Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά γενικώς σε όλον τον πλανήτη τα hard discounted tickets δεν είναι eligible για upgrade. Ούτε πρωτοτυπία της Aegean είναι, ούτε παράλογο. Αν έλεγαν ότι μόνο τα superduperflex είναι eligible τότε θα ήταν υπερβολή, αλλά δεν εξαιρούν πολλά.

Αν θέλεις να κάνεις upgrade παίρνεις ωραιότατα το fare που σου επιτρέπει upgrade και το κάνεις. Αν προτιμάς, παίρνεις το φθνότερο fare και δεν το κάνεις. Επίσης, ένα κάρο φορές έχω κλείσει J με μίλια τα χριστούγεννα, και μάλιστα είναι και καλή ευκαιρία γιατί τα κανονικά εισιτήρια είναι πανάκριβα.
 
Αυτό που με ενοχλεί πολύ περισσότερο απ΄τον αποκλεισμό κάποιων πολύ φθηνών ναύλων είναι τα προβλήματα στη πράξη, ιδιαίτερα με την ΟΑ.

Εάν πετάω π.χ. SKG-ATH-BRU κάποιες φορές θέλω να κάνω upgrade όλων των πτήσεων, για να έχω τις 2 χειραποσκευές – κάτι που εάν το καταλαβαίνω σωστά «προσωρινά» δεν γίνεται πια λόγω ΟΑ . Ή εν τω μεταξύ γίνεται ξανά;

Παρόμοια με άλλα προνόμια, που δεν ισχύουν στην ΟΑ (προεπιλογή θέσεων κλπ.). Σε μια στιγμή που όλες οι πτήσεις εσωτερικού είναι πλέον ΟΑ (και εμείς που μένουμε εκτός Αθήνας σχεδόν πάντα έχουμε ανταπόκριση εσωτερικού), θα έπρεπε επιτέλους να έχουν λύσει αυτά τα «προσωρινά» προβλήματα.
 
Κάνοντας κράτηση στην σελίδα της Eurowings δεν μου εμφανίζει το Miles & Bonus όπως και σχεδόν κανένα άλλο miles scheme της Star Alliance, μόνο Miles & More, το Boomerang Club, και τα προγράμματα των Air Canada, United, ANA.
Λογικό (δηλαδή η Eurowings έχει επιλεκτικά μερικούς partners της Star μόνο) ή bug;
 
Η Eurowings δεν είναι μέλος της Star Alliance. Τυχόν συνεργασίες με αεροπορικές-μέλη της Συμμαχίας δεν έχουν σχέση με την ίδια τη Συμμαχία.
 
Αυτό φαντάστηκα, thanks aakunz.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Α3/ Miles and Bonus:
Η Αναβάθμιση Κατηγορίας Θέσης είναι δυνατή σε κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση που η εκδότρια εταιρία είναι η Aegean (stock number 390) ή η Olympic Air (stock number 050)

Δηλ., η ΟΑ χρησιμοποιεί άλλο ticket stock; Από πότε ισχύει αυτό; Για το χειμώνα έχω ακόμα εισιτήρια εσωτερικού (ΟΑ) που έχουν αριθμό 390. Και πραγματικά μπορεί κανείς να κάνει upgrade σ' αυτές τις πτήσεις; Και τί ισχύει τελικά στις περιπτώσεις Α3 - Α3 op. by OA (δηλ. ανταποκρίσεις εξωτερικού - εσωτερικού); Μπορώ να κάνω upgrade ή θα μου πουν ότι δεν γίνεται / δεν γίνεται στη πτήση εσωτερικού γιατί είναι Codeshare;
 
Παιδιά καλημερα. Καθως δεν είμαι καθολου εξοικειωμένος με το πως λειτουργεί το συστημα με τα μίλια θα ηθελα να ρωτησω κατι. Σκοπευω να κλεισω εισιτηρια με Lufthansa και ο πατερας μου μου ειπε οτι εχει στην κάρτα αρκετα μίλια για την lufthansa. Αυτο σημαίνει ότι μπορω να τα κλεισω σε χαμηλότερη τιμή ή οχι? Ευχαριστώ
 
Εάν ο πατέρας σου έχει αρκετά μίλια και υπάρχει διαθεσιμότητα award class μπορεί να κλείσει την πτήση για σένα με μίλια και πληρώνεις μόνο τους φόρους (που όμως σε κάποιες περιπτώσεις όταν υπάρχουν φθηνά εισιτήρια μπορεί να μην είναι και πολύ πιο φθηνό…).
 
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει εξαργύρωση από το πρόγραμμα, για την αγορά πτήσεων με την Air Canada Rouge;
 
Καλημερα, ευχαριστώ πολυ για την απάντηση τον Ulrike και επανέρχομαι με νεα ερώτηση. Θέλω να κλείσω μια πτήση με SAS. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω την Αegean miles & bonus κάρτα μου ή την miles & more κάρτα μου που μόλις έγινα μέλος? Σημειωτέον, τον σεπτέμβρη ειχα ταξιδεψει με Austrian και εν τελη δεν πιστώθηκαν μίλια στον λογαριασμό μου (miles&bonus) διότι όπως μου είπαν "The specific booking class is not eligible for mileage accrual." Οπότε ειμαι επιφυλακτικός για το πως και πότε να χρησιμοποιώ την κάρτα.
 
Top