Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό δε με πειράζει σταύρο. Αρκεί να συνεχίσει η δωρεάν συνδρομή.
 
Ωραία.. Σαν να σου λέει πλήρωνε συνδρομή αν θες 1=1
 
Και 1πόντος = 0.6 μίλι να γίνει, πάλι θέλω να αποφύγω τη συνδρομή.
 
Εμένα πάντως μέχρι κ την τελευταία φορά που είδα, 12000 μιλιά μου έβγαζε για παραμονή στην gold, τώρα για ποια παράταση μιλάνε θα σας γελάσω.
-------------------------------------

Έως και τις 31.05.2022, παραμένει μειωμένος κατά 25% ο απαιτούμενος αριθμός μιλίων γιατην αναβάθμιση* και τη διατήρηση** της βαθμίδας όλων των μελών του Miles+Bonus.

Παράταση της αλλαγής κανόνων για την αναβάθμιση και τη διατήρηση της βαθμίδας σας! | Miles+Bonus
 
Το ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ, το ότι έχω ήδη τα απαραίτητα μίλια για τη διατήρηση της Gold βαθμίδας μου εμφανίστηκε τον Αύγουστο όταν πέρασα τα 12.000 μίλια, και όχι στα 9.000 μίλια.

Δηλαδή (από) πότε ίσχυε αυτή η μείωση;
 
Εδώ πάντως σε σύζηγο, ενώ μεχρι πριν 1-2 εβδομάδες που ειχαμε δει, ήθελε ακομα 700 μίλια για να παραμείνει silver, σημερα είδαμε οτι έγινε silver. Επίσης προχθές οταν έλαβα το email δεν ειχα πρόσβαση στο miles & bonus αρα λογικά αναβάθμιζαν δεδομένα.

Υποθέτω λοιπόν οτι όσοι ήταν να εχουν ανανεωθεί μεχρι 30/5, εγινε η μείωση. Εμένα που λήγει αργότερα η silver βαθμιδα μου, συνεχίζει να μου ζητάει τα 8.000 για διατήρηση, αρα σε εμένα δεν εχει αλλάξει κάτι ακόμα, να ζητάει πχ λιγότερα μίλια για τη διατήρηση. Ισως συνεχιστεί, έτσι και αλλιώς τι νόημα εχει η βαθμίδα αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις :D οπότε ενα πάγωμα μεχρι να ομαλοποιηθεί πάλι η κατάσταση τους ειναι σχετικά δωρεάν, οπότε υποθέτω οτι θα συνεχιστεί αντίστοιχη πολιτική, μέχρι να επανέλθει μια κανονικότητα.
 
Επιβεβαιώνω οτι στο δικό μου λογαριασμό (gold) και στης συζύγου μου (silver) έχει ήδη γίνει η μείωση.
 
Για να χρησιμοποιήσει κάποιος Silver M&B ένα από τα κουπόνια για δωρεάν είσοδο στο lounge της Aegean, τι χρειάζεται να κάνει? Απλά να εκτυπώσει το κουπόνι και να το δείξει στην είσοδο του lounge?
 
Ναι, μόνο αυτό (εννοείται ότι θα έχει και την κάρτα μαζί του σε ηλεκτρονική ή φυσική μορφή και φυσικά να έχει πτήση με Α3 ή ΟΑ)
 
Ούτε καν εκτυπωμένο, το δείχνεις στο app και το περνάνε στο σύστημά τους.
 
Top