Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χαιρετω,ειμαι μελος του Miles&Bonus της Α3,εχω 7000 μιλια και χρειαζομαι αλλα 1000 ωστε να κανω upgrade και να παρω την BLUE CARD,ειναι εφικτο να αγορασω απο το site της LH καποια miles πχ:60 ευρω-2000μιλια και να τα εξαργυρωσω η να τα χρησιμοποιησω σαν upgrade μιλια στην Α3?
Ευχαριστω

Μάλλον όχι. Μιας και αν αγοράσεις μίλια από την Lufthansa αυτά ισχύουν για το πρόγραμμα Miles & More της Lufthansa και όχι για το Miles & Bonus της Aegean.

Γιατί δεν κάνεις μια πτήση με επιστροφή εντός Ελλάδας; Αν ψάξεις ίσως να βρεις και κάτι στις τιμές προσφοράς της Aegean. Ένα daytrip προς Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο και είσαι οκ ;)

Σωστος,πρεπει να κινηθω γρηγορα γιατι σε κανα μηνα ληγουν 2000 μιλια!μαλλον αυτο θα κανω,ευχαριστω πολυ

Αλλαγές στο πρόγραμμα μιλίων της Α3

Παράθεση από σχετικό mail
Η Aegean Airlines ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη που δείχνετε τα τελευταία 5 χρόνια και λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας προτάσεις, αναπροσαρμόζει τους όρους του προγράμματος Miles & Bonus, προσφέροντας καινούριους κανόνες επιβράβευσης στη συγκέντρωση μιλίων αλλά και στην αναβάθμιση των τακτικών επιβατών. Οι αλλαγές έχουν ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2008.

Διαφοροποίηση στον τρόπο συγκέντρωσης μιλίων

Όλοι οι ναύλοι θα κερδίζουν μίλια στις πτήσεις της Aegean αλλά θα υπάρχει διαφοροποίηση στον αριθμό των μιλίων που συγκεντρώνονται ανάλογα με την αξία του εισιτηρίου.
[...]
Πιο αναλυτικά σας παραθέτουμε τον πίνακα συγκέντρωσης μιλίων με βάση τις κατηγορίες ναύλων.

[...]
Αλλαγές στην αναβάθμιση

Α) Η αναβάθμιση από προσωρινό σε μπλε επίπεδο θα πραγματοποιείται όταν το μέλος συγκεντρώσει 4.000 μίλια, αντί 8.000, σε διάστημα ενός έτους.
Τα προσωρινά μέλη που την 1/1/2008 είχαν συγκεντρώσει στο λογαριασμό τους περισσότερα από 4.000 μίλια, αναβαθμίστηκαν αυτόματα σε μπλε μέλη.

Β) Η αναβάθμιση από μπλε σε χρυσό επίπεδο θα πραγματοποιείται όταν το μέλος συγκεντρώσει 16.000 μίλια, αντί 18.000, σε διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία αναβάθμισης του στο μπλε επίπεδο.
Τα μπλε μέλη που την 1/1/2008 είχαν συγκεντρώσει στο λογαριασμό τους περισσότερα από 16.000 μίλια, αναβαθμίστηκαν αυτόματα σε χρυσά μέλη.

Αλλαγές στα εξαργυρώσιμα μίλια

Όλα τα μίλια που συγκεντρώνονται, από την ημερομηνία εγγραφής στο πρόγραμμα Miles & Bonus, θα είναι πλέον εξαργυρώσιμα εφόσον το μέλος αναβαθμιστεί στο μπλε επίπεδο. Τα εξαργυρώσιμα μίλια εξακολουθούν να μη λήγουν εφόσον ο λογαριασμός του μέλους παραμένει ενεργός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.aegeanair.com [...]

Τα bold δικά μου. Και μια ερώτηση : Έστω πως με το προνομιακό (4000 μίλια σας κάνω blue) γίνεσαι blue μέλος. Τι εννοούμε ο λογαριασμός παραμένει ενεργός?

Attachments

• miles_a3.jpg
    miles_a3.jpg
    55,3 KB · Προβολές: 1.595
Κι εγω πηρα τετοιο mail σημερα,εννοει μην τον ακυρωσεις...ετσι πιστευω εγω...η πιο σημαντικη αλλαγη που κανανε ειναι πως πλεον τους ποντους που χρειαζεσαι για να αναβαθμιστεις σε μπλε μελος ειναι και εξαργυρωσιμα

Καλή χρονιά!
Ενεργός θα πεί, να "πιστώνεις" τουλάχιστον τα μίλια ενός ταξιδίου στο διάστημα ενός χρόνου (12 μήνες).
Μου ήρθε και μένα το μέιλ!
200 μόνο μίλια στους restricted ναύλους εσωτερικού??? :evil: κ 500 για εξωτερικό??? :evil:

Απλα για ενημερωση, σας πληροφορω οτι εδω και 3 μερες το συστημα miles and bonus ειναι down λογω upgrade. Εδω να αναφερω οτι αφου μου αφαιρεσαν 4000 μιλια τα οποια ειχαν αποκτηθει πριν καν γινω blue member, ο υπευθυνος μετα απο τα εντονα παραπονα μου, μου ειπε οτι εχουν γινει λαθη γενικα, οτι και αλλοι πελατες εχουν χασει μιλια λογω της αναβαθμισης. Γενικο μπαχαλο και πολυ μα παρα πολυ προχειρο upgrade. Αν οντως χαθουν αδικα τα μιλια μου θα τους κραξω αγριως. :evil: :evil:

Καλη Χρονια σε ολους!!!

gm747":2uecmxl5 said:
Εδω να αναφερω οτι αφου μου αφαιρεσαν 4000 μιλια τα οποια ειχαν αποκτηθει πριν καν γινω blue member,
Μήπως τα 4000 τα πήρανε για την αναβάθμιση σε blue member?