Με πεταει εξω...

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Me soutarei ka8e 5 lepta, ama dev grapsw kati... :evil:

Ξέρει το φόρουμ τι κάνει και σε σουτάρει (just kidding φίλε, έτσι!) :lol:

Λογικά δεν οφείλεται στο φόρουμ (εκτός αν το έπαθαν και άλλοι ... κάτι που δεν ελπίζω :oops: )

Υ.Γ. Σβήσε τα temporary files και τα cookies (ξέρω το έκανες, αλλά για να λέω ότι το ανάφερα)!

Paidia, den einai sxetiko me "petama eksw", alla den leei na anoiksw neo topic... Loipon: polles fores, otan mpainw mesa, to Norton mou dinei ena warning "Norton Internet security has detected and blocked an intrusion attempt". Kanena provlima meta, alla an exei kaneis kamia idea, please inform! :wink: To PC mou ftaiei? H (pali :wink: )o Akis?

Pe va mn sou pw tpt... BGALE to avikavo to Norton!!! tztztz

.oO(sta exw fulagmeva gia snmera to bradu.. xexexe..)

πρόβλημα με την αναζήτηση νέων δημοσιεύσεων στο φόρουμ

λίγο off topic, αλλά για να μην ανοίξω νέο θέμα. Τον τελευταίο καιρό, όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα του φόρουμ η ημερομηνία της τελευταίας μου επίσκεψης, που αναγράφεται πάνω αριστερά, ταυτίζεται με την ώρα της ημέρας που μπαίνω εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τις δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την πραγματική τελευταία μου επίσκεψη. ΗELP please! Ευχαριστώ.

Αν θυμάμαι σωστά και ο GP707 είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα πριν μερικές βδομάδες. Είχαμε δοκιμάσει διάφορα κολπάκια αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά. Γιώργο, δώσε πληροφορίες τι έγινε;;;

Δυστυχως τιποτα :evil: ! Αν δεν σβησω cookies & temp internet files πριν μπω στο a.gr δεν μου βγαζει κιτρινες τις νεες δημοσιευσεις και η ωρα της προηγουμενης επισκεψης μου συμπιπτει με την τρεχουσα. Αυτο το παρατηρησα και απο το pc του σπιτιου μου.
Μια ιδεα :idea:
Μηπως επειδη μπαινω απο 2 διαφορετικα pc (γραφειο και σπιτι) και του βαζω να θυμαται το username & password μπερδευεται το συστημα και τα παιζει???? Μηπως κι ο Ιωαννης μπαινει απο 2 διαφορετικα???
:roll: Εκτος αν φταιει κατι αλλο!!!

kai ego hrisimopio dyo pc. to mono pou ginete einai:

otan mpo to proi sto spiti stin selida kai diabaso tis kainouries dimosieuseis

argotera stin douleia sto pc mou tdihni tis dimosieuseis pali sta kitrina san na min tis diabasa. den einai tipota pou me enohli.

@ GP: to dokimases na bgalis apo to PC to na thimate to username kai to password, mipos lisis etsi to problima? ego etsi to eho kai den eho problima.