Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κι εγώ έτσι νόμιζα (ότι δε με βάζει). Μην περιμένεις όμως να βγει το μενού στη θέση που έβγαινε πριν (εκεί μένει κενό). Βάλε το ποντίκι στο όνομα σου (πάνω δεξιά) και θα σου βγάλει pull down menu με τις επιλογές. Εμένα με βάζει κανονικά.
 
Το έκανα αυτό και εξακολουθούσε να με πετάει έξω.Βέβαια τελικά είχα θέμα με τα cookies, αλλά φαίνεται πως έχει επιλυθεί.

Επίσης έχει ενεργοποιηθεί και το together καθώς και η μεταφορά μιλιων από το travelair
 
Την μεταφορά μιλιων από το travelair την έκανα μόλις χωρίς κανένα πρόβλημα!
Την ενεργοποιηθεί του together δεν εχω καταφέρει να τη βρω αν και το εψαξα ολο...
 
Η μεταφορά γίνεται από το travelair ενώ η ενεργοποίηση του together από το M&B
 
Στο M&B είμαι ίδη συνδεδεμένος...
αλλα δεν βρίσκω πουθενά στο μενού την " Ενεργοποίηση Together λογαριασμού"...:(
Απο τις οδηγίες κατάλαβα οτι τον υπάρχον λογαριασμό τον μετατρέπω σε "Together" και γίνομαι αυτόματα επικεφαλής, σωστά?...
 
Πως γίνεται να μη το βρίσκεις; Στο μενού που υπάρχει όταν κάνεις login (επάνω δεξιά στη σελίδα), όλη η δεξιά στήλη είναι για το together.

Η διαδικασία είναι περίπου όπως και στο travelair της ΟΑ. Ενεργοποιείς το together, γίνεσαι επικεφαλής, καλείς άτομα να μπουν. Το λεπτό σημείο που πρέπει να γνωρίζεις για να μην τρομάξεις, είναι πως θα μηδενιστούν τα μίλια σου διότι θα μεταφερθούν τα award μίλια σου σε ένα "νέο λογαριασμό" που θα μαζεύει όλα τα award μίλια από όλα τα μέλη του together
 
Μήπως είσαι Blue? Γιατί για να κάνεις Together πρέπει να είσαι Silver ή Gold.
 
Σε ευχαριστώ "alexism" λύθηκε η απορία μου...ναι είμαι Blue!!! :)
 
Να ρωτήσω κι άλλη μια απορία... τα μίλια που έχω απο το travelair είναι 5650 και τα υπάρχοντα στο παλιο M&B είναι 4300
Αν καταλαβαίνω σωστα... (Μεταφέρετε τώρα τα μίλια επιβράβευσής σας στο Miles+Bonus και κρατήστε την υψηλότερη βαθμίδα κάρτας!) στην περίπτωση μεταφοράς δεν θα συμψηφιστούν σε 9950 αλλα θα διατηρηθουν τα 5650 στο M&B?...
Το ρωτάω γιατί αν δεν ισχύει ο συμψηφισμός....με συμφέρει πρώτα να ανοίξω ενα καινούριο M&B και μετά να κάνω την μεταφορά, ώστε να πάρω & τα 1000 μίλια επιβράβευσης!
 
τα μίλια επιβράβευσης αθροίζονται σε κάθε περίπτωση (οπότε αν έχεις 5650 award miles, θα έχεις συνολικά 9950). Απο τις δύο βαθμίδες κρατάς την υψηλότερη (εκεί έγκειται ο συμψηφισμός).

Επίσης νομίζω πως με το νέο πρόγραμμα τα 1000 μίλια επιβράβευσης με την εγγραφή δεν ισχύουν; (ή όχι;)
 
Top