Elliott LGAV":7fxl42w6 said:
Κώστα καλησπέρα,
Και εγώ όπως θα ξέρεις την ίδια άποψη έχω με εσένα αφού συνεργαζόμαστε και στα Herpa. Ένα ερώτημα όμως θα ήθελα να σου κάνω και είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνουμε δημόσια εδώ. Μπορεί από τις επαφές σου με την Herpa να μου (μας) ενημερώσεις πως γίνεται να πουλάνε στην Αμερική το 734 1/200 με 34$ (όχι e-bay σε καταστήματα που είναι και on-line)!!!!
Εμείς πάντως σαν εταιρία έχουμε στραφεί σε μεμονωμένες παραγωγές μοντέλων για λόγους ανταγωνιστικότητας.
Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά για κάτι αλλά δεν τελειώσαμε ποτέ την συζήτηση.
.....
αγαπητέ Elliott,
η HERPA δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό, παρά μόνον στον Αμερικάνο να κάνει μια έκπτωση λίγο μεγαλύτερη απ’ ότι σε εμάς, ένα 5-10% λόγω συνολικά μεγαλύτερων ποσοτήτων.
Το πρόβλημα όμως είναι γενικότερο και θα αρχίσω με μια ερώτηση:
γιατί το γάλα στην Αμερική έχει $ 1,50 το γαλλόνι και στην Γερμανία το λίτρο έχει € 0,50-0,60 ενώ στην Ελλάδα έχει € 1,25 ?
Δεν θέλω φυσικά να παραστήσω το Καρτέλ των μοντέλων, αλλά να δείξω ότι συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα, δύο διαφορετικούς κόσμους, και θέλουμε να είμαστε πολίτες και των δύο κόσμων μαζί και ας ζούμε μόνον στον έναν από αυτούς.
Στη ουσία τώρα:
1. Στην Ελλάδα έχουμε 19% ΦΠΑ, στην Αμερική σε ορισμένες πολιτείες ότι εξάγεται δεν έχει καθόλου φόρο.
2. Το λειτουργικό κόστος μιας επιχείρησης στην Αμερική είναι λιγότερο από αυτό στην Ελλάδα. Ο φόρος κερδών και η άμεση φορολογία όπως και η παρα-φορολογία είναι τίποτα μπροστά στην Ελληνική. Εκεί μπορούν να δουλεύουν και με 10% μικτό κέρδος, που στην Ελλάδα είναι αδύνατον. Κοίτα πόσο κοστίζουν τα Αμερικανικά Αεροπορικά περιοδικά και πόσο τα Ελληνικά Αεροπορικά περιοδοκά.
3. Ο εισαγωγικός δασμός στην Αμερική είναι 0, στην Ελλάδα είναι 4,7% συν πολλά ακόμη καπέλα.
4. Το κόστος χρηματοδότησης στην Αμερική είναι το ¼ της Ελληνικής.
5. Ένα Internet shop στην Αμερική έχει ελαχιστότατα έξοδα και ενοικίου και εξοπλισμού και διακίνησης εμπορευμάτων, ακόμη και μισθών. Δεν έχουν 14 μήνες αμοιβών οι εργαζόμενοι και σε ορισμένες πολιτείες παίρνουν μόλις μία εβδομάδα καλοκαιρινών διακοπών. Ούτε Αττική Οδό έχουμε με σχεδόν € 3,00 στο πήγαινε και άλλα τόσα στο έλα.
6. Μία επιχείρηση στην Αμερική μπορεί να πουλήσει κάτω του κόστους και η εφορία να μην της βάλει λουκέτο. Το σύστημα το προβλέπει. Στην Ελλάδα ακόμη και να σε πιστέψουνε, το ΦΠΑ θα το πληρώσεις θέλεις δεν θέλεις ολόκληρο στο κόστος.
7. Το φέσι στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο και αυξάνει το κόστος λειτουργίας. Στην Αμερική η είσπραξη χρεών γίνεται την επόμενη μέρα.
8. Αναλογίσου την διαφορά κόστους λειτουργίας στις δύο χώρες, μόνον και μόνον από το χάσιμο χρόνου, την κακή οργάνωση, την ολιγωρία και δυσλειτουργία πολλών κρατικών μηχανισμών που έχουμε στην χώρα μας.
10. Τέλος κάτι ποιο απλοϊκό: αναλογίσου πόσο καταναλωτική δύναμη έχει η Αμερικάνικη αγορά σε τεμάχια και πόση η Ελληνική. Αυτό επηρεάζει τις τιμές πάρα πολύ. Εάν ήταν δυνατόν ένα εξαίρετο Ελληνικό περιοδικό που συνεργαζόμαστε με τα HERPA, να μπορούσε να διακινεί 30.000 μοντέλα HERPA το χρόνο και εάν εγώ σαν αντιπρόσωπος ξεπερνούσα τις 300.000, τότε το 734 1/200 θα είχε και λιγότερο ακόμη από 34$ που αναφέρεις !
Σε παρακαλώ λοιπόν μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα και πιστέψει ο κόσμος ότι δεν κάνω σωστά την δουλειά μου ή ότι υπερχρεώνω.
Να συγκρίνουμε λοιπόν παρόμοια πράγματα για να διαπιστώσουμε ότι έχουμε σαν εταιρεία πολύ καλές τιμές στα HERPA, και είμαστε οικονομικότεροι στις τιμολογήσεις των προϊόντων μας αυτών, σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα άλλων εισαγωγέων.
Πχ, όπως λες στην Αμερική το «HERPA 734 1/200» το πουλάνε 34$, και στην Ελλάδα € 49.00
Συνέκρινε λοιπόν τώρα την τιμή από άλλον εισαγωγέα του «AEROCLASSICS DC-6 OLYMPIC AIRWAYS» που στην Αμερική το πουλάνε
30,50$ και στην Ελλάδα πάλι
€ 49,00, δηλαδή το τιμολογούνε
11,50% ακριβότερα απ’ ότι θα κάναμε εμείς.
Φιλικά
ΚΚ.