Minoan Air

captainjack":2ymscqxj said:
Για να μην τους πληρώνει οπως λέτε και να κάθονται και να στηρίζουν την εταιρεία τόσο καιρό λογικα κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

captainjack":2ymscqxj said:
Απλά δε θέλει κανεις να φύγει γιατί ισως κατι να ξέρει.

captainjack":2ymscqxj said:
Κάτι που ίσως να μάθεις και εσύ στη συνέχεια!

:thx:
 
Καλά τι είναι αυτά που γράφονται;Υπάρχουν άτομα που δικαιολογούν τις αλητείες της MINOAN;Έλεος δηλαδή, είναι εφτά μήνες το προσωπικό απλήρωτο και ακούγοντια νεοεποχίτικες νεοταξίτικες απόψεις ότι εε τι να κάνουμε οι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία!!Τι εταιρεία στηρίζουν ρε παιδιά;Απλά οι άνθρωποι φοβούνται να φύγουν γιατί πολύ απλά η αγορά εργασίας είναι νεκροταφείο (ας είναι καλά ο Τζέφρι Παπανδρέου που τον ψηφίζατε στην Κρήτη με Σταλινικά ποσοστά 60%)
Ο εργαζόμενος στηρίζει μία εταιρεία, ο εργοδότης απλά βάζει τα λεφτά.Στο εξωτερικό οι επιχειρηματίες επενδύουν στο προσωπικό τους γιατί γνωρίζουν ότι είναι τα γρανάζια μιας επιχείρησης.
Όσο για τον Γρύλλο(άλλο φρούτο αυτός) δίνει κουπόνια για το ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ αντί για μισθό, είναι ένας βρυκόλακας που πίνει το αίμα των εργαζομένων αλλά δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ας το καταλάβουν ότι πιέζουν πάρα πολύ τον κόσμο και κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ και πίστεψε "κύριε" Γρύλλε δεν θα σε σώσουν τα ψηλά τείχη της βίλας, σου κοντος ψαλμός αληλούια
 
Ηρεμια φιλοι,
Ισως αν μενατε Ηρακλειο που το χωριο ειναι μικρο και μιλαει θα βλεπατε οτι κατι δεν παει καλα με την minoan και μακαρι να βελτιωθεί η κατασταση γιατι πολλοι φιλοι μου δουλευουν ή δουλευαν εκει.
Το οτι καποιοι δεν φευγουν ή ειναι γιατι φοβουνται μην χασουν τα χρηματα που τους χρωσταειη εταιρεια ή δεν μπορουν λογω ηλικιας ή παιρνουν συνταξη απο καποια αλλη υπηρεσια ή ειναι αλλου τριτου τυπου σχεσεις.
Εγω απο οσα ακουω να λεει το ιδιο το προσωπικο, και ανεφερα οτι εχω πολλους φιλους και απο καμπινα και απο πιλοτηριο και εκδοτηριο, εκει μεσα οι πιο πολυ συγκυβερνητες εχουν φυγει για αλλες εταιρειεςοπως aegean , hermes κλπ. Οι κυβερνητες ή εφυγαν κι αυτοι και πηγαν στο εξωτερικο ή θα πανε πισω στην ΥΠΑ ή αλλαξαν επαγγελμα οπως εκανε συγγενικο προσωπο μεγαλου διεθυντη της εταιρειας.
Τωρα αν η sky παιρνει επιδοτηση και η minoan οχι δεν δικαιολογει με κανενα τροπο να μην πληρωνει το προσωπικο της, ολο και οχι κατ επιλογη δυο τρεις για να πειθουν τους υπολοιπους να πετανε.
Οι υπαλληλοι πρεπει ναπλβρωνονται και οχι να ζητιανευουν δεξια κι αριστερα για δανεικα.
 
captainjack":21oocanz said:
θέλω να συγχαρώ τη Minoan γιατι παρ'όλες τις δυσκολίες που εχει αντιμετωπίσει στηρίζει το επιβατικό κοινό με πολύ χαμηλά εισιτήρια αλλά και το προσωπικό της με πολλούς τρόπους.

Captain Jack...μιας και ξέρεις τόσα...θα μου λύσεις την απορία που δημιούργησες για το πως στηρίζουν τους απλήρωτους εργαζομένους τους??
 
Εχει δικιο ο ΧΧΧ
Δεν καταλαβαινω γιατι η ΥΠΑ ανεχεται τοσους μηνες αυτη τη κατασταση που λογικο ειναι οτι οταν το προσωπικο ειναι απληρωτο εντελως για 7 μηνες δεν προκειται να κανει τη δουλεια του σωστα.
Και στο αεροπλανο δεν δικαιολογουνται τετοια λαθη.
Τι θα πειτε τοτε κυριοι στην ΥΠΑ?
Δεν το ξεραμε?
Αμαν πια αυτη η διαπλοκη ας σταματησει πριν γινει καποιο δραμα
Ολοι και οι δυο εταιρειες ας σοβαρευτουν με το προσωπικο τους
 
Ας απαντήσω λοιπόν στο ερώτημα σας πως στηρίζει η Minoan το προσωπικό της. Το στηρίζει με το να προσπαθεί να κρατήσει την εταιρεία ζωντανή ώστε να μην μείνουν άνεργοι τόσοι άνθρωποι! Το στηρίζει οταν έχει το θάρρος και τους λέει τι πραγματικά συμβαίνει τι μπορει να αλλάξει και τους ρωτάει τη γνώμη τους χωρίς να κρύβονται πίσω απο τις κολόνες των κτιρίων και αποφεύγοντας συζητήσεις! Ποιο το όφελος λοιπόν να δώσουν τε χρήματα νωρίτερα και μετα απο αυτο να κλείσει η εταιρεία; Όλοι αυτοί που λέτε ότι δε φεύγουν γιατι δεν έχουν αλλου να πανε αναρωτηθηκατε πως θα νοιώθουν αν κλείσει η εταιρεία μιας που δε θα έχουν κάποια αλλη επιλογή; Είναι άνθρωποι στη Minoan και κάνουν τα πάντα για να πληρωθεί το προσωπικό αλλα και για να συνεχίσουν να έχουν δουλειά και να ανοίξουν και άλλες θέσεις εργασίας για να βοηθήσουν και άλλους ανέργους! Και για να τελειώνουμε με αυτο το θέμα δεν κάνουν διαλογή στις πληρωμές και κάθε μήνα σχεδόν βάζουν και ενα ποσόν σε όλους! Μπορει να μην γίνεται ξεχρεωση αλλα δεν τους αφήνουν χωρίς καθόλου χρήματα όπως γινόταν για πολυ καιρο στη sky . Αυτα ξέρουν λοιπόν οι εργαζόμενοι και δε θέλουν να φύγουν απο τη εταιρεία. Και να είστε σίγουροι πως θα παει μπροστά γιατι έχουν αξιόλογα και ικανά άτομα. Όπως είχαν δημιουργήσει τη sky και την έκαναν μια μεγάλη εταιρεία ετσι θα κάνουν τα ίδια άτομα και τη Minoan . Γιατι αν δεν τα ξέρετε καλα άλλοι έφτιαξαν τη sky και άλλοι την χαίρονται τωρα!
 
Ενα μεγαλο μπραβο στο καπταιν τζακ!!αυτο πιστευω και γω! !!ευγε!!!
 
Ουουουου!
Ειδικά για αυτό:
Όπως είχαν δημιουργήσει τη sky και την έκαναν μια μεγάλη εταιρεία
Τώρα,το να συζητηθεί αν έκαναν λάθη,αν είχε σκοπιμότητα η ίδρυση της εταιρείας και μερικά άλλα ερωτήματα που θέταμε στην ίδρυσή της αλλά κάποιοι μας κεραυνοβολούσαν,προφανώς και δεν έχουν θέση στη συζήτηση.
Σιγά βέβαια μη κάνουν αυτοκριτική οι άνθρωποι και παραδεχτούν τα λάθη τους.Ελάτε να συζητήσουμε τώρα,αγαπητοί.Που κρύβεστε;
Υπάρχει και άλλο μαγαζί όμως που βαδίζει στα ίδια...
 
Αλλο μαγαζι για πες;
 
"O Captain my captain..." όπως λέει και ο ποιητής...

captainjack":eqr4dl3e said:
Ποιο το όφελος λοιπόν να δώσουν τε χρήματα νωρίτερα και μετα απο αυτο να κλείσει η εταιρεία;

Αυτό άφησε τους ίδιους τους εργαζομένους να το αποφασίσουν! Γιατί δε φαντάζομαι ότι ΟΤΑΝ και ΑΝ τους τα δώσουν θα τους τα επιστρέψουν τοκισμένα... :eek: Τα εργασιακά στην Ελλάδα έχουν πάει σε όλους τους κλάδους.... :wall:

Και για ακόμα μια φορά δεν καταλαβαίνω που κολλάει η SKY...σε αυτό το νήμα...γιατί δεν λέτε για την Emirates που δίνει σπίτι στους εργαζομένους της ?? Τι νομιμοποιεί την Minoan να κάνει ότι κάνει..σε σχέση με την κακή SKY? Ή φαντάζεστε ότι αν δούμε πόσο κακή είναι η SKY θα λέμε τι καλή που είναι η Minoan που δε δίνει κουπόνια??
 
Top