Μηνυση της ΕΧΠΑ κατα της διοικησης των Ο.ΑΕ

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φαινεται τελικα, οτι η υποθεση δεν μπηκε στο αρχειο, μιας και ο ανακριτης αρχισε ηδη να καλει τους μαρτυρες για καταθεσεις......
Αντε να δουμε καποτε σε αυτην την Χωρα, καποιοι να πληρωνουν τα ανομηματα τους....αν αποδειχθουν, φυσικα!
Τωρα, με πασαν επιφυλαξη, μιας και επεσε στα χερια μου το εγγραφο της μηνυτηριας αναφορας, αναφερει οτι..
1. Οι 20 χειριστες του 717 που καθονται απο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, κοστιζουν ουτε λιγο, ουτε πολυ, 160.000 ευρω μηνιαιως.
2. Οι στο ΑΤΡ πληρωνονται υπερεργασια, περιπου 141.000 μηνιαιως, για να ανταπεξελθουν στο εργο, μιας και οι παραπανω του 717, δεν γυρισαν πισω στο ΑΤΡ.
Πολλαπλασιαστε επι 10, και βγαλτε νουμερο!
Κοντα στα 3.000.000 ευρωπουλα!!!

Καλά, θα κόψετε τις υπερωρίες κάποιων και θα βάλετε κάποιους που πληρώνονται ενώ κάθονται να δουλέψουν; :shock:

Εντελώς αντεργατική κίνηση! Ντροπή σας! :P

Άσε που μύρισε μπαρούτι μέχρι εδώ! :roll:

CONFIG2":1o8kuse1 said:
Πολλαπλασιαστε επι 10, και βγαλτε νουμερο!
Κοντα στα 3.000.000 ευρωπουλα!!!

Ένας από τους λόγους (σίγουρα ανάλογες καταστάσεις θα υπάρχουν στις προμήθειες κλπ) που ΔΕΝ πρόκειται να κλείσει η ΟΑ.
ΑΝ κλείσει ή ΑΝ πουληθεί, όλα αυτά θα σταματήσουν.
Λέτε να συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν τέτοιες καταστάσεις?
Γι` αυτό, να είστε σίγουροι ότι για πάρα πολλά ακόμα χρόνια θα βλέπουμε (και όχι μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας) τους έξη κύκλους στον αέρα :!:

fotis μπορει, οπως εχω γραψει και εγω στο παρελθον, αλλα ειναι σωστο?
Θελω να πιστεψω, οτι κατι ισως αλλαξε....μια ο εισαγγελεας, μια ο νεος Προεδρος, μια τα νεα μελη του ΔΣ, μια ο νεος υπουργος....να δουμε!!!