Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Minoan Airlines

Πέφτω απ' τα σύννεφα!

Για να δουμε λοιπον τωρα τι πουλια θα πιασει, αφου υποτιθεται οτι θα λειτουργουσε ακομα και αν δεν επαιρνε καποια απο τις αγονες γραμμες. :deadthread:

Γιατί «υποτίθεται»? Πέρασα απο τα γραφεία στο ηράκλειο και μια χαρά καλά πάνε τα πράγματα.

Μονο που τα γραφεια δεν κανουν μια αεροπορικη εταιρεια. Ωσπου να την δουμε να πεταει το "υποτιθεται" μια χαρα κολλαει. Παντως σου προτεινω να διαβασεις ολη την προταση και να μην πιανεσαι απο μια λεξη γιατι αλλο εννοω και αλλο καταλαβες και κακως με βαζεις να ποσταρω τωρα κατι που ειναι κατα το ημισυ οφ τοπικ.

Αγαπητέ cabincrew4ever, δουλεύω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και συζητάω με τα σχετικά άτομα καθημερινά. Ξέρω ότι οι άγονες δεν ήταν το κύριο σχέδιο πτήσεις τους, και ότι θα αρχίσουν φέτος στα μέσα του καλοκαιριού να πετάνε.

Ποιο είναι λοιπόν το κύριο σχέδιο στις πτήσεις τους; Το ΑΤΗ-SKG ή ΑΤΗ-ΗΕR; Και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά, απλά αναρωτιέμαι που θα πετάνε.

airbuild99":2df5bab1 said:
Αγαπητέ cabincrew4ever, δουλεύω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και συζητάω με τα σχετικά άτομα καθημερινά. Ξέρω ότι οι άγονες δεν ήταν το κύριο σχέδιο πτήσεις τους, και ότι θα αρχίσουν φέτος στα μέσα του καλοκαιριού να πετάνε.
Και γιατί στα μέσα καλοκαιριού?
Δεν ξεκινάνε καλύτερα από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη που θα έχει πέσει και η ζέστη?

Βρε που είναι, βρε που είναι ... Μα ο VOG φυσικά, που διερήγνυε τα ιμάτιά του ότι οι Minoan θα πάρουν τις άγονες (να μην πω τώρα τι πήρε) και μάλιστα το ήξερε από ΣΙΓΟΥΡΕΣ πηγές...

Λίγα λόγια παρακαλώ για τις αερογραμμές που σάρωσαν τις άγονες!

Mε τόσα που ακούσαμε εδώ και στο topic των άγονων,θα περιμένουμε στα αεροσκάφη των Α3/ΟΑir/Astra/Sky Express να κολληθούν stickers που ευκρινώς θα αναγράφουν "ΟPERATED for MINOAN"...Παρακαλώ κάποιος από τους "μέσα" να μας ενημέρωσει σχετικά...Μην αναμένουμε άδικα...:roll:

Μου κάνει εντύπωση πως τόσα άτομα έχουν χρόνο να κάνουν ειρωνικά σχόλια για πράγματα που δεν γνωρίζουν εδώ μέσα. Για να επαναλάβω συνοπτικά τις πληροφορίες που υπάρχουν.

1. Η ΜΙΝ αποκλείστηκε λόγο της απόρριψης του σχεδίου πτήσης με 3 αεροπλάνα και τίποτα άλλο, όλες οι υπόλοιπες ενστάσεις δεν έγιναν δεχτές.
2. Το σχέδιο πτήσης το δέχτηκε ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρία ότι γίνετε χαλαρά, σαφώς η ΥΠΑ ξέρει περισσότερα από αυτούς που τα φτιάξανε.
3. Μου είπανε ότι η ΜΙΝ θα ανακοινώσει τα δρομολόγια που θα κάνει στην ιστοσελίδα τους όταν είναι έτοιμη.
4. Το ότι κάποιοι πίστευαν πως θα πάρουν σίγουρα τις άγονες δεν ήταν παράξενο. Με τα αεροπλάνα που έχουν θα μπορούν να τα κάνουν με λιγότερα λεφτά, όπως όταν πρώτο έκανε αίτηση η Σκαϊ.