MAster σε αεροπορικά θέματα??

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
apo oti ksero xoris omos na mporo na se boithiso gia auto pou tha sou po yparxei ena sthn gva .

epishs giati den kaneis mathimata iata ? einai kala kai exei dynamh to ptyxio auto .

gva??
kai gia ta mathimata stin iata exeis kanena site?

IATA/TASOS":1voqgpei said:
epishs giati den kaneis mathimata iata ? einai kala kai exei dynamh to ptyxio auto .

ta seminaria tis IATA einai poli kala. alla den pauoun na einai seminaria kai einai poli akriba. dinontas 2-3 fores ta lefta enos triimerou seminariou kaneis olokliro metaptixiako stin agglia. auta ta seminaria einai sxediasmena gia na se stelnei o ergodotis sou na mathaineis kapoia pragmata kai na gnorizeis kosmo. an theleis na kaneis akadimaikes spoudes psakse sta panepistimia tis agglias kai amerikis.
kai vevaia to idaniko tha itan na exeis ergastei kapou prwta stis aerometafores gia na katalabeis ti akribos theleis kai na aksiopoihseis kalitera tis gnoseis pou tha apoktiseis.

nai omos gia proslhpsh se aeroporikh etaireia kai na gnorizeis eishthrio kai genikos polla alla pragmata cargo gia operation kai ena soro alla to iata einai kalo .

einai akrivo ontos . to foundation course ta biblia kanoun peripou 250 euro . ta mathimata analoga pou kai pos tha ta kaneis exei diaforetikh timh apo 500 eos 1000 euro .

kai fysika exei polla epipeda auto to ptyxio .

apo thn selida http://www.iata.org den tha breis kai polles plhrofories .

wow
apsogos o captain

Είπα να ξεθάψω αυτό το θέμα απ΄τα άδυτα του φόρουμ για όσους ενδιαφέρονται για μη τεχνικά επαγγέλματα. Είμουν φοιτητής στο Cranfield πριν απο 2 χρόνια και σίγουρα ήταν απ΄τις καλύτερες εμπειρίες.

Οσοι λοιπόν ενδιαφερονται για courses σε Air Transport Management ή Airport Management μπορούν να ποστάρουν εδώ.

Απ'ότι κατάλαβα πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα ενδιαφέρεστε για τεχνικά/cabin-flight crew επαγγέλματα!

A380 ακριβώς πάνω στην ώρα! Λοιπόν θέλω να κάνω το δίπλωμα της ΙΑΤΑ για airline operations. Όποιος ξέρει αν αξίζει τον κόπο και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη. Επίσης για τους γερμανομαθείς αν γνωρίζει κανείς μπορώ να πάρω Bafög για το συγκεκριμένο δίπλωμα;

το πτυχίο της IATA όμως δεν έχει και πολύ σχέση με master ή μ' ένα απλό μεταπτυχιακό.. επειδή κι εγώ είναι να δώσω το πρώτο πτυχίο της ΙΑΤΑ -και όντως τα σεμινάρια σου βγαίνουν ο κούκος αηδόνι- ξέρω τι σας λέω.. είναι απλώς απαραίτητο για να δουλέψεις σε διοικητική θέση στον αεροπορικό χώρο.
κι εγώ ψάχνομαι για μεταπτυχιακό στο χώρο.. στο εξωτερικό έχει πολλές ευκαιρίες -φυσικά το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο αλλά τα πιο ενδιαφέροντα ως μαθήματα εγώ προσωπικά, ψαχνοντας τα βρήκα στο πανεπιστήμιο της Βιέννης και της Σκοτίας. Δυστυχώς δε ξέρω sites γιατί τα βρήκα μέσω του γραφείου διασύνδεσης του Αριστοτελείου. Πάντως αν κάποιος ξέρει για κάτι σε ελληνικό έδαφος -αναγνωρισμένο πάντα- αν και το θεωρώ απίθανο να υφίσταται, ευπρόσδεκτες οι πληροφορίες..

Βασικά δεν ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό μιας και το μόνο που κατέχω είναι το IATA/UFTAA Standard Course Diploma για fares and ticketing. Τώρα όπως είπα θέλω να κάνω το airline operations που όντως είναι πολύ ακριβό, το υπολόγισα πρόχειρα στα 8000 Ευρώ + εισιτήρια και διαμονή στον Καναδά. Γι' αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι οικονομική ενίσχυση από ευρωπαϊκούς φορείς ή κάποιον άλλο. Επίσης αν γνωρίζει κανείς πόσο "ισχυρό" είναι αυτό το πτυχίο ας μας πει. Διάβασα στο site της ΥΠΑ της Γερμανίας ότι για να πάρει κάποια αεροπορική AOC πρέπει να έχει κάποιον υπεύθυνο με τυπικά προσόντα (;) για την ασφάλεια-εκτέλεση των πτήσεων. Είναι αρκετό αυτό το πτυχίο; Πόσο καλά πρέπει να είναι τα αγγλικά μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.