ότι "ασχολούμαι με αεροπλάνα" από χόμπυ, συνήθως εισπράττω την ερώτηση: "δηλαδή και τι κάνεις

". Αλλά όταν είναι να το πεις σε γυναίκα, δεν το λες έτσι κατάμουτρα

Της λες π.χ. ότι σου αρέσουν τα ταξίδια...και ότι έχεις ταξιδέψει αρκετά...και ότι πολλές φορές ταξιδεύεις και με αεροπλάνο...και ότι σου αρέσει να ταξιδεύεις με αεροπλάνο...και ότι επειδή έχεις ταξιδέψει αρκετές φορές, ξέρεις και πέντε πράγματα παραπάνω...και ότι αν κι εκείνη θελήσει να ταξιδέψει κάπου αεροπορικώς, ευχαρίστως μπορείς να τη βοηθήσεις να "μην την πιάσουν κορόιδο"...και τελοσπάντων κάάάάάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό την αφήνεις από μόνη της να καταλάβει ότι ναι μεν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος (ή τουλάχιστον αυτό την αφήνεις να πιστεύει) αλλά έχεις και συ ένα ψώνιο βρε παιδί μου όπως οι περισσότεροι άντρες (για εκείνες...ε, δε συμβαίνει πάντα το ίδιο...εκείνες ασχολούνται με...τα μαγαζιά, τη σιλουέτα, τα μαλλιά τους κ.λ.π. αλλά όχι απαραίτητα με κάποιο χόμπυ). Κάπως έτσι της δίνεις να καταλάβει ότι η ενασχόληση με τα αεροπλάνα είναι κάτι σαν...το ποδόσφαιρο! Ένα απλό χόμπυ, το οποίο μπορεί να μην καταλαβαίνει και πολύ, αλλά τουλάχιστον το σέβεται (λέμε τώρα...).
Ωραία, βγήκα κι εγώ μια φορά

ff: , ας επανέλθω τώρα...
Για εξήγησέ το αυτό με το "extension" ρε Γιάννη, ούτε εγώ το έπιασα. Και κάτι άλλο: γιατί δεν έκανες through-check-in Μάντσεστερ-Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο? Λόγω της μεγάλης αναμονής στην Πράγα ή γενικά έχει προβλήματα η CSA στο να κάνει check-in μέχρι τον τελικό προορισμό?
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου