Μηχανικός ή πιλότος ?

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ενταξει.ξερω οτι απο τον πιλότο κρέμονται πολλές ζωές. Ομως εννοώ ότι δεν είμαι και τελείως "λουφαδόρος".Παρ'όλ'αυτά,μπορεί μαλλον να μην είμαι τόσο υπεύθυνος για να γίνω μηχανικός.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω κατά τη γνώμη μου την υπευθυνότητα για να γίνω πιλότος. :wink: sorry αν σας μπέρδεψα :)

z_pilot thanks για τις πληροφορίες! :D ήταν χρήσιμες !!

lyrist":1w3vjkwc said:
mallon tha katalikso se pilotos... den tha elega oti eimai toso poly ypeuthinos

Φανταστικό! Καταπληκτικό! Εψαχνα να βρω κατι καλο για το signature καιρο και νομιζω μολις το βρηκα! Μπραβο!

File me tin ypeuthinotita pou koubalas den nomizo na katafernes na ginosoun private pilot poso mallon airline pilot,sou exo ego mia protasi, gine dimosios ypallilos.Oi pilotoi kseroun oti theloun na ginoun apo tote pou thymountai ton eauto tous,de to skeftontai auto.Kala na pernas, filika pantote sou dino kapoies symboules

den axsizei tipota apo ta dyo toulaxiston ston elladiko xoro...oi misthoi einai gia gelia...kai se mixanikous kai se pilotous....ektos an tin deis exsoteriko pou ekei ta pragmata einai safos kalytera...isos to eppagelma tou mixanikou na nai pio dyskolo toulaxiston sto arxiko stadio mexri tin apoktisi tou easa part66..pou thes den thes tha fas tria xronakia minimum....

lyrist":2xwme8pe said:
Φίλοι μου είμαι σε ένα μεγάλο δίλλημα: Πιλότος ή μηχανικός ? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Και οι δυο (δουλειες) (για μένα είναι κόλλημα) προσφέρουν χρήμα και απόλαυση. Τέλοσπάντων, τι με συμβουλεύετε ?
Βρες κάποια άλλη δουλειά παλικάρι μου. Πίστεψέ με, μέχρι να φτάσεις να παίρνεις ένα (σχετικά) καλό μισθό θα περάσουν πολλά χρόνια. Εδώ είναι (μισθολογικά τουλάχιστον) Ελλάδα....
Εγώ στο παιδί μου θα συστήσω κάτι άλλο πάντως....

μισθος καλος? τι ειναι αυτο? απολαυση? σκοπος ειναι οτι και να κανουμε στην ζωη μας να το κανουμε με μερακι,και επειδη το γουσταρουμε τρελα για να μην το πω αλλιως :wink:

οχι επειδη θα περνουμε λεφτα καλα η θα φοραμε στολη για να ριχνουμε γυναικες.. αν σκεφτομαστε ετσι....

η δουλεια του πιλοτου μια φορα και εναν καιρο ειταν χλιδι.. τοτε που η ελλαδα δεν ειχε δρομους :lol:

να ρωτησω κατι? μισθος χειρηστη στην ονουρ σε μια τουρκικη εταιρια με 14.000 ωρες και 5000 ειναι καλα λεφτα? ο δοκιμος μηχανικος σε καραβι περνει 2600 σαν πρωτο μισθο και θα φτασει στα 40 του αντε στα 50 του να πενρει σαν πρωτος μηχανικος τα 8000 9000 10000 και παραπανω αναλογα την εταιρια και τι συνφεροντων ειναι.

ψαξε καλα μεσα σου τι θες να κανεις για να το κανεις καλα και με διαθεση... για αυτους που γουσταρουν αυτο που κανουν οι δουλεια ειναι ξεκουραση και η ξεκουραση δουλεια.. και ρωτα καποιον χειρηστη σε ετερια να σου πει καποια πραγματα παραπανω .. μην κοιτας το περιτηλιγμα στο δωρο.. αλλα τι εχει μεσα...

αυτα.

φιλικα
:wink: :D :)

File Ipilot27 :great: Sixaritiria I apadisi sou itan TELIA!!!!!!!!!1!!! :6: File Lyrist mono enas 8a ine autos pou 8a apofasi! Esi! :wink: Mias k esena afora amesa! :wink: Opote dialexe ti pragmatika 8elis k auto kane! :wink: Ego prosopika exo dialexi edo k kero! 8elo na gino pilot! K auto 8a gino! 8)

faapilot":tl67pphu said:
File me tin ypeuthinotita pou koubalas den nomizo na katafernes na ginosoun private pilot poso mallon airline pilot,sou exo ego mia protasi, gine dimosios ypallilos.Oi pilotoi kseroun oti theloun na ginoun apo tote pou thymountai ton eauto tous,de to skeftontai auto.Kala na pernas, filika pantote sou dino kapoies symboules
Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες (μη σου πω ότι ισχύει σπάνια).Υπάρχουν χίλιοι λόγοι να μη σκεφτόσουν να γίνεις πιλότος από μικρός.Το περιβάλλον της οικογένειας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.Όταν όμως μεγαλώνεις και σταδιακά σπάνε οι δεσμοί επιρροής από το οικογενειακό περιβάλλον τότε αλλάζουν τα πράγματα.Προσωπικά, θα συμβούλευα το φίλο μας να κυνηγήσει το όνειρό του γιατί άμα ακολουθήσει ένα άλλο επάγγελμα μόνο και μόνο επειδή προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση και ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές αλλά δεν του αρέσει,θα το μετανιώσει.(Γνώμη μου πάντα).Βέβαια καλό θα είναι να μη ζούμε και εκτός πραγματικότητας αλλά να κάνουμε και συμβιβασμούς όπου και όταν χρειάζεται.Η απόφαση δική σου φίλε lyrist... :?

File z_pilot! Kita ego prin 2 xronia an mou elege kapios oti simera 8a egrafa afta ta logia 8a ton 8eorousa trelo! :wink: Sigoura i ikogenia pezi xaraktiristiko rolo!Isos stin ilikia ton 12 eton k kato.... pezi rolo kata 70%! :wink: Omos tora epita apo 2 xronia exo di ta pragmata poli pio diaforetika apo prin! Tora ime trelos gia ta aeroplana! :wink: Ola omos eginan mia mera pou perase akrivos apo pano mou ena panemorfo Cessna 172! K o ouranos ekini tin mera itan gia na ton xazeuis! 8) Katalavenis ti 8elo na po! To IPER8eama! Etsi lipon edopisa to pa8os pou ekriva tin aeroporia! :wink: Oson afora tora auta pou les....! Dld na dis to epaggelma tou pilotou san sosto Epagelmatiko Prosanatolismo! Kita 8a sou po ena paradigma pou epali8eui ta osa grafis! Stin taxi mou o APOUSIOLOGOS eki pou kaname SEP(Epagelmatikos Sxolikos Prosanatolismos)! Otan roti8ike apo tin ka8igitria ti epagelma 8eli na kani ekinos tis ipe Ikaron! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ti???? E otan ton epiasa k tou milisa k tou ipa gia to pa8os mou gia ta aeroplana.... sto telos ton rotisa giati 8eli na gini Ikaros! K mou ipe gia tous exis logous!
:arrow: Xrima
:arrow: Gia tis "gom***s"
:arrow: K gia tin doxa!

E meta aplos to mono pou tou ipa ine na to xanaskefti! :? Afou ine TELIOS la8os! :wink: Auto to epagelma apo oti exo ma8i den ine gia ekinous pou to kanoun gia autous tous logous! Auto to epagelma boroun na to kanoun mono oi treloi me tin Aeroporia! Opos kali ora Ola ta meloi tou Airliners.gr! :lol: :lol: :lol: :wink: Simfonite etsi????? :lol: :wink:

Airboy:Συμφωνώ.Δεν μπορείς να γνωρίζεις ότι πάθος έχεις ή θα έχεις πριν το ανακαλύψεις!Λογικό δεν είναι;Πριν 3 χρόνια εγώ δεν είχα καμία σχέση με τα αεροπλάνα.Ούτε μου άρεσαν ούτε τα αντιπαθούσα,μου ήταν εντελώς αδιάφορα.Δυστηχώς δε θυμάμαι καθόλου τι ήταν αυτό που με άλλαξε τόσο πολύ και ξαφνικά πορώθηκα με τα αεροπλάνα (περίεργο εεεε;;;;))Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν ένας από τους τρεις λόγους που ο απουσιολόγος σας θέλει να πάει ικάρων,τα χρήματα!!! :lol:Ποιά χρήματα;Ο μισθός είναι μισθός δημοσίου υπαλλήλου.1000Ε για μηχανικούς και 2000Ε για τους ιπταμένους (είναι και το πτητικό επίδομα βλέπεις).Αν αυτά είναι πολλά χρήματα να δω τι θα κάνει όταν θα πρέπει να συντηρήσει την οικογένειά του με αυτά.Το μόνο καλό είναι ότι μόλις αποφοιτήσει από τη σχολή θα διοριστεί κατευθείαν.Όμως δε χρειάζεται να πας ικάρων γι αυτό.Πάνε ευελπίδων που δε χρειάζεται να σαι και τρελός με το αντικείμενο της δουλειάς σου για να πετύχεις.(γνώμη μου).Λέω κάτι παράλογο;