Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οι εικόνες με τα 13000 είναι από το site της Turkish
 
Όλο προβλήματα.

Στην εφαρμογή, στο miles and bonus, σας εμφανίζει κανονικά το ονοματεπώνυμο σας, το αριθμό μέλους και το barcode ή qr code;
 
Εμένα ναι. Αλλά το έχουμε ξαναπεί, το app είναι πιο αργό κι από τον επιτάφιο. Σε ότι και να κάνεις. Δεν αρμόζει τόσα χρόνια η Α3 να έχει τόσο αργό (και άρα δύσχρηστο) app
 
Γενικά η εφαρμογή θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Κάνεις check in ηλεκτρονικά και δεν το βλέπει. Πρέπει να ξανακάνεις στην εφαρμογή αν θες boarding pass. Πάλι καλά που θυμάται την θέση.
 
Τι προάλλες με 4G πάλευα 25 λεπτά να κάνω check in ηλεκτρονικά. Και στο τέλος δεν ολοκληρώθηκε κιόλας.
 
Good morning! Επανέρχομαι με το θέμα της αναβάθμισης με κουπόνι για την πτήση που έλεγα πριν κανένα μήνα αλλά τώρα πλησιάζει (Κυριακή). Είχα κάνει και ένα upgrade challenge για το οποίο ήρθε email την ώρα που έρχεται συνήθως (παραπάνω από 96 ώρες πριν την πτήση) και έλεγε ότι δεν έγινε δεκτή η κάρτα. Με την οποία είχε γίνει 3 ώρες πριν δεκτή για άλλο upgrade. Είναι aegean premium και το όριο είναι ok, δηλαδή δεν υπήρχε λόγος να απορριφθεί η χρέωση.
Πήρα στην alpha μου είπαν ότι όντως έγινε προσπάθεια χρέωσης από την Aegean. Επικοινώνησα με Aegean και μου είπαν να βάλω άλλη κάρτα αν θέλω και έβαλα την aegean debit. Και θα ξαναγινει προσπάθεια αναβάθμισης αν υπάρξει χώρος.
Από χθες που πήρα το email εκεί που είχε για κανένα μήνα 5 θέσεις άρχισαν να μειώνονται και πλέον δεν υπάρχει θέση. Μπορεί να υπήρχαν κι άλλα upgrade challenges ή οτιδήποτε δεν μπορείς να ξέρεις. Περίεργο να έπεσαν όλοι να αγοράσουν θέσει 3 μέρες πριν με 600 ευρώ. Αλλά why not?

Γενικά έχω δει ότι θέσεις εξαφανίζονται και εμφανίζονται και business και economy. Στην κράτηση ακόμα δείχνει και τους 2 ναύλους. Φαντάζομαι θα μείνει έτσι μέχρι το boarding σε περίπτωση που υπάρξει κάτι;
 
Φαντάζομαι θα μείνει έτσι μέχρι το boarding σε περίπτωση που υπάρξει κάτι;

Οχι, το challenge δεν είναι μέχρι το boarding.
Η αναβάθμιση με κουπόνι είναι μέχρι το boarding.
Συμφωνείτε ότι η Προσφορά σας δύναται να γίνει αποδεκτή από την Αεροπορική Εταιρεία οποιαδήποτε στιγμή έως δώδεκα (12) ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης.
 
IMG_20221006_215113.jpgΣε άλλα νέα, μου εμφάνισε αυτό....
Θα χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο οπως έκανε παλιότερα; Θα δίνει κουπόνια; Έχει κανείς πληροφόρηση;
 
Από το check in και μετά εμφανίζει κάποιες θέσεις blocked. Τι μπορεί να σημαίνει; Ενώ χθες ήταν κάπως έτσι (δεξιά)
 

Attachments

  • Capture101.PNG
    Capture101.PNG
    4 KB · Προβολές: 14
  • Capture500.PNG
    Capture500.PNG
    4,7 KB · Προβολές: 14
Top