Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για κάποιο λόγο ενώ μου έλεγε οτι μένουν 200 μίλια αναβάθμισης για να γίνω GOLD και ενώ αγόρασα 500 αναβάθμισης για να τα καλύψω παραμένω silver και εκτος αυτού μου βγάζει οτι πρέπει να ξανα συγκεντρώσω τα μίλια αναβάθμιση. Ξέρει κανείς γιατί; Παίρνω και την Aegean χωρίς όμως επιτυχία.

Έχει περάσει καιρός? Γιατί παίρνει κάποιες μέρες, και σε μένα έβγαζε κάτι περίεργα μέχρι που τα πέρασαν και αναβαθμίστηκα.

Γιατί η διαδικασια γίνεται χειροκίνητα κ όχι αυτοματα. Σε 1-2 μέρες όλα θα δειχνουν όπως πρέπει.

Μου είπαν κατι τελείως κουλό από το τηλεφωνικό κέντρο - βέβαια ούτε αυτή μου απάντησε με σιγουριά. Οτι αυτό θα γίνει στις 26/12 που αναγράφει μέσα στο miles & bonus account δίπλα στο "πως θα αναβαθμιστώ" - που και πάλι δεν βγάζει νόημα.
Μακάρι να είναι όπως λέτε και να γίνει σε 1-2 ημέρες.

Καλημέρα!
Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει η δυνατότητα προσθήκης της miles & bonus και των boarding passes στο Google Wallet?
Αν έχει ακούσει κανείς κάτι

Στο Apple wallet το έχω χρόνια. Λογικά και στο Google wallet μπορείς.

Για να ρωτάει δεν μπορείς έως τώρα. Μακάρι να μπει σύντομα

Last edited by a moderator:
Ναι το γνωρίζω αυτό απλά το θέμα να τα έχουμε μαζεμένα καπου γιατί έχουμε γεμίσει apps. Τους το είχα στείλει κάποτε.
Θα πρεπε να το κάνουν σύντομα μιας και έχουν μπει όλες οι τράπεζες και πλέον μπορείς να περάσεις αρκετές loyalty κάρτες, εισιτήρια όπως της viva κτλ
Thanx !

Παρακαλώ θα μπορούσε να μου επιβεβαιώσει κάποιος που το γνωρίζει με βεβαιότητα:
Όταν σου υπολείπονται π.χ. 1.000 μιλια για να αναβαθμιστεις από Blue σε Silver
και κάνεις μία πτήση που σου δίνει 3.000 μίλια αναβάθμισης.
Γϊνεται η αναβάθμιση
Και τα 2.000 μίλια αναβάθμισης πετιούνται στα σκουπίδια ως προς τα επόμενα που απαιτούνται;
Δηλαδή χρειάζονται και πάλι 8.000 μίλια εντός 12 μηνών για τη διατήρηση του silver?
Ή 8.000 μέιον 2.000 που περίσσεψαν από την πτήση, =6.000 ?

Kαι επίσης, μήπως υπάρχει κάπου εγγράφως αυτό;