Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από εμπειρία μου: από 5 έως 45 μέρες...

Μολις ελαβα αυτο το mail απο την Α3 για την αναβαθμιση της σελιδας του Miles & Bonus
Online ανεύρεση μιλίων στο λεπτό!
Τώρα η αναδρομική πίστωση μιλίων από πτήσεις με την Aegean γίνεται αυτόματα, με άμεση επεξεργασία και απάντηση!

http://el.aegeanair.com/files/1/Content/MBNewsletter/220311/indexGR.html

Καλημέρα στα παιδιά,

μια ερώτηση αν γνωρίζεις κάποιος/α
υπάρχει περίπτωση παροχής της χρυσής κάρτας, Miles & Bonus αν κάποιος ειναι κάτοχος χρυσής στο Travelair της Olympic?
έψαξα το thread αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
ευχαριστώ.

Το ανάποδο το έχω κάνει εγώ.την πρώτη φορά μου το απέριψαν την δεύτερη όμως μου την έστειλαν

Lchri":38tmyjtw said:
υπάρχει περίπτωση παροχής της χρυσής κάρτας, Miles & Bonus αν κάποιος ειναι κάτοχος χρυσής στο Travelair της Olympic?
Σε mail που τους έστειλα μου το αρνήθηκαν.

Μα είναι δυνατόν να τους ζητάτε να σας δώσουν Star Alliance Gold Status, επειδή έχετε χρυσή κάρτα σε μία μικρή περιφερειακή εταιρεία;

Γιατί χάνεις κάτι με το να στείλεις ένα mail;

ποσώς με απασχολεί η Star Alliance.
μια απλή ερώτηση έκανα. και αν μη τι αλλο, δεν χάνει τίποτα να μου την δώσει. για μερικά προνόμια παραπάνω δεν νομίζω να την χάλαγε να με κερδίσει σαν επιβάτη τακτικό....

@ Fitziano. σε ευχαριστώ, :)

KOSTASXANIA":3vrhe0v8 said:
Το ανάποδο το έχω κάνει εγώ.την πρώτη φορά μου το απέριψαν την δεύτερη όμως μου την έστειλαν

Για explain, με χρυσή Aegean ζήτησες και πήρες Travelair? Με τι ... δικαιολογία ?

Με καμια δικαιολογια.και μαλιστα πολυ γρηγορα κανενας μηνας που ξεκινησε η olympic κ μου την εδωσαν.