Με πεταει εξω...

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μετα το τελευταιο απντειτ του Ακη δε μου κανει πλεον νερα... ΑΑΑ!! Χρησιμοποιω την αλεπου της φωτιας...

:1:

Είχαμε κανένα νεώτερο για το γνωστό πρόβλημα :?:, γιατί εμένα με ταλαιπωρεί ακόμη :(

Εγω εχω συνηθισει πια και ξετσεκαρω την επιλογη να με θυμαται το συστημα στο επομενο log in. Σ'αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα. Απλα πρεπει καθε φορα που κανεις log in να βαζεις username και password! :?
Οπότε, δεν ξερω αν διορθωθηκε. :roll:

Γιαννη, τι browser χρησιμοποιεις? Σου προτεινω να βαλεις Firefox, εχει τα λιγοτερα προβληματα!

Πως μπορώ να ξετσεκάρω την επιλογή, αφού όταν μπαίνω στην κεντική σελίδα του φόρουμ δεν μου έχει κουτάκι στο τέλος για να βάζω username kai password :?:

Δεν υπάρχουν νεότερα από μεριάς μου δυστυχώς. Ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα!!!

@Μασσαλής Ιωάννης
Κάνε μια φορά logout και μετά θα έχεις στο κάτω μέρος της σελίδας το πεδίο για να κάνεις login. Εκεί υπάρχει και το κουτάκι για την επιλογή τους αυτόματου login το οποίο με ένα κλικ το απενεργοποιείς.

GP707":3foq65wn said:
Εγω εχω συνηθισει πια και ξετσεκαρω την επιλογη να με θυμαται το συστημα στο επομενο log in. [...]
Απλα πρεπει καθε φορα που κανεις log in να βαζεις username και password! :?

Γιώργο εγώ αυτό το κάνω έτσι κι αλλιώς, αλλά το Firefox (νομίζω και ο Explorer) κρατάει από μόνο του το password στη βάση δεδομένων του, και το μόνο που κάνω είναι να πατήσω "log in", γλυτώνοντας την πληκτρολόγηση του κωδικού κάθε φορά. :wink:

Επειδη εγω μπαινω απο το γραφειο κυριως, εχω δωσει εντολη στα windows να μην θυμαται κανενα κωδικο, ετσι για να ειμαι σιγουρος! :wink:
Στο σπιτι εχω το firefox και δεν εχω προβλημα!!!

@Γιαννης Μασσαλης: Γιαννη, μπαινε πρωτα στην κεντρικη σελιδα του φορουμ και μετα στο κατω μερος της σελιδας ειναι τα πεδια για το username, το password και το σχετικο "κουτακι"!

Με συγχωρείτε που σας κουράζω εκ νέου με το προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά δυστυχώς εξαιτίας του δεν μπορώ να απολαύσω την αγαπημένη μου ιστοσελίδα. Δεν ξέρω αν είμαι τυφλός ή τόσο άσχετος (ποτέ δεν είχα το δικαίωμα άλλωστε να υπερηφανεύομαι για τις γνώσεις μου περί των υπολογιστών), αλλά όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, απλά δεν εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας κανένα κουτάκι για username και password!

Γιάννη, μήπως μπαίνεις ήδη logged in και απλά το πρόβλημα είναι οτι δέν σου βγάζει πορτοκαλί τις νέες δημοσιεύσεις? Μια απλή υπόθεση κάνω...