Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Minoan Airlines

Μπα;Θέλουν μερικοί "εξυπηρέτηση" (εννοούν πολυτέλεια) σε επιδοτούμενα κρατικά δρομολόγια;Για βάλετε τα λεφτά από τη τσέπη σας,αν ξέρετε πόσο στοιχίζει και μετά συζητάμε.Μερικοί δεν έχουν στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας.

Ίσως να μην αντιλήφθην ορθά, αλλά εννοείς φίλτατε αλεξ96 ότι κατούρησαν στο πηγάδι οι κάτοικοι των άγονων νησιών κι ότι θα έπρεπε να είναι υπερ-ευχαριστημένοι μόνο με το γεγονός ότι υπάγονται στις άγονες δίχως περαιτέρω αξιώσεις για την πρέπουσα εξυπηρέτηση τους? :D

Σε ό,τι αφορά τη πολυτέλεια την οποία εννοούν κάποιοι,δεν είναι καιρός για τέτοια όχι μόνο στις "άγονες" γραμμές αλλά και αλλού.Κάποιος φίλος ανέφερε,ούτε λίγο ούτε πολύ,ό,τι αφού πληρώνει,απαιτεί.Στη περίπτωσή μας όμως πληρώνει το Κράτος,σωστά;Αν θέλει λοιπόν ο φίλος ("sorry skg2012 αλλά εγώ είμαι επιβάτης και με νοιάζει." ) να το πληρώσει και να το έχει.Πόσο όμως θα το πληρώσει;Δε θα αναφερθώ περαιτέρω,εκτιμώ ό,τι είμαστε πλέον εκτός θέματος.

Δεν είπα να πετάμε με την Privatair φίλτατε, ποια πολυτέλεια υπάρχει στους ανταγωνιστές της Μινόαν που πρέπει να πληρώσω κιόλας ; :roll: Είπα ότι προτιμώ ένα αεροσκάφος που είναι εν δυνάμει πιο άνετο ή ευχάριστο από κάποιο που είναι λιγότερο. Ποιό είναι το παράλογο δηλαδή για μια υπηρεσία που πληρώνεται (το κράτος τα γέννησε τα λεφτά, δεν τα πήρε από μένα και από σένα;), ούτως ή άλλως ο μειοδότης δεν θα τα πάρει;

Καλησπερα,

flesland εχεις πεταξει ποτε με Fokker?

Ναι, έχει κάποια σημασία; Θες να μου πεις αν βρήκα διαφορές με το ATR ή τα Bombardier; Ίσως όχι ίσως ναι εσύ δεν έχεις διαβάσει ποτέ για επιβάτες να προτιμούν το Α ή το Β;

Απο τη απαντηση σου καταλαβαινω οτι εχεις πεταξει και με τα 3. Πιο αεροσκαφος σε ''κερδισε'' περισοτερο απο τα 3;. Θα ελεγες οτι το Fokker ειναι το χειροτερο ολων;

Δε βγάζει πουθενά αυτή η αντιπαράθεση. Κάντε λίγη υπομονή, μέχρι να δημοσιευθούν οι αναθέσεις και να ξεκινήσουν οι πτήσεις. Τότε θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τη Minoan συνολικά. Μέχρι τότε, λίγη υπομονή.

Εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Προσωπικό για τα Fokker και μάλιστα άμεσα που θα βρουν?

Καλησπερα,

Το προσωπικο για τα Fokker ειχε βρεθει παρα πολυ καιρο πριν...