Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έκανα μια μικρή έρευνα και δεν βρίκα κάτι οπότε αν έχει αναφερθεί το θέμα ζητώ συγνώμη.
Προγραμματίζω ένα ταξίδι που περιλαμβάνει βραδινή άφιξη στο Βενιζέλος με την Α3 από Θεσσαλονίκη και αναχώρηση το επόμενο πρωί με Air France. Υπάρχει δυνατότητα να μπω στο lounge της Α3 με την μπλε κάρτα (silver *A) ;
Αν όχι θα μου προτείνατε κάποιο άλλο lounge; Με τις χρεώσεις τι γίνεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Η μπλέ κάρτα (*Silver) δεν σου δίνει δικαίωμα για πρόσβαση σε lounge.

Μπορείς να δοκιμάσεις να αγοράσεις μία είσοδο στο lounge της Olympic παραδίπλα. Μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν αυτή τη δυνατότητα.

Δεν γνωρίζω όμως αν μένει ανοιχτό όλη τη νύχτα ή αν κλείνει κάποιες ώρες.
 
ερωτηση.. Πόσο σύντομα παιρνιούνται στον λογαριασμό τα μίλια απο πτήσεις με άλλες αεροπορικές της star alliance? το ερώτημα γίνεται γιατι πεταω με turkish και έχω ανταπόκριση κων/πολη (13 ωρες αναμονη εκ των οποίων οι 6-7 θα φύγουν στο δωρεάν τουρ της Πόλης που προσφέρει η turkish στους επιβάτες της... μεταφορές είσοδοι παντού φαγητό ξεναγός.... ποσο πίσω έχουμε μείνει σαν χώρα.. http://www.istanbulinhours.com) . Η πτήση που με πηγαίνει κων/πολη μου δίνει τα μίλια που χρειάζομαι για να γίνω gold.. Παίζει να με αφήσουν να μπώ στο lounge?
 
Δύσκολο να περαστούν τόσο γρήγορα τα μίλια, δεν ξέρω βέβαια αν τους δείξεις την κάρτα επιβίβασης της πτήσης άφιξης και σε αφήσουν. Πάντως θα σου πρότεινα να πας στη δωρεάν περιήγηση στην Πόλη, οι υπόλοιπες 5-6 ώρες που θα σου μείνουν πιστεύω θα περάσουν ευχάριστα στο αεροδρόμιο κι ας μην είσαι στο lounge, εγώ άντεξα 6 ώρες στο Βενιζέλος...
 
Μίλια απο Star Alliance partners παίρνουν μέχρι και 2 εβδομάδες να περαστούν. Προσωπικά, μετά απο πτήση με Lufthansa, τα μίλια χρειάστηκαν γύρω στις 5-6 μέρες να εμφανιστούν στο λογαριασμό μου.
 
ευχαριστω! οποτε θα παω εκει και το πολυ πολυ να πληρωσω για να μπω ή να κανω upgrade στο εισητηριο
 
Απορία..Εάν κλείσω εισιτήριο με μίλια συμπεριλαμβανεται η βαλιτσα ή όχι πια και την πληρώνω έξτρα; Βεβαια στην περιπτωσή μου το εισιτήριο με μίλια θαναι το..μισο αφού δεν φτάνουν για μετ'επιστροφης..(μας φάγαν οι ράιανερες :D ) ..Επίσης,πρέπει να κανω ξεχωριστή κράτηση για το σκέλος της πτήσης που θαναι με μίλια,στο σάιτ, και ξεχωριστό για την επιστροφή; Διότι όταν βάζω μετ'επιστροφής μου βγαζει φυσικα πόσα μίλια θελει για ενιαίο εισιτήριο..Τωρα το αν αξιζει να φάω τα μίλια που εχω αντι να τα κρατήσω για άλλο ταξίδι κι οχι για Χανιά ειναι άλλο ερωτημα..
 
Στο σκέλος με μίλια έχεις βαλίτσα 23 kg. Πληρώνεις γενικώς 15 € φόρους. Ναι πρέπει να κάνεις δύο κρατήσεις, η μία η κανονική κι η άλλη με μίλια.
 
Τα μίλια που έχει κάποιος στην Ο.Α μπορούν να αθροιστούν με της Α3 για εξαργύρωση;Υπάρχει καμία εξέλιξη σε αυτό;
 
Όχι ακόμα
Μόνο αν έχεις τόσα ώστε να πάρεις το ένα σκέλος μ
Από την ΟΑ και το άλλο από την Α3.
 
Top